"Я УКРАИНЕЦ!"

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Fanny, 30 кві 2007.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!"

Ну и ладушки..хай себе строят!;)
    А что?Нефтеровод Баку-Джейхан...уже заработал на полную мощьность?:cool:

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я не понял, ЧТО ВВП "сделал".
    Что, ЦРУ (да продлятся их дни !) установили "жучок" в унитаз ВВП, чтобы иметь инфу о его здоровье и аппетите ?

• Подобається Подобається x 2
  3. zenyk

zenyk Well-Known Member

як ділити???!!! чого це я маю з москалями свою рідну Україну ділити???? перестаньте такі дурості плести!

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ви, пане, вирази підбирайте. Навіщо демонструвати свою невихованість? Не до лиця Вам. І націю, яку Ви вважаєте за можливе представляти, дискредитуєте!:cool:

• Подобається Подобається x 1
  5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Перечитуючи гілку, побачив Ваш допис Оля.
    Що до нелюбові, то окреме питання, двома словами не розказати, напевно. Розумію що Ви пожартувати хотіли, але все ж таки поясніть що мали , якщо мали на увазі? Чи Ви вважаєте мене нещирим? Чому ставите мене в ряд з Полковником? Доречи він не самий поганий учасник цього форуму.;)
    Так, я киянин, тут народився, певною мірою кацап, десь на одну чверть, ріс у зросійщеному середовищі, досі вимушений розмовляти здебільшого російською для зручності, бо колектив на фірмі та керівництво саме російськомовне.
    Але я українець, що до теми дискусії. Тому що я пишаюсь своєю країною, її традиціями співучою мовою, котру в мене хотіли відняти у російській школі, і котру я вимушений опановувати майже знову з нуля.
    Я - українець, тому що можу захистити країну як це знадобиться.
    Я - українець, тому що сплачую податки тут, і ніколи не поїду до Росії на заробітки, бо завжди знайду місце на Україні. Нехай поки що тут платня менша за Московську, ПОКИ ЩО! Нафта вже починає закінчуватися.:D

Я українець, тому що дитина моя закінчує перший клас української школи і я дуже радію з цього.
    Я - УКРАЇНЕЦЬ, НЕ кацап, НЕ москаль, у зрозумілих значеннях цих слів. І якщо я десь "стібаюсь" з українофобів, та невдах, це не є приводом для того що б називати мене "псевдо патріотом" чи зарозумілим "свідомим". До речи свідомості як раз бракує у автора того бздуру, котрий отримав премію від несвідомого журі.:D

• Подобається Подобається x 2
  6. Одессит

Одессит Well-Known Member

Рад за Вас, юноша. Но в "патриотическом" угаре, не забывайте, что город в котором вы родились, не так давно находился на польско-русской границе, с русской стороны.

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мені 38, а Вам? Що Ви хочите довести? "Горад в каторам я раділся бил" ще за часів Київської Русі, коли у заліссі жили самі знаєте хто.:)

8. Одессит

Тем более, коллега, из возраста щенячьего восторга мы выросли.
    Вашу мову я коверкаю?
    1700 года - Это Киевская Русь?
    :)

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не ганьбить себе. Це що тупа злоба на все українське? Тоді Вам не у львівській кав`ярні каву пити, а десь горілку з пивом у канаві "сьорбать в угарє".:)

10. Одессит

Аргументы исчерпаны? :)
    Факты - вещь упрямая.
    Киев - пограничный ( с Польшей) город на окраине (украине) Русской Империи. Примерно, до 1793 года. Затем русские в очередной раз расширили страну :) за счет поляков

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ні не вашу, а нашу. Нікуди не дінетеся, доведеться вчити українську, і не надійтеся на другу державну, ніколи вже не буде російська мова домінувати в Україні. Поступово все змінюється. Інакше можливо, але буде важко і Ви це усвідомлюєте, тому і біситеся.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Школа ненависті
    3. Третій міф — польська «зіпсутість» Галичини. Галичина настільки ж «зіпсута» Польщею, наскільки Словаччина «зіпсута» Угорщиною, яка панувала над слов’янською нацією понад 1000 років, наскільки Чехія «зіпсута» Німеччиною, Словенія і Хорватія — Австрією, Болгарія — Туреччиною, Ірландія — Англією тощо. В усіх цих випадках багатосотлітні підкорення народів промовляють лише про те, як довго могли вони опиратись тискові домінуючих націй і врешті здобути не тільки незалежність, а й створити самобутню культуру, загартувати свій національний характер, зберегти високий рівень духовності і соціальної мобільності. Те, що підкорені народи перейняли від завойовників якісь ментальні, соціяльно- поведінкові, культурні і мовні риси, але при цьому зберегли глибинні національні властивості і традиції, говорить про складність і багатогранність їхньої етнічної структури, а не про її «ущербність» чи «загальмованість». Адже сьогодні колишні підневільні нації нічим не поступаються за соціально-політичною мобільністю та творчим потенціалом колись пануючим націям. Іншими словами, Галичина увібрала польських соціальних і культурних впливів стільки, що це не завадило їй зберегти всю свою глибинну українську сутнiсть, вона змогла вистояти супроти надзвичайно сильного асиміляційного тиску поляків і загартувати свій національний характер. За великим рахунком, усі народи розвиваються у постійному широкому діалогові між собою, тому часто чужі культурні впливи відіграють позитивну, збуджувальну, збагачувальну функцію. Скільки культурного багатства у свій час Англія взяла від своїх завойовників — франко- норманів, Франція — від культурних віянь з Італії, Іспанія — від арабів тощо. Лише засліплено- ксенофобський світогляд окремих верств може сприймати духовно-суспільні взаємодії народів за «хворобу», «втрату» і т.ін., не бачачи в цьому великої стимулюючої функції міжнародного буття. Міфологема про польську «заразу» (згадаймо хоча б твори великого імперського російського письменника М. Достоєвського, де всі герої-поляки зображені просто демонічними ворогами «православного світу», якимись жалюгідними «хлюпіками») здобула таку вагу і популярність в російській імперсько-шовіністичний пропаганді тому, що Польща, з її надзвичайно розвинутою культурою, з завзятим духом католицизму, i з її блискучою і войовничою аристократією і шляхтою була головною перешкодою для панування Росії над Середньою Європою. Тобто справа не в «поганості» поляків, а в імперських претензіях Росії. повний текст

• Подобається Подобається x 4
  13. Войцек

Войцек Well-Known Member

:confused: :eek: :D :D :D

Та нє, не руські, а росіяни, (або ж москалі, як більше подобається). А назву нації та мови - +руська+, саме у нас вкрали.
    Тож хто Ви? руський, росіянин, малорос, хахол, касаб? Чи може ще хтось інший?

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

+1 за хороший лінк!..

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Даниле, я ж про москвича Сталклера говорила!:eek: Ви не зрозуміли! Не зрозуміло було, чого Полковник так того не злюбив, що казав, що без нього би пиво пив. :eek:

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

Україна - від Уралу до Мадриду!
    Загарбників - на палю!
    Зрадників - в ополонку!

17. OldMan

OldMan Well-Known Member

А ацидофильное молоко - ацидофилам.

18. Nastka

Nastka Active Member

Украина
    Украина. Страна где валовой национальный продукт упал за последние 10 лет с 56 млрд. ДОЛЛ. США в 1990 до 5.5 млрд. ДОЛЛ. США в 2000.
    Украина. Страна, где бандеровские украинские сепаратисты, сотрудничавшие со шведами, поляками и гитлеровцами, теперь называются "героями".
    Украина. Страна, где русский язык, который использует большинство ее граждан, назван "иностранным" и с которым постоянно сражается ее бандеровское руководство.
    Украина. Страна, где на каждого новорожденного ребенка приходится 3 новые могилы. За последние 10 лет население уменьшилось с 52 млн. до 49 млн.
    Украина. Страна, где демократия означает власть небольшой группы людей и где так называемые выборы проводят по законам этой группы людей, в руках которых 99% средств информации.
    Украина. Страна, уничтожение которой производится под руководством лидеров Нового Мирового Порядка, правящего миром. Их руки передвигают марионеток - правительство самостийной Украины.
    НО Я ЛЮБЛЮ ЭТУ СТРАНУ!!!!!!!

19. Городецький

Городецький Well-Known Member

Nastka, вибачте, мені дуже шкода що Ви лишилися жити в 1990-х. Повертайтеся!

20. Nastka

Nastka Active Member

Было бы куда вернуться....я бы не прочь!!!!Правда режет глаза....мне тоже!!!!

а де твій аватар? :)