Полковник не ошибается. Он говорит о патриотах Украины, а Вы украинский националист. До патриота Вам ещё подтянуться не мешало бы.
Спасибі! Вина системи освіти тут не на останньому місці. Тут я з Вами погодитись не можу. Нема змоги вивчити українську мову в Україні - нісенітниця. Достатньо Миколу з його погодою регулярно дивитись Знову дозволю собі не погодитись з Вами! Ворожість не до мови. Ворожість до країни. Їм до задниці і мова, і культура, і держава, і, що найстрашніше, країна! Хоча вороже, то засильно сказано. Це як правило, або рагулі, або бидло. А шкоди від них не багато, бо вони не вміють думати і мислити. До речі, це відноситься і до затятих "шанувальників" української мови. Ось тут я на Вашій стороні! + Може! Є дууужжже велика різниця між державою і країною!
Цікаво, як на Вашу думку, який відсоток таких людей в Україні? Я розумію, що це буде "від фонаря", просто Ваша думка цікавить.
Я повністю підтримую цю людину!!! Справжній українець не обов'язково повинен розмовляти українською!!!
Як би Вам не хотілось - це не так. Тільки за останнє століття через нас стільки держав пройшло. Почніть з абетки, далі легше піде...
Ні лишень в одному, то навіть в школі вчать, в 10 класі. Україна була в політико-географічному плані країною довгий час і лише на певних етапах свого існування вона ставала державою.
Чесно, навіть не уявляю. Це має бути все ж досить малий відсоток, але досить галасливий . Навряд чи він перевищить навіть 5%, інакше б підняли хай по всій країні. Для VasMT Завжди будь-ласка. На жаль, це так. Нашвидкоруч можу навести кілька причин: брак часу(мабуть найбільша причина), відсутність відповідних курсів(влада тим взагалі не переймається, деякі приватні компанії проводять для своїх співробітників, але то крапля в морі, приватні викладачі - відчутна діра у сімейному бюджеті), слабка можливість мовної практики(більш характерне для східних та південних регіонів) - дублювання фільмів українською, переведення телебачення на українську це без сумніву плюс, але цього недостатньо(люди починають розуміти мову, але не розмовляти нею) - проблема спілкування українською, відсутність відповідної літератури, насамперед художньої(знову камінь до владного городу). Навіть якщо так, то ворожість до країни поширюється і на інші сфери: мова, культура, політичне і суспільне життя - все пов'язане один з одним. Зате дуже галасливі. До того ж вливають на інших, "неокрепших разумом и душой". Це, напевно, як за Задорновим: "россияне за страну, но против государства". Ви можете замінити відповідні слова у моєму попередньому пості на "держава-держава" чи "країна-країна", особливої зміни не відбудеться(тоді я не хотів повторювати підряд одну й ту саму назву) Хоч відносно України для мене це не так. Вони майже тотожні, а точніше держава - це лише проекція країни у політичному просторі(часом я видаю такі перли ). Держава не буває поганою чи гарною, вона просто є. Інша справа - влада. Але я не буду Вас у тому переконувати, бо це надто складне питання навіть для мене.
Вивчити чотири сторінки друкованого тексту багато часу не потребує http://rapid.share.net.ua/19795 http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1500896 Це все надумане. Людина або хоче, або ні. Якщо ні - нічого не поробиш.
Згоден з Вами. Я думаю, навіть менше 5%. Тобто, навіщо звертати на них увагу??? А тим паче робити політику.
на це колись давно відповів Марк Твен http://www.marktwain.su/tainstvenniy-neznakomets/page/26/ такий собі "короткий курс ..." - вам не видається?
Автор цієї статті трішечкі помилився , він не українець , а громадянин України . Наявність паспорта громадянина України , ще не робить з людини українця.
Угу, надо ещё: 1. Пройти генетическое тестирование. 2. Сдать экзамен на знание правильной истории Украины. 3. Написать сочинение на тему "Почему я так сильно не любля Россию" (на украинском языке). 4. Женщины фертильного возраста должны минимум полгода отработать сиделкой, убиралкой и пр. полезным в любой стране ЕС. 5. Мужчины должны пройти как минимум три раза двухнедельные сборы в одном из националистических вороружённых формирований. После этого, если проверка родословной не даст отрицательного результата, можно обратится в региональный департамент с прошением на предоставление звания "Справжний Украйинэць". В Николаеве главой департамента Sax, диаспоряне из Восточного полушария должны обращаться к Педро Лейбовичу. А кто там в Западном полушарии керует?
Але ж як гарно бути росіянином(чи 5-ю колоною) -неяку мову крім своєї, не визнавай -до всіх(в світі) стався без поваги -повчай усіх, всьому
Если судить по статье то автор скорее всего Патриот Украины. Но если он написал что он украинец - значит он украинец и не только по паспорту но и по национальности.
исходя из формулировки ЛевандивкЫ либо КГБыс, либо Жид либо Москаль, а я громадянин, родственников пополам Укр и Рус так что думаю - не свыдомый укр ))
Чому? Автор, на мою думку, - прагматична людина, яка думає про те, як щось зробити для своєї країни, для своїх нащадків. А то всі у нас - "не ділом, а словом", доморощені патріоти. "Як уже набридло чути знову і знову Порожні балачки, пафосні розмови! „Мова калинова”... „Пісня солов’їна”... Ще трохи побалакаємо – зникне Україна! Згубили культуру, забули історію, Почуваємося зайдами на своїй території. Віримо чужим, своїм не довіряємо, Розводимо руками – маємо, що маємо! Сьогодні братаємося, щоб завтра продати. Кум іде на кума, брат іде на брата. Національна ідея, як засіб спекуляції. Здобули державу, втратили націю... Коли ж у народу більше немає відваги, Немає власної гордості, немає самоповаги, Коли кожен за себе у своїй хаті скраю – У такого народу і героїв немає!"