Мені здається, Ви помиляєтесь, шановна. Зверніться, приміром, до переліку етносів Землі (хоча б ООНівського), і Ви не знайдете ні "хахла" ні "малароса". "Пшеків", "ляхів", "бульбашів", "кацапів", "волохів" і "москалів" Ви теж не знайдете. Люди з подібною самоідентифікаціє втратили власну назву і етнос. Взяли собі щось штучне. Який може бути шовінізм проти вигадки? Скажіть, а правда що Толкіен був ельфійським шовіністом? Каюся, переплутав, дійсно Макарича. Я не помітив, даруйте.
Стало быть, Вы воюете с ветряными мельницами? С вымышленными Вами же согражданами государства Украина?
Нещодавно на чеської пісню чув "Ми Волохi!" нарiд радіє згадує карпатську культуру. На придністров'ї в дакі записуються може і старі звичаї згадають. ООН політикам, політиків би тримати далi від культури. Громадяни України= українці якщо вони жiди, не шкода, що він в першу чергу жiд або українець, це його особиста справа.
Стало бути, Вам лише Ваші домисли видно в чужих дописах? Бажаєте гратися в перекручування? Прошу!!! Якщо за темою "хахлів" Вам додати нема чого, варто було б припинити приписувати мені свої думки, шановна. А по суті - прошу!
Гаразд. Давайте попробуем поговорить предметно. Просто Вы пишете так двусмысленно что Вас трудно понять. Например: И далее: Ну и как это прикажете понимать? Каких "хахлов" и "малоросов" вы собираетесь "відправити у довічне відрядження"? И вообще, как Вы определяете - кто - хохол, кто - москаль, кто - жид? По каким критериям? Вот, например, к какому этносу Вы относите лично меня?
Да чем же это провинился батюшка Тихий Дон - шо на его берега собираются ссылать всяческий "непотрiб"... Уж лучше - за Сан...
Ну, то відправимо за Дон, а як далеко - інша справа Якщо близько 40 тис. км. за Дон, то якраз опиняться біля Сяну ...
Ну спасибо. Вы меня очень удивили. Вот я сколько живу в Украине, ни разу не встречала ""хахлов" і "маларосов" за самовизначенням". Где Вы их находите? Особенно вот таких " вони ледь не з гаслами ходять "Я - хахол, дайте мені копняка!" Днепропетровск, вроде, - цивильный город. Вам явно не повезло с окружением. Когда отправите хотя бы одного, - маякните.
Ну нарешті! Я так за Вас уболівав, щоб Ви хоч з третього разу спромоглися прочитати. Не зустрічали? Дивно. Чому ж Ви тоді встрягли у суперечку? Звикли сперечатися про смак ананасів з тими хто їх справді їв? А щодо "хахлів", то у Вас як в анекдоту "був у Швеції, але в шведках там не ходять - холодно".
Якщо українець не знає простих слів типу- трускавка ,брама ,вуйко хоче що б його називали девушка чи поцсан.Певно це хохол. Воно проходить та на ЛФ добрі люди допомагають пояснюють.
Брафо! опять самые кубистые и самые шаристые Украинцы!!! фезельно-бицеклетная элита, Католические австро-венгерские патриции, агов, любезные, Украина это намного больше, не хочу никого обидеть, это касается только тех кто солидарен с цитированным дописом ......