Спочатку Україна , а потім Росія... З Зах.Україною , буде все ясно - В НАТО приймуть відразу , в ЄС - не приймуть ще деякий час. Східна Україна обєднається з частиною Росії і утворять державу щось дуже подібну на теперішню Росію. Від Уралу і дальше на Схід утвориться нова держава. Правда частину території буде продано Китаю. Сахалін і Курили віддадуть Японії взамін за будівництво доріг/заводів.
Вспомнилось: - Авиационный, без осадка... - Ракетный. Лучшее - детям. - Американским! (С) ДМБ А вообще, с такими мыслями и жить проще на чужбине, и домой, вроде, не тянет... Ну и ладненько!
Певне Ви відчуваєте кармічну єдність з бабою Вангою, не інакше. Чи Ви таки винайшли машину часу? Я за Ваші прогнози й 5 копійок за відро не дав би.
Та йой, Городецький... Ми Вам як форумлянину ЛФ (але з нещасного сходу колишньої України) виклик в НАТО (і ЄС) надішлем! Вас теж візьмуть.
Ов! Левандівко, звісно, я не проти і вдячний і т.інш., але мені б від Сяну до Дону, розумієте ... Максималіст я, так, каюся ...
По-перше, їх важко упіймати. Щойно вгледів - москаль, ну точно, аж - на! - він укрàінєц. Або патрійот. Такий що будь-кому кишки видере за матінку-Україну. Але з виду - сутий москаль. По-друге, варто б за Дон відправити у довічне відрядження саме "хахлов" і "маларосов" за самовизначенням. Їх впіймати легше, вони ледь не з гаслами ходять "Я - хахол, дайте мені копняка!". Але з виду - своє, рука не підіймається ... Відчуваєте навантаження дилеми? Варто сподіватися лише на одне - якщо "хахлам" і "маларосам" менше розказувати що вони не такі як всі українці, то їм минеться вавка у голові і, принаймні, діти їхні не успадкують гівнистості мізків. Україна буде цілою!
Під "розказувати менше" малося на увазі саме "стулити пельку, тим хто розказує". Але від цього виск здіймається, мовляв, придушують "рускоязичноє" слово. РТР, ОРТ, ТНТ і купа іших, і є тими самими "голосами в голові" більшості "хахлов". А ми і ті, хто вважають що ми їх висунули нагору, в ліберальність граємося - не можна нічого забороняти, свобода думки і т. інш. Це всієї України стосується. Отже, як сказав мій земляк Леонід Данилович - "маємо, те що маємо" ©. ПиСи: думку про розкол України відкидаю з ненавистю. Не дай Боже те станеться.
Баришня ще щось має зауважити, окрім голослівних звинувачень? Зробіть ласку аргументувати Ваші "викрики з місця". Я однаково поважаю і українця і росіянина в Україні, що є патріотом України. І однакво зневажаю "хахла" і "малороса" за самовизначенням. Не уявляю собі, які можуть бути Ваші коментарі з цього приводу!
- в наичистейшем. Как из энциклопедии. Единственное: фраза оставляет шансы бедолагам дожить свой век у себя дома, если, конечно, не будут претендовать на воспитание своих детей...
Та за що їх неповажати сидзить на бахче як кавун і сидзить ci може дозріє й напиши вірш чи пісню хахляцкой або малороськой.Послухаем, оцінимо най державник з державою на державній размовлє.Мовне питання не такі прості що б так зараз- хахляцьке значить гидота.
О! Я щиро Вам вдячний за промоушн мене як загрозу "хахлам і маларосам"! Проте, не варто було, вибачте. Беріть приклад, Змєйка, людина мене зрозуміла. По-своєму, але зрозуміла.
Будь ласка. Шовинизм - это идеология и политика агрессивного национализма, проповедь национальной исключительности и превосходства. Вот это Ваше "однакво зневажаю "хахла" і "малороса" за самовизначенням." - и есть яркая иллюстрация шовинизма. Пардон, это перл Леонида Макаровича. Ничего, что я по-русски?