"Я УКРАИНЕЦ!"

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Fanny, 30 кві 2007.

1. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ви вже дочиталися, розвалили СРСР.

2. Полковник

Полковник миється в бані

Кто на очереди?
    Россия или Украина?

3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Спочатку Україна , а потім Росія...
    З Зах.Україною , буде все ясно - В НАТО приймуть відразу , в ЄС - не приймуть ще деякий час.
    Східна Україна обєднається з частиною Росії і утворять державу щось дуже подібну на теперішню Росію.
    Від Уралу і дальше на Схід утвориться нова держава. Правда частину території буде продано Китаю. Сахалін і Курили віддадуть Японії взамін за будівництво доріг/заводів.

4. Це Нострадамус казав? о_О

• Подобається Подобається x 4
  5. smbds

smbds Well-Known Member

не дочекаєтеся

• Подобається Подобається x 2
  6. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Вспомнилось:
    - Авиационный, без осадка...
    - Ракетный. Лучшее - детям.
    - Американским! (С) ДМБ

А вообще, с такими мыслями и жить проще на чужбине, и домой, вроде, не тянет... Ну и ладненько!

• Подобається Подобається x 2
  7. Городецький

Городецький Well-Known Member

Певне Ви відчуваєте кармічну єдність з бабою Вангою, не інакше. Чи Ви таки винайшли машину часу?

Я за Ваші прогнози й 5 копійок за відро не дав би.

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та йой, Городецький...
    Ми Вам як форумлянину ЛФ (але з нещасного сходу колишньої України) виклик в НАТО (і ЄС) надішлем! Вас теж візьмуть. :)

9. Городецький

Ов! Левандівко, звісно, я не проти і вдячний і т.інш., але мені б від Сяну до Дону, розумієте ... Максималіст я, так, каюся ...

10. levandivka

Розумію.
    Женіть москалів за Дон... :pardon:

11. Городецький

По-перше, їх важко упіймати. Щойно вгледів - москаль, ну точно, аж - на! - він укрàінєц. Або патрійот. Такий що будь-кому кишки видере за матінку-Україну. Але з виду - сутий москаль.
    По-друге, варто б за Дон відправити у довічне відрядження саме "хахлов" і "маларосов" за самовизначенням. Їх впіймати легше, вони ледь не з гаслами ходять "Я - хахол, дайте мені копняка!". Але з виду - своє, рука не підіймається ...

Відчуваєте навантаження дилеми?

Варто сподіватися лише на одне - якщо "хахлам" і "маларосам" менше розказувати що вони не такі як всі українці, то їм минеться вавка у голові і, принаймні, діти їхні не успадкують гівнистості мізків.

Україна буде цілою!

12. levandivka

На Аллаха надєйся, я вєрблюда прівязивай... (с)
    Мовчати теж ніззя (з ТАКим сусідом).

13. Городецький

Під "розказувати менше" малося на увазі саме "стулити пельку, тим хто розказує". Але від цього виск здіймається, мовляв, придушують "рускоязичноє" слово. РТР, ОРТ, ТНТ і купа іших, і є тими самими "голосами в голові" більшості "хахлов". А ми і ті, хто вважають що ми їх висунули нагору, в ліберальність граємося - не можна нічого забороняти, свобода думки і т. інш. Це всієї України стосується.

Отже, як сказав мій земляк Леонід Данилович - "маємо, те що маємо" ©.

ПиСи: думку про розкол України відкидаю з ненавистю. Не дай Боже те станеться.

14. Змейка

Змейка Well-Known Member

Заметно, как Вы стараетесь сплотить и объединить граждан Украины
    Шовинизм в чистом виде.:good:

15. - да не, Змейка, он только про территорию :)

16. Городецький

Баришня ще щось має зауважити, окрім голослівних звинувачень?
    Зробіть ласку аргументувати Ваші "викрики з місця".

Я однаково поважаю і українця і росіянина в Україні, що є патріотом України. І однакво зневажаю "хахла" і "малороса" за самовизначенням. Не уявляю собі, які можуть бути Ваші коментарі з цього приводу! :)

17. - в наичистейшем. Как из энциклопедии. Единственное: фраза
    оставляет шансы бедолагам дожить свой век у себя дома, если, конечно, не будут претендовать на воспитание своих детей...

18. Чупага

Чупага Well-Known Member

Та за що їх неповажати сидзить на бахче як кавун і сидзить ci може дозріє й напиши вірш чи пісню хахляцкой або малороськой.Послухаем, оцінимо най державник з державою на державній размовлє.Мовне питання не такі прості що б так зараз- хахляцьке значить гидота.

19. Городецький

О! Я щиро Вам вдячний за промоушн мене як загрозу "хахлам і маларосам"! Проте, не варто було, вибачте.
    Беріть приклад, Змєйка, людина мене зрозуміла. По-своєму, але зрозуміла.

20. Змейка

Змейка Well-Known Member

Будь ласка.
    Шовинизм - это идеология и политика агрессивного национализма, проповедь национальной исключительности и превосходства.
    Вот это Ваше "однакво зневажаю "хахла" і "малороса" за самовизначенням." - и есть яркая иллюстрация шовинизма.:good:
    Пардон, это перл Леонида Макаровича.;)
    Ничего, что я по-русски?

а де твій аватар? :)