"Я УКРАИНЕЦ!"

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Fanny, 30 кві 2007.

1. Antinazi

Antinazi New Member

Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!"

Блин, "щЫри украинцы"... Вы думаете, что вы пуп земли? Просто американцы вам внушили, что вы своим салом сможете себя прокормить. А какже нефть? газ? Будете под Дашавой вести разработки? Не надо кусать руку дающего. Если и есть какие-то негативы, то уж лучше жевать, чем говорить

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не плутатйте антифашизм з ненавистю до українського!

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Левандівко,
    невже Ви сподіваєтеся, що "антинаці" напише щось путяще ? Вам не шкода свого часу на відповіді ?

Взагалі, порадив би молодим модераторам вести базу айпі (із самого початку форуму), фіксувати клонів, десантників та інших.

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дякую за пораду. Особливо корисною вона буде молодим (на ЛФ) модераторам, але...
    Для цього існують ПП, прошу не порушувати ПФ ;) !

ЗІ: коли зовсім шкода часу, я не йду на ЛФ. :o

5. Одессит

Одессит Well-Known Member

http://school-collection.edu.ru/dlrs...B981CA7/81.swf
    http://www.krugosvet.ru/articles/114.../1011444a1.htm
    http://www.polska.ru/polska/historia/rozdz_polski.html

и где ж та окраина-украина?
    а понтов - немеряно!
    :)
    уважаемые, скромнее надо быть.
    http://www.ukrsvit.kiev.ua/gazeta/arhiv/32.htm
    ЛАУРЕАТИ НОБЕЛІВСЬКОЇ ПРЕМІЇ, НАРОДЖЕНІ В УКРАЇНІ

Ілля Мєчников // Роальд Гофман (Сафран) // Георгій Шарпак // Зельман Абрахам Ваксман // Шмуель Агнон // Саймон Кузнець
    и не подмазываться

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

Де????!!!!!!!!!!! підскажіть, бідьте такі добрі!!!!!!!!!!!! - де роздають нафту і газ?????????!!!!!!!!!!!!!

підскажіть, бо я досі плачу за бензин для свого авта на заправках і за газ шоб хату обігрівати..... і шоб зібрати гроші за ті газ і нафту змушений продавати "вирощене з свого поросяти "сало"....

де? де? де такі добрі руки роздають газ і нафту????!!!

• Подобається Подобається x 4
  7. zenyk

zenyk Well-Known Member

а я все життя живу і не знаю навіть як......на тій роботі на зарплату не дають ні газу, ні нафти.......хіба тими грошима можна прогодуватись....шо ж я буду їсти без газу і нафти.....як же я досі не пропав без газу і нафти....мені ж її ніхто на роботі не дасть на зарплату.....чим же я буду дітей годувати, як нафти в стакан не наллю.....біда чорна....

8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Да уж куда хуже то....:sad: :sad: однозначо біда чорна......:sad:
    Дуриком то не прикидывайтесь...:cool:
    Небось...хлебушек то не в печи печете...и чаек тоже не на костре подогреваете.... да и сахарок то ..не в домашних условиях варите...так-с сказать..:cool:

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

чия би корова читала .... упс... мичала!

• Подобається Подобається x 1
  10. Boris_Kiev

Читатель:
    розумні люди (економісти) давно знають: плювати, ЧИЄ вугілля. Цікавить тільки ціна в портах Германії.

11. Forpost

Forpost Стоїк

Вы думаете, что вы пуп земли? Уважаемый "под пупом" Я думаю что Вы прекрасно знаете. что уникальное газовое месторождение было варварским способом разработано .без технологии ППД,Когда партия решила подать в квартиры москвичей газ,в рекордные строки был построен газопровод Дашава _Москва,и москвичи вместо керосинок получили на свои кухни украинский газ ,Жаль что шеф счас на форуме, а то я бы сказал все что о Вас думаю

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це улюблений аргумент опонентів. Піднімають ціну, а Україна платить, знову піднімають, а вона знову платить, встановити європейську ціну, і тоді буде спроможна платити, але спекулювати на питанні вже буде не можна.:D

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

А взагалі скидається на те що хтось просто провокує для того що б оживити гілку, та пожвавити дискусію на форумі. Може помилився, тоді вибачайте. Доречи само по собі цей засіб не є чимось кримінальним, але неприємно, ми живі люди а не віртуальні, настає момент коли це набридає. Борис правий! Але хто до нього прислухається...

14. Forpost

Forpost Стоїк

Та я би то вів. але не маю таких прав.мо levandika має...А як на їнших форумах модери теж урізані в правах?

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ага..а еще розумные люди...знают...какие бюджетообразующие отрасли в даннй момент существуют в Украине...:cool:
    Угу...уж очень в те времена заботились о людях.... на военные заводы все пошло!:cool:
    "Борис!Ты не прав!" (с)
    НИХТО!!!:D :D :D :D :D :D (кроме Данилы!)

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

Отож!!! тому для чого робити такі закиди при наявності функціонування законів економіки між країнами (хоч і кульгаючих) чи суб'єктами господарювання?

Само собою: ми споживаєм газ - платимо гроші!
    Ми виробляємо свій породукт (як тут утрірували - "сало") - заробляємо гроші!
    Де тут (в цій системі відносин) благодійники - я так і не можу зрозуміти....

Не захоче росія моїх грошей - повірте мені я не засумую. Я буду платити за газ і нафту - Ірану, Іраку, Саудівській Аравії, Норвегії чи кому іншому, хто забажає!

А якшо росія буде поступати як банальний підступний безсилий і слабовольний терорист, по типу: зробіть мені шо я хочу, бо я вам зроблю погано - то з таким терористом ні про які домовленості не може бути мови. З терористами на переговори йти - собі дорожче!

17. Forpost

Forpost Стоїк

Остервенелая война с УПА была прежде всего борьбой за карпатский газ и нефть. Газопроводы "Дашава - Ленинград", "Дашава - Москва" потянулись уже в конце 40-х, на 15-20 лет раньше сибирских разработок.
    На Україні перший маґістральний газопровід (і перший в СРСР) збудовано 1929 на відтинку Дашава-Львів (діяметр 150 мм), удруге в 1940 (діяметр 300 мм) на довж. 70 км. 1946 його продовжено до Києва (на той час найдовший газопровід в Европі); у 1951 (через Брянськ) до Москви (довж. — Дашава — Москва 1530 км

18. Boris_Kiev

Ось ПутЁнка м'яко "послали" туркмени та казахи.
    Напевне їм надійніше побудувати каспійський нафтопровід (так, так, на американські інвестиції), ніж мати справу з нахабним сусідою. А російські розвідані ресурси скоро не дозволять дотримуватися графіків поставок. Та й розвідка нових гальмує.

Ну ? Ось відмовляться покупці від російської нафти та газу. І що робитиме Росія ?
    Самовари, балалайки ? Ікра, хутра ?
    Хутра... Як воно правильно пишеться - Песець чи Пісець ?
    Ото й буде.
    Раша-раша, три рублі - і ваша !

19. Forpost

Forpost Стоїк

Ось Вам і угу ....Рождение «Мострансгаза» в июле 1946 года связано с приходом в столицу новой газовой магистрали из Украины - «Дашава-Киев-Брянск-Москва», http://www.mostransgaz.info/news/jubilee/item.php?jubileeID=23 єх жаль шо шеф он лайн

20. Forpost

Forpost Стоїк

Гігантське Щебелинське родовище було піддано варварській експлуатації ,тому що москалям треба було газу ,щоб вони подавились.унікальні нафтові родовища Прикарпаття були загублені ,бо треба було рапортувати про видобуток до чергового з"їзду комуняків проклятих

а де твій аватар? :)