Вам нагадати Комарнівську дезу? І Ваше гнєвноє осуждєніє... Ви звернули увагу, звідки прийшло? то я нагадаю: Єха Маскви переказувало Масковсій Камсамалієц, який вичитав на ЗІК. А якщо не полінуватися, і відслідкувати маршрут інфи про "колючий дріт для огородження Донбасу"..?
пан степанич, ви ж лікар!... знайомі з таким принципом, що "напівбрехню -- важче визначити, ніж брехню"... російське змі прямо ж не бреше, а так -- прибріхує..
Де ж там деза? Констатація факту. Де ж там моє "гнєвноє осуждєние"? "За базар отвечать нужно"(с). Ні. Воно дає ФАКТ, а потім його КОМЕНТУЄ. Протидія давно відома - контрпропаганда. Але якщо нема що заперечити, або запереченням не вірять, то хто ж у цьому винен?
Так я і зараз так кажу. Як мінімум,можна було цю дільницю обгородити мотузкою, поприв"язувати червоні стрічечки, організувати охорону... Для цього не потрібні кошти (надцять років тому саме так зробили у м. Знам"янці, райцентр, біля 30 тис населення). І я таке відношення засуджую. Неважливо, де і ким це робиться. Ніякої політики. А в МК був наведений цей ФАКТ і зазначено, що "к останкам отнеслись неуважительно". Де ж тут деза?
ага звичайно гідне порівняння на суахілі у наст стількі ж народу спілкується як і на російскій ..... шановний маєте бажання жартувати - будьласка у відповідний розділ форуму ...
странна канадцы народ? вроде народ, это не мешает им общаться на Английском и Французском, канадцы на форуме внесите ясность как у Вас с двоязычием борятся?
Різницю з чим? Повинен володіти це одне. а ось повинен говорити... Держслужбовець повинен говорити - з цим погоджусь
объясните мне что такое нация ? если по энциклопедической формулировке на Украине наблюдаем совсем не нацию, я понял что канадцы - не нация ? тогда и американцы не нация? так может не надо нации? будем жить как в канаде или америке?
мы - формирующаяся нация, поскольку государство у нас молодое Канадцы и Американцы - Это нация Хотя канадец и американец - это не национальность
Будем думать, что с национальностью выяснили. Хотя, как на мой взгляд идея "должен.и точка!" в современном мире как-то странно звучит...Но это дело национальных особенностей. А вот как быть - не знаю,насколько это политкорректно - с полукровками (ну - мама - украинка, папа - юрист?) На 50% должен, на 50% - волен?