"Я УКРАИНЕЦ!"

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Fanny, 30 кві 2007.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а Вы думаете у меня над кроватью портрет Путина Висит?? или я когда великоросское жлобство наблюдаю по телеку и т.д. восторг испытываю??? в чем тогда интерес?

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не впевнений, але якщо людині не подобається щось одне, то повинне подобатися щось інше...
    про міфічну "українізацію" я вже почув... :)

пс. цікаво ви поєднали пушкіна і "великоросійське жлобство"... :mocking:

3. artobstrel

v
    - якщо цікаво, що мені подобається то так і спитайте
    - під "великоросійське жлобство" я мав на увазі, окреми випадки в ЗМІ Россії коли до України відносилися як до якоїсь не повноцінної країни, Пушкін тут нідочого
    - міфічна? перепрошую, але в чому міфічність того, що я перерахував, у тому і річ, що у нс не можуть робити нормальну українізацію, послідовну, спокійну, усе навпаки.... я працюю у державній структурі тому можу Вас запевнити що по відомству приходять дуже цікаві речі ....

• Подобається Подобається x 2
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

добре, тоді давайте по-черзі....
    - яка має бути українізація?
    - звідки думка, що київ заснували варяги?

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Мона я?:) Українізація - це не нав"язування української мови російськомовним, не нав"язування однобокого бачення історії, не нав"язування традицій ЗУ усій Україні, не формування ненависті до Росії, не нав"язування думки, що громадяни України української національності господарі в країні, тому що нібито виключно їхня заслуга у тому, що відбулася сучасна українська держава і пр. і пр. Українізація - це створення в державі комфортних умов для проживання громадян усіх національностей, пошуки компромісів, "золотої середини", а не крайнощів; якщо у людини так склалося життя, що вона "зрусіфікувалася", не потрібно їй цим докоряти, принижувати і вимагати "повернутися до своїх коренів", і пр. і пр. От тоді запанує в Україні мир і злагода. От тоді Україна стане сильною. Сильною і духовно і економічно. Тому що кожний громадянин України пишатиметься тим, що він УКРАЇНЕЦЬ.

6. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Формувати не треба - бо деякі це сприймають неадекватно. Треба тільки дати їм можливість бачити все як є. Бо зараз ми програємо в інформаційній війні проти Росії. Тому що всі засоби спрямовані на населення Західної України, а вони й так не вірять російський пропаганді. А треба боротися за уми Сходу.

Легко сказати: ви зрадники, забули корні то що

Але чи допоможе це зробити Україну сильнішою? НІ. Це допоможе Росії вирощувати в нашій країні п'яту колону:sad:

7. artobstrel

+1000000000000 вот именно, в том -то и суть , только сейчас все совсем по-другому , увы ... а на форуме многие кричат - что так и надо ...

8. Веда

Веда Well-Known Member

З цим можна погодитися. Але і інша сторона повина зробити крок на зустріч. Що маю на увазі? Загляніть на цей форум:

http://ura.dn.ua/forum/
    Одне можу додати – я за одну державну мову – українську.:)

9. artobstrel

заглянул на форум... уперся в изъятие Маяковского и Булгакова ...., что Вы конкретно хотели показать,

10. Веда

Веда Well-Known Member

Посмотрите, если будет время и хватит терпения) на дискуссии по разным вопросам (язык, голодомор, отношение с Россией и т.д.). Вы увидите сколько ненависти по отношении к украинцам.... И это все на фоне ненормативной лексики (поэтому я ранее и не участвовала в форумах, хотя почти 80% времени провожу возле компа, а на этот форум вышла случайно)...
    Поэтому я и написала, м вторая сторона должна много переосмыслить и сделать шаг навстречу, понять, что и у жителей западной Украины так склалося життя

11. le cowboy

le cowboy Active Member

Сто пудово, в баню рюсс

И кстати, в реальности если украинец - значит - фашист и ненавистник России, националист и вообще *нехороший человек*...

странно... но российская пропаганда побеждает

12. OrangeSpring

Именно потому что Ющенко ей помогает невольно, потмоу что все его отражения атак со стороны России толко направлены на Западную Украину. Но она ни за что не поверит российской пропаганде по разным объективным причинам. а вот качественно поработать над борьбой за умами восточно-украинцев - та кэто ж усилия надо делать. Надо уметь гвоорить н аих языке (тут я имею ввиду не Русский язык) на до уметь мыслить как мыслят жители восточнйо украины и искать пути, чтобы они посылали российскю пропаганду подальше, чтоб пелена спала с их глаз...

Но что вы проще ж сказать, какие они не патриоты, чем разудить в них дремлющие патриотические чувства.

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ггг...:haha::haha::haha:
    А товаріщ Артобстрєл - "нє случайно".
    Ветеран коких форумів?

Нє буді ліхо, пока оно тіхо! (с)

Останнє редагування: 30 лис 2008
  14. Веда

Веда Well-Known Member

По-перше, у нас не проводиться нормальна поміркована державна політика.
    По-друге, наші політики докладають до розбрату немало зусиль.
    І, по-третє, ми, пересічні громодяни, часто-густо попадаємо під вплив політиків, не дуже порядних ЗМІ...

levandivka
    Не зрозуміла натяк...
    Є ще один львівський форум (www.forums.lviv.ua), я на ньго іноді заходила.
    А недавно (я маю по роботі відношення до ЗМІ) шукала інформацію, вийшла на "Львівську газету", а там - форум... Подивилась, почитала ...і зареєструвалась...

15. artobstrel

а тут????????? отсутствие ненормативности обьясняется только бдительностью тех "чья деятельность не обсуждается", поверьте я испытываю отвращение к быдлячим заявкам одних идиотов - "Бендер закатать в бункере бетоном " и другим "Заганьбили неньку Україну кляті москоляки - на палю усіх" идиотизм явление межнациональное ....

не ветеран, и некоторых никого пока не оскорбил и СС-овцев ЗУкраинских не предлагал на соснах вешать,

Останнє редагування модератором: 30 лис 2008
  16. OrangeSpring

Ой . Ви вважаэте, що жителі сходу не можуть бути реальними патріотами Украіни?

:sad:

17. Веда

Веда Well-Known Member

Согласна полностью, но тут-то хоть бдят, за что огромное спасибо...
    artobstrel, я не намекала на национальность, место жительства, язык и пр., а только хотеле дать подтверждение тому, что вторая сторона (ТОЖЕ) должна много переосмыслить и сделать шаг навстречу, понять, что и у жителей западной Украины так склалося життя .

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звичайно, чистоту ми любимо (і бруківку колись митимемо шампунем), але модерація - не єдина причина (радше, інструмент) формату обговорень на ЛФ.
    Є попит на ТАКий кулюторний формат. А модератори його підтримують. ;)

Боже, борони!
    Можуть. Але зараз будити Схід - непердбачувано.

19. artobstrel

нормальные понимают, я могу только за себя говорить, как уже говорил "ушлепков" хватает на обоих берегах

20. OrangeSpring

Не зрозуміли Ви мене. Будити в них ліпші якості. Відволйовувати їх уми та душі у кремля...

Наша влада робить це бездарно

а де твій аватар? :)