Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" http://poetry.uazone.net/ter04.html то що, Степаныч, нині ввечері по пиву - за те, щоб списи поламали на дрова для шашлику?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Та вже йду! У Бориса День народження! А зважаючи на нашу з Вами розмову пивом не обійдеться!!!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Степаничу та Afterstep, тільки на вас чекаємо. Ну її ту чергу до "кондитерського" відділу - у нас все є !
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" не думаю, що в нього була настільки стара бабця6 що козаччину пам'ятала - бабця мала на увазі геополітику не 17-го, а середини 20-го століття.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Не... Опросную, "Считаете ли вы русскоговорящего севастопольца Маттилайнена украинцем?"
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ша ! Тут є люди, які добре пам"ятають процедуру прийняття Маттілайнена в піонери. Ой, до спільноти ЛФ. Тест "Ru vs Fi" Маттілайнен пройшов з честю !
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Такую личную неприязнь испытываю к потерпевшему, кушать не могу! (с) х/ф "Міміно"
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Які такі тести? За всю кількарічну історію ЛФ не було ніякої процедури прийняття ні з Маттілайненом, ні з будь-ким іншим. Маттілайнен прийшов і став спілкуватися, а у мене, як адміністратора жодного разу не виникло підозр щодо розумі, адекватності і вихованості цієї людини. Чого не скажеш про користувача Sasha, який весь час провокує чвари на національному і мовному грунті. Товариш Sasha, я Вам уже нарахував чимало штрафних очок, до бану лишилося ще один раз. Задумайтеся над своєю поведінкою.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ну... Маттілайнен прийшов тоді "нас" потестувати (як швидко забанимо). Пам"ятаєте SEV'a з його кораблями ? Але Маттілайнен "не з його команди". Ми знайшли спільну тему і можна сказати, заприятелювали
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" :eek: ОВысказывает свое мнение, значит провокує? Ув., MARTINI, я понятие не имею о штрафных очках, понятия не имею о каком поведении Вы говорите.. Сюда, на ЛФ, пришел общения ради, общения на актальные на сегодняшний день темы. Ок.. раз это надо мне одному, - удаляюсь.. Рад был знакомству! Огромное спасибо afterstep, Степаныч, пупер, Полковник, Невстранец, Mattilainen, Городецкий, Читатель. Буду очень рад видеть в городе Одессе! Надумаете на море, стучитесь в аську: 242-078-162
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" +1. Присоединюсь, пожалуй, т.е. скорее отсоединюсь. ) afterstep, пупер - якщо будете у Москві , ласкаво просимо!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Да, подождите Вы! Вот была у меня мысль сопоставить Ваши допысы с допысами Данилы за последние 2 дня и спросить у администрации:"кто же тут роспалюе???". Но, тут Ваш пост..... У меня тоже всего 1 балл до бана, но, считаю, накануне Дня ПОБЕДЫ капитулировать НЕЛЬЗЯ!!!!! Тем паче, что ничего ПРОВОКАЦИОННОГО ни в моих ни в Ваших постах НЕТ! ИМХО!!! Вы, если пока не в катакомбах:rolleyes: , объясните мне, почему в этом году ВПЕРВЫЕ отменили 20 залпов в честь ДНЯ ПОБЕДЫ в Одессе???? "Маяк" сообщил, что из-за поломок в артиллериских орудиях. Правда? Или брешут? П.С. Спасибо за приглашение. Но если соглашусь, то Вы уж не обижайтесь:D :D :D
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Данилу забыли?:confused: :D А без него (Данилы) с упомянутыми я бы тоже пивка попил, НО без Вас, однозначто, без ВАС!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Сільська жінка. Про яке козацтво вона дуже чула? До школи ходила за Польщі, хто знає, чи вчили їх тому. Знала з досвіду життя, що за Збручем вже Радянська Україна, яке під москалями, тому так і говорила. Ні, вона.