За шкільною, звичайно! У западенських школах вдусити москаля/жида на перерві - звичайна справа.... :cool:
В вас нездорова фантазія. Звідки ви взяли що щось потрібно робити? В людини є сумління, або його не має от і все. Я тут нікого перевиховувати не збираюсь.
Значить, тоді можна вважати Україну нестовідсотковою країною, за вашими словами. Отож думайте, що кажете.
А що, Ви вважаєте, що отих 30-40% жителів України можна хоч з натяжкою назвати українцями? Якщо так, то Ви невилікована оптимістка.
Всі громадяни нашої держави є українцями. А якою мовою хто розмовляє і вважає рідною не має значення. Я не казав "живуть",в Україні багато хто живе,а громадяни то є громадяни -кожен має паспорт,а отже має приналежність до цієї держави і має право бути задоволеним або ні станом речей в цій державі.
Маленькая поправка: украинцы - это те, кто не просто живут в Украине, а уважают её. "Граждане Украины" и "украинцы" - это абсолютно разные понятия. У нас и китайцы граждане. Так что, они украинцы?
Колись хiбa в 81 р вызвали в военкомат щось питали якусь анкету дали, где и в каком роде войск ... Казав - хочу в УПА. Ще написав -розумiю польску ,словацьку, бiларуску... Таки був окропни варьята в СА так и не послужил , на комиссию не прийшол. Может такие там не очень то и нужны . Детские шалости , однако. Ни чего толком не знал об УПА. Вопрос культуры ,хотел почитать Толкиена.Проше пана упшейемно по польску , Кастанеду -только на русском. Теперь легче быть(или стать)украинцем .
Згодна. Я з Харкова. Росіянка за походженням, але народилась в Україні. Розмовляю з друзями у Харкові російською, але знаю українську. Якщо до мене звертаються українською - відповідаю українською. Якщо російською - відповідаю російською. Я проти другої державної. Але наважливіше дял мене Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ! Це єдина Батькивщина для мене, Росія для мене чужа та незрозуміла. Тому я вважаю себе тільки Українкою
Я думаю дело прежде всего в вере и духе. Если ты веришь что ты украинец, тебе близка по духу эта культура, ты готов простить и принять как у собственного ребенка все ее моменты, как позитивные так и негативные, то, говори ты хоть на суахили - все равно ПРЕЖДЕ всего ты украинец. И звучит это гордо. Согласитесь панове.