Не знаю, можливо видатний луганець Володимир Даль і мав рацію /В. И. Даль Розыскание о убиении евреями христианских младенцев и употреблении крови их/. Читаймо клясику вітчизняної літератури починаючи із Шевченка та Франка. Та євреї й не дуже змінилися за останнє століття. Дарма що ві Львові, одному з їхніх кубел, мають таке ставлення до гнобителів простого народу.
вашому посиланню вже більше 150років,але справа не в тім -юдофобство і антисемітизм дійсно за цей час не змінились і луганчанин Даль посто звичайний чорносотенець і шовініст,як і Бєлінскій та багато інших представників рос культури.Ще лінк дайте на протоколи сіонських мудреців і по всьому,-повна ваша характеристика украінця"патріота". А стосовно Львова то "нє руш,як нє вєш" представник "простого народу"На Галичині за всю історію не було жидівських погромів,бо ми вміли комфортно співіснувати разом,інколи навіть "дружили" проти поляків.Ну це вам до нічого,а вчора не були на "руском маршє" Клясику,як кажуть у вас,читаємо від- ви написали а от до...це напевно до агіток МАУП? що компілюють твори русскіх чорносотенців?
:smile:Это значит, что у Вас плохо с юмором. Расслабтесь немного. Кстати, респект Вам за знание японского. Уважаю. Это правильно:smile:. Молодежь у нас в стране всесторонне развита и образована. А что у украинцев есть какие-то особые отличия от других, ну например славянских, национальностей? Интересно... А может и жители Черкасс имеют какие-то особые отличия от жителей остальной Украины? Интересно...:smile: По поводу языка, русский мой родной язык, поэтому на нем и общаюсь, украинский тоже знаю отлично, можем с Вами посоревноваться :smile: И перестаньте наивно думать, что украинцы должны говорить только по украински, когда пол страны говорит по русски, учитывая исторические и геополитические условия становления Украины как государства. :smile: Я не против транслита, когда он грамотный, и не портит красоту обоих языков. Кстати "мова", в переводе на русский - "язык". А я писал по русски, если вы не заметили:smile:. Ну ничего, бывает от перенапряжения. Расслабтесь, отдохните:smile:
Наприклад мова, культура, спільна історія. Починайте. Так і не треба казати що ви на сто відсотків українець. Ви десь бачили щоб принаймі один росіянин казав що він на сто відсотків росіянин і при цьому вважав за рідну мову українську?
Черномырдин говорит на каком-то своем языке. Да еще так лихо закрутит фразу, "чтоб никто не догадался", наверное. Его россияне и заслали к нам , чтоб самим не мучаться.
Це ваша особиста думка (провокація з метою розпалювання конфлікту між двома особами) яка не має нічого спільного з моїм попереднім постом. Вам Полковнік не соромно, ви за себе кажіть, ви тут кого нелюдами вважаєте? На якій підставі? Чекаю відповіді! За базар треба відповідати, час пішов. :cool:
Лично я ТУТ нелюдями НИКОГО НЕ СЧИТАЮ! НО, по Вашей интерпритации, человек, который заявляет ПО-РУССКИ, что ОН УКРАИНЕЦ, ТАКОВЫМ являться не может (читайте свой пост выше). Значит (по Вашей классификации) он не полноценный УКРАИНЕЦ, а значит и НЕЛЮДЬ (это уже по моей классификации). Ответил за базар, Пан Украинец?
За моєю інтерпретацією людина не має права стверджувати що є сто відсотковим українцем в той же час зневажливо ставитись до української мови. Ганьба! Доречі я нікого не починав класифікувати. Класифікувати почали ви під моїм постом, так що будь-ласка росписуйтесь за себе.
Ні, Полковник, він не є НЄЛЮДЬ, він є ЛЮДЬ. Але не українець! То є росіяни бо свідомо відмовились від української мови. І так їх треба трактувати. До речі, я повністю солідарний з дружиною (бувшою???) вашого диктатора, яка колись заявила - ґдє рускій язік там і Расія.
Це точно, у мене геть настільки того почуття гумору нема, що для перекладу я просто скористався translate.google.com, і Вам раджу.
Або як один форумчанин виразився: Никак понять не могу... Как Вы, родившийся и возмужавший в РУССКОЙ семье стали вдруг УКРАИНСКИМ НАЦИОНАЛИСТОМ????? Лично Я своего сына просто бы ПРИБИЛ за ЭТО!!!!
Да вы просто с ними не общались, наверное. Я например одинаково грамотно разговариваю на обоих языках. Вот бывает, что украинцы не умеют по украински правильно говорить, а считают себя "чистокровными", тогда другое дело (я не вас имею ввиду). А чего вы решили, что я "зневажливо" отношусь к украинскому языку. Вы можете придумать интерпретацию для чего угодно, но это не значит, что она истинная и верная. Сколько людей, столько мнений. Я к украинскому языку отношусь нормально и уважительно, не так как вы относитесь к языкам, неродным вам. Поэтому прошу, подумайте о выделенном слове... Ну что ж. Бывает. Сочувствую :smile:.