Простите, а откуда "вестишки", что молодежь на Востоке Украины не знает украинского языка? От тягнибока? Не стоит путать родной язык - вообще со знанием языков...К примеру - Вы ведь понимаете, что я пишу (а пишу я - по русски!). И с моей стороны будет просто идиотизмом обвинять Вас в "нежелании понимать русский язык"...
А шо, "молоді жителі Сходу України" звідкись приїхали в Україну???:eek: Педро, Ви постійно плутаєте Україну з Галичиною. Це ЗОВСІМ РІЗНІ РЕЧІ. Україна - велика європейська держава, Галичина - частина цієї держави, невеличка частина, до речі. Навіщо ототожнювати? Ви скоро взагалі вже скажете: "Україна - це Я!".
Під час президентських виборів знайома із Золочева розказувала історію. Вона там якраз у виборчій дільниці працювала, ну і познайомилась із дівчиною - "спострігачкою" з Донецької обл. Познайомились - розговорились, так та спостерігачка розказувала, що проводжали її рідні на Львівщину, як в останню путь, :biggrin: а старенька бабуся навіть голосила шось типу "Дитинко моя, куди ти їдеш, я тебе більше не побачу".:biggrin: Тож донецька дівчинка була трохи здивована, коли ніхто її не побив і не обматюкав на Львівщині. :biggrin:
Бачите, Степанич,треба трохи про Галичину і з цього боку інформації,а не тільки з "баєвих лістков",несвідомої частини наши милих друзів-сусідів. А якщо подивитися на форуми Кореспондента Укр Правди на коментарі,що там пишуть як зі сходу так із заходу,то просто капєц-Львівський форум-осередок високотолерантних інтелектуалів,ги-ги.
Я уже писал о знакомых львовянах, приехавших на прошлые выборы в Луганск.они были не менее описаной девушки насторожены...Это спец из какой "боївки" их настращал "дАнецкими бандитами"? Так что не стоит на зеркало.... Все хороши...
Нє,шановний нє всє,а тільки ті яким стабільність в Україні-кістка в горлі."спєц із боївки"і "барец за права рускоязичних" мають одне джерело фінансування.Подивіться,як в часі співпадає у них "загострення"-переважно перед виборами,або прийняттям історичних рішень для України.А от кому це вигідно-вгадайте з одного разу.
Знайомий розповідав, як на виборах президента в 2004 році в селі, де народився С. Бандера були спостерігачі із Донеччини. Під час підрахунку голосів виявилося, що за Януковича було віддано більше як два голоси. Тоді здивовані спостерігачі донеччани сказали, а ми й не голосували за Януковича, не хотіли (можливо й боялися) бути передбачуваними.
Имея таких политиков - нам не надо чужих денег...Никакой "кремль" с "вашингтонским обкомом" так не нагадит, как сами.
звісно не всі, але добра тритина таки приїхали самі, або їхні батьки-діди приїхали з Московщини, про що свідчить навіть перепис населення: у Хар. обл. 25%, у Луг. - 39%, у Дон. - 38,2% етнічних москалів
Так, Україна - велика європейська держава. Офіційна мова українська. Кожна людина яка вважає себе українцем, патриотом України, повинна володіти й розмовляти українською мовою, поважати її історію, культуру, бути готовою обороняти незалежність, соборність України,має беззаперечне право стверджувати "Україна - це Я!"
Т.е. те, кто считают себя украинцами не только "по паспорту", а в плане вообще отношения, быть патриотом, те должны уважать все это. Но те, кто не считают себя украинцами вообще(опять же, не имею в виду прописку) могут не говорить на украинском?!
Усе правильно. Єдине, що мені особисто не подобається, так це "повинна володіти й розмовляти українською мовою". Є, правда, ще одне питання. Історія інтерпретується по-різному, акценти ставляться на різних історичних подіях, то яку історію поважати: офіційно-державну чи більш-менш об"єктивну? НІХТО не має права так стверджувати.
Куда приехали? В "Дикое поле"? Да, приехали. Основали города, построили заводы и шахты...Впрочем - вначале пришли русские войска, а потом - и русские поседенцы...Читаем историю, дорогой товарищ из "Луганське"! )
приїхали на землі, заселені українцями на 200-300 років раніше, ще й жидів напустили зокрема й у наше місто Луганське.
В десятку-ніяк не може позбутися імперських амбіцій,хвороба просто ,правда аж шкода,з голою д...ю майже вся країна крім купки олігархів,а понти лишилися як при совєтах.Зараз нафта буде по $40 може заспокояться. і шо вони вам там п"ьють кров "християнських младєнцєв"?