Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" От! Розумна думка! Скажіть це автору перешого допису! Він, принаймні я так гадаю, тут першим почав доводити свою українскість! Навіщо, спитайте у автора, ми й так повірили б! Так ні ...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ні Степаныч.. З ким об`эднатись? З ціми російськомовними? Нехай вони краще їдуть до Росії! Так буде кращє! Навіщо вони? Їх мало. Вся Україна розиовляє українською, шанує традиції. Ми самі визначили себе самими українськими. Мі справжні, бо категоричні. А в них..ні культури..ні мови.. Ім треба довести, що:
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Sasha, а навіщо себе накручувати та цитати з контексту видирати? все, що процитовано - стосується тих, що принципово вважають Україну - геополітичною помилкою, Крим - пупом російської землі, всіх неросіян - подобою людей, але нижчою расою...І що найгірше - піднімають таких, як ви, на барикади жеби ви їм Крим відстояли -- Взагалі то людина, що гордо каже "Я - українець!" будь якою мовою - не мала б агітувати за другу державну (адже державна - це лише мова державних документів?), і бідкатися, що українізація приведе до збитків?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" на додачу - бородатий анекдот. -- Коло галицької церкви в неділю два жебраки, один у формі УПА, другий - у формі Червоної Армії. Тому, що УПА - повний кашкет грубих грошей накидали, а другому - кілька мідяків... Якийсь галичанин, кидаючи 5 баксів в кашкета УПА каже до "червоноармійця": "та ти б, чоловіче, форму змінив - і дивися, й собі би копійку на хліб мав!" - та й пішов... Один жебрак до другого: "Абрам, и эти гои будут нас учить бизнесу?"
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Анегдот - супер! Не слышал.. Кто они, и каких это как мы? Украинизация - слово плохое..Как для Вас "руссификация". Привить себе чуждую культуру, либо начать считать своим родным другой язык невозможно. Украинизация приведет не к убыткам..а к очередной УПА... (В Одессе -ОПА:p ) Нет.. Это один из способов отстаять права своего родного языка. Мы голословим с Вами.. Давайте не на ЛФ это спросим, а у всего УКРАИНСКОГО НАРОДА. У людей, которые и есть УКРАИНА. Давайте хоть что-то скажут люди
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Sasha, у вас вообще как с воспитанием ? А кто вас заставляет считать его РОДНЫМ ? Это будет для вас ОФИЦИАЛЬНЫЙ ЯЗЫК ДЕЛОПРОИЗВОДСТВА. Работать в амер. фирме за 2000$ хотите ? А что мешает ? Язык ! То-то ! А мне одесский шансон и анекдоты - не чуждая культура. И даже идиш - не совсем чужой язык. В детстве слышал разговоры соседей.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" А не кожется ли вам, други, что мы заодно? Мені так здається наразі! Краще по келиху пива (піва) та й порозуміємося! Ну что нам делить?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" А я про що ? Про те саме. Вже третій рік (на ЛФ) Думати же треба - КОМУ ВИГІДНО (нас посварити) ? Чукча навіть знає . . .
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" С воспитанием все в порядке. Уважаю других. "Вас" при обращении к человеку пишеться с большой - это тоже воспитание. Еще оптимист, сангвиник. А Вы? Не хочу в американской. У меня зарплата выше. Чесность+мозги. Общаюсь на русском. Знаю украинский и английский (не тот не тот на зрплату не влияет). Нет Одесского шансона в природе. Может Вы имеете ввиду "Одесские куплеты"? И сколько можно упоминать идиш? Это не региональный язык, даже близко.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" саша, не в образу буде сказане... але ваша українська дуже зрусифікована... я ідиш вивчити не встиг... хоча бабця й говорила... шкодую...
Відповідь: Джеймс Бонд? Навіть цікаво стало, що ж впливає на Вашу зарплату (вищу за 2000 $/тиждень? :rolleyes: ) зі: анекдот про грузинський авто-знак "обмеження швидкості". На знаку зображені: 1. перекреслена літера "Н" 2. Ящик 3. Член. Не "Н", а [НЕ] Не ящик а [тара] Не член, а [піся] -------------------- [НЕ ТАРАПІСЯ]
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" А чего обижаться? Согласен! Я не предлагаю у меня украинскому учиться:D ЗЫ. Хорошо, что хоть так знаю :D :D :D levandivka, а зачем Вы приписали "в тиждень"??:D :D Я не против конечно... Я не много зарабатываю - я просто много работаю
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Якщо це про мене, то де я АГІТУВАВ за другу державну мову? А тим більше БІДКАВСЯ?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Степаныч, то повідомлення не стосується вас з вами ми ще колись списи поламаємо а може - так життя складеться, що й пива поп'ємо