Відповідь: Не будь байдужим!!! якшо вони хочуть дивитись новини по-російськи, то хай їдуть в Росію чи куди там собі хочуть, змінять громадянство і все. не розумію їхніх проблем. в Україні і китайці є, то шо тепер китайські новини робити? правильно, але шо робити, якшо вони не хочуть навіть послухати... знову ж таки радянський вплив... люди живуть в темряві... як нічого не знали тоді про інші країни, так не знають і тепер... сумніваюсь... може громадянство у них і українське, але вони більше схожі на росіян... дружні відносини з Росією... які тут дружні відносини, коли ми всього лише "молодший брат"??? які вони справжні, коли а скільки таких "українських" футболістів? вони українці, тому що, як вони кажуть, "патамушта нас здєсь мать раділа"
Відповідь: Не будь байдужим!!! Людина яка своєю рідною мовою вважає не українську не може вважати себе українцем. Навіть в Штатах чи Іспаніі, люди що народились там говорячи ламаною української з сильним акцентом називають рідною мовою українську. На рахунок поведіник то думають вони щось дуже дивно, а саме що все потрібно робити так що часом не нашкодити Росії інтереси України на задній план відсуваються. Це ми бачили як вони затягували вступ в СОТ, щоб часом не випередити Росію, адже тоді Україна могла б завоювати деякі ринки збуту що належать Росії. Те саме ми бачимо в ситуації навколо Чорноморського флоту.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Получив паспорт можно сментить происхожднение? Великое открытие! :D Кого-то это удивляет? Да, в 1871 году тут (возле Краснодона) родилась моя прабабка, там-же, но 1903 году - моя бабушка, в 1935 - уже в Луганске - моя мама, в 1957 году - я, в 84 - сын, в 86 - дочь...Это - моя страна... И не надо тешить себя идейкой "дивитись новини по-російськи, то хай їдуть в Росію". Таким идеям особенно рукоплещет профФесор околовсяческих наук...Толкают людей к нему.Тут вот писали - да ставьте себе тарелки...Отличная идея. Оторвать граждан своей страны от национальной информации - и отдать на откуп путинским "мозгопромывателям"... Кремлю надо таким агитатором "национальных приоритетов" деньги за содействие имперским амбициям платить, право слово...
Відповідь: Не будь байдужим!!! маю на увазі, що єдина річ, яка зв'язує їх з Україною, це те, що вони тут народились, це не любов, це обов'язок тут жити. це їх обтяжує. а хто сказав, що вони не нащадки росіян, які колись емігрували з Росії? якщо інформація національна, то на національній мові
Відповідь: Не будь байдужим!!! Повна фігня! Українець може бути російськомовним, іншомовним. І буде українцем. А Ваша думка - нацистська.
Відповідь: Не будь байдужим!!! (з анекдоту) А Ваша?..:agree: Пропоную не використовувати ярлики, щодо користувачів Форуму. Додано через 1 хвилину З іншого анекдоту: "Бьют-то не по паспорту, а по морде"... (с)
Відповідь: Не будь байдужим!!! Левандівко! Я російськомовний. Дружина, діти також. Ви будете мати нахабство назвати нас "неукраїнцями"???
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Тільки у випадку, коли тре буде знайти привід для "бійки". Або, коли (припустімо ТАКе) Ваше (гіпотетичне!!!) "я-украинецъ" почне конфліктувати... Наспівуючи: Можна все на світі Вибирати, сину. Вибрати не можна Тільки Батьківщину.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Типу "дай закуріть"? Для Вас - гіпотетичне. А я українець. Конфліктувати бажання немає. Але свою думку, свою позицію буду відстоювати. Ви вважаєте, що я не маю права на це?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Маєте! Але... без надмірного галасу. Щоб кава за сусідніми столиками не розхляпувалася. Нє?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Розумієте... Коли Ви, укотре, запитуєте "Де море?" - філіжанки з кавою випадають з рук.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Вашими б устами... (с) Ми, вупше, нікуди не прямуємо. Сидимо на місці. Наспівуючи: Bo gdzie jeszcze ludziom tak dobrze jak tu, Tylko we Lwowi, Gdzie pieśnią się budzą i tulą do snu, Tylko we Lwowi. Czy bogacz, czy dziad, jest tam za pan brat I każdy ma uśmiech na twarzy. Бо ми - українці.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Я Африканець, але я не люблю спеку, сонце, диких звірів, Нельсона Менделу а особливо негрів!!! Но я Африканець!!! Таке враження, що стаття написана якимось туристом, який проїхався по Україні і після 3 кухля пива понеслось. Виявив зневагу до більшості основних УКРАЇНСЬКИХ ознак, що виділяють українців з поміж інших національностей і назвався українцем. В будь якому випадку, я не розумію чим КІЧЕТЬСЯ автор статті, тим, що він не знає слова ГІМНУ? Вітаю!
Відповідь: Де і якою мовою розмовляють? Ну не знаю. От у мене російськомовна сім"я. Мати, дружина, син, дочка, невістка. Онуку скоро буде 2 роки. В садочок почали водити україномовний. Але ж навряд чи це зробить його україномовним настільки, що уся родина перейде на українську. Маю на увазі в побуті. Взагалі я не вважаю, що це така вже проблема. Можна розмовляти російською, на івриті, грузинською ..., і бути при цьому українцем. А можна навпаки.