Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Я б на Вашому місці мовчав на рахунок "язіков". Президент Буш досконало знає і розмовляє по-іспанськи. А щодо незнання президентом Естонії російської - це не є великий мінус. Я бачу Ви також не терпите на знання багатьох мов.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Люди добрі! Про що йдеться, а коли в Україні, ледь не став президентом "проффесор", який і досі державною мовить лише за наявності двох!!! прозорих ззовні моніторів на рівні очей, або суфлері вбудованому в ухо, це як нормально?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" А вот хамить - не надо.Обсуждение моей скромной персоны - не для этого форума. Прочтите примеры владения г-ном Бушем гамериканским языком: http://bush-club.h10.ru/history/gbush.htm На мой взгляд с его владением родным языком может посоревноваться разве что нынешний посол России... Проблема не в языке...Ужас, что подобные люди оказались на вершине власти....По мне - пусть президент говорит хоть на суахили, и понимать его будут через переводчика - но он не будет воровать, займется страной - а не политикантсвом...В конце концов - наши предки пригласили варяг...Нам - не грех тоже...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Не забувайте, це лише гіпотеза, теорія деяких вчених істориків, існують і інші теорії. На Сході Европи зароджувалася нова могутня потенціяльна сила – Україна-Русь В організації першої Київської держави брали деяку участь нормани. УШ-ІХ ст. були добою, коли нормани, під назвою яких об'єднували населення Скандинавії – шведів, норвегів, а також данів, – на чолі з своїми ватажками-вікінгами, почали вдиратися до різних земель та плюндрувати й грабувати їх. Деякі з них осідали на захоплених землях, ініші верталися додому з пограбованим добром. Згодом окремі групи варягів стали найманим військом. У VIII ст. нормани, яких наші літописи звали варягами, з'явилися у верхів'ях Волги і, підкоривши фінські племена – мерю, мурому, мещбру – опанували Волзький шлях. Близько 800-го року заснували варяги Стару Ладогу – Алдейпобурґ, інша група їх оселилася тоді ж у гирлі Двіни і заснувала ЗеебурГ, де пізніше постала Рига. На початку IX ст. нормани нападають на Західню Европу: руйнують Німеччину, Францію, Англію. На невеликих човнах піднімаються ріками і нищать Майнц, Вормс, Ахен. Сеною піднялися люди до Парижу і 10 місяців тримали його в облозі. Допливли до Ісляндії, Гренляндії; через ґібральтар пройшли до Середземного моря. Подекуди засновували свої держави: у Франції – Норман-гдію, на Середземному морі об'єднали Сицилію та південну Італію й ..«творили норманське королівство. Близькі до цих західньоевропейських подій оповідання наших Літописів про постання держави в землі словенів. Під 859 роком оповідає літопис, що варяги прийшли із замор'я, поклали данину на «чюдь, й на словенех, на мери, й на всех (весі – Н. П.-В.) кривичах». В цьому оповіданні відмежована обшир володіння варягів. 862-го року ці племена «изгнаша варяги за море», але вони не спромоглися зорганізувати свою владу і закликали із замор'я інших варягів. Прибули три брати: Рюрик, Синеус і Трувор. Рюрик сів у Новгороді, Синеус – в Білоозері, а Трувор – в Ізборську. По смерті братів Рюрик став єдиновладним князем. У Рюрикові Н. Бєляєв, а за ним і П. Ковалевський бачать Рорика, конунга Фризії, примушеного в середині ЇХ ст. покинути її. Літопис зазначає межі його володіння: Новгород – в землі сло-вевів, Полоцьк – кривичів, Ростов – мері, Білоозеро – весі і Муром – муроми. Так на півночі в середині IX ст. постала держава, яка охоплювала землі словенські (словени, кривичі) та фінські (меря, весь, мурома). У той час на півдні, в землі України-Руси, вже існувала велика держава з центром у Києві. Так у ЇХ ст. творяться дві окремі, незалежні держави: напівфінська Новгородська та слов'янська Київська. [SIZE=+2]Наталія Полонська-Василенко http://www.infoukes.com/ukremb/history/POLONSKA/Part2.html [/SIZE] Додано через 36 хвилин Опечатка: сло-вевів, читати словенів.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" "...Подобные предания были распространены в Европе в средние века. Известны легенды о приглашении норманнов в Англию и Ирландию. Видукинд Корвейский в "Саксонской хронике" (907 г.) сообщает о посольстве бриттов к саксам, которые предложили последним "владеть их обширной великой страной, изобилующей всякими благами". Саксы снарядили корабли с тремя князьями." Так что тут мы не одиноки Я думаю - такое вполне может иметь место. Наши политики - пусть "отдохнут" годика 4.... А правят "Рюриковичи".... Мы не сумели - как скажем поляки - устранить от власти коммуняк - не было у нас Бальцеровича и Валенсы - к сожалению.....А нынешние наши партии все больше напоминают кпсс - со своими генсеками во главе, и сусловыми - за спиной....
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" А я, Одесский еврей из Украины. Шолом! Зы: кстати Одесские уроды очередной раз проводят акцию "йа, гАварю па рЮсски". Кто за этим стоит, пока не знаю. Вроде не Кауров.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Проезжал по городу, палатки стоят. Народ по сути относится вроде равнодушно. Инициаторы, фракция горсовета "родина" (сборище ПР) и коммунисты. *где тут блюющий смайлик?*
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" К сожалению кпУ. Странно что Витренко не участвует. В общем собрался весь цвет Одесской мрази. Заявляют что во Львове так же планируется провести акцию.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" А, я зараз у Южному. То добре що комуняки там, бо нарід їх більше ніж Буша ненавидіть. :eek: Ну черти
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Иногда - лучше жевать.... :D P.S. даже витренчиха не позволяет себе издевательски коверкать украинский язык...Право,не стоит опускаться ниже ее
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Вы правы. Многие россоозабаченные, часто являются обыкновенным быдлом которые на своём родном языке и двух слов толком связать не могут. Зато Горой стоят)))
Відповідь: Не будь байдужим!!! Для процвітання держави потрібна національна ідея, яка в свою чергу не можлива без патріотизму. А я наприклад не можу уявити собі патріота України який не може заспівати Гімн України (адже гімн на українській мові). На мою думку одною із складових патріотизму саме і є мова.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ну перейдуть/не перейдуть... А знати державну в достатньому обсязі повинні УСІ. Хохма, мені вчора це взялася доводити дружина! Росіянка до мозку кісток! А тут дивилися акценти по "Діловому" каналу, там Кендзьор з Колєсніком (чи як там його з Криму нардеп від ПР), і її понесло. Додано через 7 хвилин От мусується вже кілька днів ця теза. Хто б ще її підтвердив. В НАТО - так. Проти ЄС - не чув. Союз, а точніше мирне співіснування з Росією, - нормально. "Справжні українці" ... от звідси і все зло. Не можете уявити, що вони теж "справжні"? Просто по-іншому думають.