Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" шось я не можу зрозуміти Вашої позиції з цього питання: Ви вважаєте що крім Вас ніхто з українців не зробив в подібного вкладу в здобуття/розбудову України? інша частина народу України не голосувала за Незалежність? чи чому Ви зробили народу України такий закид про "поімєніє/здобуття" нахаляву?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" zenyk-у, Ви мене, ОСОБИСТО мене запитали, я відповів. І знову ж таки пересмикуєте! НАРОДУ я ніяких закидів не робив. Але фактом є те, що ні УПА, ні "лісові брати", ні "басмачі"... ніякої ролі у здобуття незалежності своїх країн не зіграли. Усі вони програли свої війни! При усій моїй повазі до людей, які боролися з радянською владою. Але радянська влада їх перемогла. Це факт, повторюю. Україна як держава відбулася тому, що штучно впроваджений більшовиками суспільний устрій виявився нежиттєздатним.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ви ж дивилися кінострічку "Нескорений". Совєти вбивали, висилали, залякували але не перемогали. То була лише тимчасова "перемога" перед поразкою.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" А це закид не НАРОДУ, а ЧАСТИНІ народу, точніше її (частини) ОКРЕМИМИ ПРЕДСТАВНИКАМ! А що, не можна? Чому?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" У історичній перспективі - так, не перемогли. Але не завдяки спротиву, а із-за нежиттєздатності суспільного устрою, який вигадали більшовики. Додано через 52 секунди Не буду сперечатися, тому що не впевнений.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" тому що несправедливий закид, оскільки майже кожен має такі ж заслуги при здобутті Україною Незалежності! хтось більше, хтось менше..... ....але дійсно є певні індивідууми, які намагаються знівелювати такі вклади народу України і видати їх за марні старання з метою зневажити Акт проголошення Незалежності України, мотивуючи тим, що народ України "поімєл на шару...." незалежність країни.....
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Згоден повністю! Але є але. Чому ті, хто "менше" зараз намагаються диктувати УСІМ? В залежності від того, кого Ви вважаєте "народом України".
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" з чого Ви зробили такий висновок? і найбільше цікавить: як Ви визначаєте розмір внеску людини в здобуття Україною Незалежності? народом України я називаю - громадян України, та інших осіб які постійно живуть на Україні та вважають себе патріотом України. а Ви яке б визначення пропонували?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" ок.... ...але, нажаль, на форум я прийду тільки в понеділок.... тож: до понеділка!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Да все предельно ясно, если только оставить факты - а не рассматривать "толкования" - "...ненавистное каждому честному человеку значение...." А факты - если вспомнить - испанцы, сторонники одной политической идеи победили испанцев - сторонников другой политической идеи.При этом у сторонников первой идеи в тылу вторых были сочувствующие - и даже открыто поддерживающие их.... Пане zenyk! Так тогда сюда забросили еще мою бабцю - Вы не забыли про нее? Додано через 5 хвилин Я уже спрашивал - но ответв не получил...Так готовиться признание Богдана Хмельницкого "москальским запроданцем" - или нет?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" ну, щоб забути, треба б було щонайменше її знати... а з приводу 5-ї колони - то вона не має якоїсь характерної етнічної ознаки....хоча....
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" "Язик твой - враг твой!?":D "Язик" -у значенні мови спілкування, яка викриває ту колону. У росіян одне слово на всі випадки життя, добре що не матюк. А Ви думали чого вони здимають гвалт у мовному питанні? Бояться що всіх остаточно, усю ту 5 колону розшифрують.:D
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" "Шэф!Усё пагибло!!!!Гыпс сымают, клиент уезжает....Danilo раскрыл заговор.... :D Додано через 1 хвилину Мне - 50....Тут видимо одни деды скубутся....
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" А що у Ченобилі рік за два чи за три? Щось переплутали докторе, або нашу пильність перевіряємо?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" то ви певно "автохтонні галичани" (взято з "Галицького синопсису": стосовно Хмельницького - до цього часу (наскільки я чував) - його роль суперечлива Безсумнівною заслугою вважається - створення української держави - хоч і на короткий термін. Критиці піддається Переяславська Рада - причому критикували ту Раду ще кілька століть тому Навіть Шевченко присвятив короткого вірша цій знаменній події: "Якби то ти, Богдане п'яний, тепер на Переяслав глянув..." -- Але безумовно слід пошкодувати чоловіка.... Розповідають, що за легендою, Хмельницький6 розбивши поляків, приїхав до Києва, і вигукнув: "Панове, я розбив поляків! я здобув вам незалежну Україну!" І почув у відповідь - "Спасіба, таваріщ Багдан!" - і так і закам'янів... До цього часу там стоїть....