Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" В принципе с товарищами горлопанами все ясно. Мимино: - Скажи, Валико, если твой вертолет связать цепью с большим самолетом, кто победит? - Цепь.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Можете ТОЛЬКО представить? Лично я образ пересечного рагуля прекрасно увидел. :cowboy:
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Не скоро еще, не скоро... Как говаривал коренной Львовянин Рабинович в 19м веке - Недождетесь.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Щоб виграти "зелену карту" (вона тепер пісочного кольору), то треба виповнити аплікацію принаймі. Нащо людині , яка не збирається нікуда переїзжати виповняти аплікацію і проходити інтервю в посольстві????.... ....куплю білєт - пайду пєшком.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" І ще раз прошу: заперечте, якщо зможете. Аргументовано заперечте, без надмірних емоцій.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Степаныч! Лучше поимейте Россию! А я хочу жити в СВОЇЙ країні. Хочу не " ПОИМЕТЬ" її а брати участь в її розбудові. А диктуєте умови ВИ! І відносьтесь більш толерантно до країни в якій проживаєте. Будь-ласка не ображайте МОЮ країну. Я вашу РАССЕЮ не трогаю. А мені нема що робити там за океаном і я вже відмовився! Я то більше сюди не зайду! Шовінізм чистої води! Гілку потрібно було назвати "5 колона"
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ну от! Будьте ласкаві! "СВОЇЙ країні"... "МОЮ країну"... Шановний Рівнянин! ЦЕ І МОЯ КРАЇНА. Подобається це Вам чи ні! "РАССЕЯ" - не моя країна. І я Вас не прошу відноситися толерантно до моєї позиції. Моя позиція має місце бути. І таких як я - пів-країни. Знову ж таки хочеться Вам цього чи ні. І прошу не диктувати мені що я маю думати. У МОЇЙ країні!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" В тому і проблема, що "країна не Ваша", а от позиція (часом )- не розбересся, кокої країни мешканця.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Думайте що хочете! Тільки не ображайте інші пів-країни. І вітаю Вас! У Вас прокидається патріотизм. Ви вже розумієте що
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" а ось наприклад заперечення: Ви як "свою країну" "поімєлі"? який вклад внесли в її "поімєніє"? п.с. і таких, подібних до Вашого, дописів на цьому форумі багацько! (хочу звернути увагу що всі ці дописи стосуються не срср а саме - України!)
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Знаете, по нынешним представлениям - "5 колонна" - это прогрессивно...Ведь "колонисты" боролись против коммунистической диктатуры.... Додано через 1 хвилину Сильно напоминает диспут Шуры Балаганова и Паниковского - "а ты кто такой???" :D
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Оххх! Вашими б словами... Якщо наша колона в іншій державі-це добре! Чужа колона в нашій-кепсько! А краще- наша УКРАЇНСЬКА (хоч 105) колона в УКРАЇНІ!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" ото не зрозумів вашого дотепу: чи то ви незалежність України порівнюєте з диктатурою Франко, чи то ви поборників гасла "Я- кураинец, и всегда буду говорить на языке предков по-русски" вважаєте "п'ятою колоною", а Україну - республіканською....
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" ....вони себе напевно уявляють "штірліцами в тилу ворога" - герої всі! а ми для них фашисти/нацисти/націоналісти....з тої точки зору знівелювали Незалежність України - для них уявляється справою "честі"....
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" я почекаю таки відповіді Дальневосточник'а - негоже свої думки/мрії/припущення приписувати іншим людям, а потім на основі такого "фактажу" - укладати думку про тих людей
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Кокої, кокої... мойої! От блін! Та де і коли я образив? Чи Ви вважаєте, що якщо моя точка зору не така, як Ваша, то це образа? Та він і не спав! У слово "поімелі" я не вкладав сексуального змісту ("изнасиловали"). Мається на увазі "здобули". А вклад... мені 51 рік. Трудового стажу - 52 роки. Включаючи Чорнобиль. Голосував у 1991-му за незалежність. Двоє дітей, які працюють в Україні, хоча дочка має змогу виїхати. Онук. Мало?