Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" І після цього ви щось там пишете про навчання нахабству? Я Вам чесно скажу, коли читаю в заголовках "Я українец". останній допис від Шинкарь" - випадаю в осад. Кожного разу думається: "Хто-хто?!" А може є сенс не дописувати в цю гілку українцям? І хай собі поваряцця у власному соку "украинцы", разом з москвичами?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Якщо знаєте мову - можете прочитати інструкцію. Не можете прочитати - яке ж то знання, то - похвальба. Я володію російською (не скажу "знаю" - то справа лінгвістів), бува, трапляються товари, які не мають ніякого допису українською, але мають російською. Читаю, російською, тому що володію. І мені навіть на думку не спадає що це - незручно!!!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" згода ще разок гавкну - і баста Додано через 2 хвилини взагалі-то "розумні" виробники роблять дійсно багатомовні інструкції, причому дають мовою виробника і основними світовими... До того ж - згідно законодавства, товари без україномовної інструкції заборонені до реалізації в Україні (якщо не скасували). От тільки українських виробників в Україні катма...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Не в этом дело, что "незручно". Хочется быть "хАзяином", "маты свою державу" (не маючи ніяких заслуг для її виникнення). "Я на своїй землі..." Знову ж таки "на шару поимели, диктовать будем мы"! И удивляются, что есть кто против! А убеждать и доказывать - бес-по-лез-но!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" так ви ж заслуги тих же наших предків - УПА - бандитизмом вважаєте? Якщо так оцінювати й інші заслуги опонента - то дійсно заслуг немає! Та й росіяни особливих заслуг в створенні незалежної Украіїни - тоді виходить теж не мають? Їм же теж "на шару" дісталися і заводи (від радянського режиму), і земля?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Я - ні. Хоча і бандитизм був. Але були і ідейні. Підкреслю: це моя чисто суб"єктивна думка. Згадайте референдуми, ГКЧП... ніякого відношення до УПА ці події не мають. Але ТІЛЬКИ завдяки їм Україна отримала незалежність.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" То, что ОТ ЭТОГО у них счастье - это аксиома! Только вот мне не понятно, почему на почти всех продуктах питания я должен читать состав и на украинском языке. Даже на Вологодском масле, произведенном в Архангельске? Почему в коробке с телефоном, магнитолой или с телевизором я всегда обнаруживаю инструкцию на украинском языке? На фига мне эти бумаги в Москве? НО, у меня и мысли нет писать ноты протеста по этому поводу. ПОТОМУ что я понимаю ПОЧЕМУ! Некоторым рагулям надо объяснить принципы экономической целесообразности. ИМХО!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" не згоден з цим до кінця. Так само, як останню каплю, що прорвала греблю, не слід вважати причиною повені - так само й перелякане ГКЧП та референдум - першопричиною незалежності України. вірите - мене теж це дістало
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" ...ти бач: "на шару поімєлі..."..... ...то Вам таки потрібна війна за нашу країну?... ...Ви ще досі пищите при згадці про УПА, так що поки ця істерія у Вас не минеться - про нову війну можете тільки мріяти... ....знаєте, Степанич - від Вас не очікував таких закидів...хоча тепер буду чітко знати, що до москаля - повератись спиною не можна навіть коли він тобі в обличчя посміхається...точніше либиться.... ...підлий ви всетаки народ...підступний, жодних правил співжиття не визнаєте, жодний закон для Вас не обов'язковий..... Додано через 2 хвилини а Вам українська очі ріже?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Якщо чесно то дістали вже ці вічні спори, а ще більше "псевдо" патріоти особливо львівяни. Ходять у вишиванках, співають патріотичних пісень і думають що тільки вони тримають україньське в серці і тільки вони гідні звання українця. Справді просто однобіне мислення! Якщо ви такі ревні патріоти тоді чому ми живем так як зараз. Я думаю шо то до пори до часу, а любов до України потрібно показувати діями а не словами. Правильно хтось написав патріоти в "окопах" причому окопи можуть бути самі різні. Провів літо в Россії і повірте що люди там НАБАГАТО кращі як в нас і ніколи українець не зробить для вас того що москаль. Вони живуть імперативно тому що така політика в їх державі, вони знають шо їх держава сильна і їм не потрібно нікому "лизати дупи" перепрошую за грубість. Чому ви так ненавидите Россію а про америку нічого не згадуєте? Америка так чи інакше має відношення до всіх воєн в світі, але вона не чіпає Україну і вас це влаштовує. А тепер скажіть чесно Ви виграли GREEN-CARD, яка забезпечить вам повноцінне безтурботне життя, хто відмовиться і скаже я україну ніколи не залишу. думаю таких буде мало.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Не чекав такого, і Вам дійсно нічого не має сенсу доказувати. Лише одне можу промовити. Без УКРАЇНЦІВ московська імперія впала ще у 41 році! А з нами, та на нашій шиї ще протрималася 50 років. Я українець, і радий з того що ніколи вже диктувати мені ніхто не буде. Додано через 8 хвилин Я. Чесно. Ба-більше, не їду навіть до Маскви, де з моїм фахом та досвідом роботи, досконалим знанням російської мови та компа, маючи права на авто та досвід 17 років, отримав би десь у два рази більшу зарплатню. А тепер скажіть псевдопатріот я чи патріот? Додано через 11 хвилин Може тому що не всі є патріотами? Додано через 28 хвилин Ще б хто пояснив що воно таке. Додано через 32 хвилини І після цього ще хватає пихи писати що Росія може прокормити себе без України?:D
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" виробники зазвичай дають інструкцію на мовах країн, куди планують експортувати свою продукцію. Відповідно, російські виробники, щоб не мати перешкод при сертифікації товарів в Україні - супроводжують свої товари українською інструкцією. Зазвичай простіше класти повний пакет інструкцій у кожну упаковку, ніж вовтузитися з обліком "національних варіантів" та перепаковувати у разі нагальної зміни сьогоденних товарних потоків... -- Так от - так роблять розумні виробники - як світові, так і російські. В українських виробників питання сертифікації товарів не стоїть так гостро - вони "на рідній землі" і не перетинають митний кордон, І мріють продавати свої товари не в злиденній Україні - а в більш багатій Росії, де вищий рівень цін і нижча конкуренція. Відповідно, потреби в комплектації свого товару україномовними супроводжуючими документами такі виробники не мають. -- І не Україна годує Росію - сама постановка питання не є коректною. Але що українці плазують перед Росією, причому добровільно - і тішаться, як "барін похвалить" - оце факт.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Дякую за пояснення, я недостатньо поїнформований у цій сфері, тому далі сперечатися поки не буду. Але й Полковник тоді не правийтут
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Садомазохізм? А тернопільські "псевдо-" не турбують? Альо! прошу не вживати термін "москаль" у ТАКому обороті! "Росіяни - добрі люди, москалі - погані" (с) Коке-коке? Безтурботне? Багато людей повертаються. Шкода, що Ви мало ТАКих знаєте. Додано через 3 хвилини Прошу ТАКе - в приват. Пояснюю: однобіЧне (буква загубилася, буває).
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" та пора вже звикнути. Це основний лейтмотив його дописів. Сумує чоловік за Львовом, та повернутися - зась. А от визнати, що жаба дусить - гонор "кадрового" не дозволяє... ото й при нагоді й вимахується, як торба на черешні.... -- Адже кожен спалах емоцій тут - для нього професіна насолода...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Звідки знаєте, а може "однобіТне"? Хтось, якщо я не помиляюся, хтів зробити з теми таке собі "за склом" Хоча, якщо прийшла нова людина, та ще така, що провела літо в Росії ... Якщо враховувати що слово "імператив" має заначення "вказівка, наказ, команда", Ваша фраза набуває дуже зловісного забарвлення! За вказівкою живуть, чи як?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" На шару.!Заперечте, якщо зможете! Мені війна не потрібна взагалі... за країну (до речі, що значить "за нашу"?)... за ідею... для понту... НЕ ПОТРІБНА! Істерія? З чого Ви взяли? Навіть якщо Ви про МЕНЕ так думаєте - то Ваше право, мені по-барабану. Але як Ви можете по дописам ОДНІЄЇ людини судити про НАРОД??? А взагалі, знайдіть час, почитайте мої дописи. Можливо, все ж таки щось зрозумієте...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" в наших магазинах майже не зустрінеш товарів, щоб не було інформації російською. Чи Ви десь бачили, що я обурююсь з того приводу? я можу хіба що висловлювати своє обурення щодо відсутності на цих товарах української! так як крім банальної незручності - це тягне за собою штрафні санкції для продавця Додано через 5 хвилин ....та нє Степанич....не по одній людині суджу....а по незчисленній кількості, яскраві представники якої - в бані зараз "полоскаються"....Ви серед них один з найбільш толерантних та освідчених....а якщо вже від такої поважної людини такі репліки вириваються, то я собі можу тільки уявити "образ" пересічного москаля.... ...сумний той образ....