Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Дякую красно за таку лестиву оцінку мого допису! Як було сказано в КВН(с), на питання "Чому?" має бути відповідь "Тому що ...?". А як на Вашу думку, яке має бути пояснення, чому меншість від більшості не може чогось вимагати?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Я - не тульский коробейник - повторю еще раз - а коренной Луганчанин. Я - гражданин Украины - по праву рождения - прошу это учитывать, пан levandivko. И мне, как гражданину своей страны совсем не безразлично, чтобы кто-то в моей стране решал свои проблемы за мой счет,не считаясь с моим мнением... При этом, заметьте, я предпочитаю демократические процедуры - через политические партии, референдумы, наконец - через Европейские структры...Я - не навязываю свой язык Львову.Но скажите - почему в Луганске нотариус, БТИ, аннотации к лекарствам наконец - не по русски???? Это как - толерантность? Уважение к своим согражданам? Или - месть этим согражданам за Российскую империю и СССР? А как всякая месть - она иррациональна - нет в ней никакой "национальной" идеи...Право - не стоит стоять за нее....Развитие украинского языка совсем не значит, что русский - это иностранный язык.Вот что я хочу Вам доказать. Додано через 4 хвилини Не будем изобретать свой велосипед - народы, прошедшие по пути демократии дальше нас - уже решили эту проблему.Более того - и мы с ними согласились! Ведь Хартия - ратифицирована....Вот Вам ответ - о взаимоотношениях большого народа - с меньшинством...Вам такое - не по душе? Заставить всех ходить строем? Ответьте сами на свой вопрос - "чому?...."
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ви, вочевидь, збилися з теми: Може знайдете місце в Хартії, де вказано що регіональні мови мусять знати всі громадяни країни?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Гражданін, Ви не праві, саме так воно і є, принаймні поки що, маю надію і буде. Державна мова визначена. Автоматично ВСІ решта - ІНОЗЕМНІ. Не зважаючи на те що багато людей користується ними. Елементарна річ, як на мене. Інша річ що декого це дратує, це зрозуміло.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Не можна бути трохи вагітною. ТАК і росіське в Україні - не може не бути "іно-"! Кажу: 1. Це клопіт Вашої місцевої влади (і місцевого бюджету). 2. Луганськ - Україна, а не територія посольства Росії. -Ні! Статус-кво. Дякуєм щиро! Ну? Вамвідмовляють у реалізації Ваших прав? Хто!? Женіть своїх вибраних депутатів!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" на бис: единственно, что не изменить человеку - Заповеди Господни...А законы мы меняем - на раз... (ЮВТ - то за один вариант закона о кабмине, то за другой... - это так, к примеру - и всего за пол-года!!!) - Поэтому - ничего однозначно и на века определенного - нет...увы...Но я - не покушаюсь на государственный язык - мне вполне достаточно регионального. Но - без наших "особенностей прочтения международных договоров"... А если что меня и раздражает - так это то, что одной рукой - мы подписываем Хартию - другой рукой подписываем позив до суду - с требованием запретить ее использование.... Пора бы господам определиться - мы в Европу или в Азию...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Дякуйте що не на ідіш.:D Та все ясно, вся діскусія тільки для цього. ЮЛЯ У ВСЬОМУ ВИННА!:D
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Влада - приняла решение...Против - НУ и БЮТ вместе с Президентом...Гнать Ющенко? Я - его избиратель, заменить его на ЮВТ или проФфесора - не имею желания Может, он изменит свое мнение к Хартии..Показал же он себя человеком волевым и вменяемым.... Додано через 2 хвилини Если бы все так просто... Она так сладко пела по русски в Крыму..... Не , точно - не ОНА ВИНОВАТА!!!!! Додано через 4 хвилини
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Тэ-э-экс, и что же мы тут имеем?: Ніколи і ні від кого не чув такої фрази. Це не означає, що так не кажуть, але я особисто не чув. На мою думку так можуть казати тільки м"яко кажучи недалекі люди, дУрні одним словом. А тому зважати на них немоє ніякого сенсу. А може, то українці мовно пасивні? Чому українець, розмовляючи з росіянином переходить на російську? Хто заставляє? Якщо вихованість - то навіщо звинувачувати росіянина? Більшість людей іде найлегшою дорогою. Якщо їм вистачає однієї мови, навіщо вчити іншу? Сульфозину, а не аміназіну (більше відомий в народі як "сєра")! Яка? Во-первых - а почему вдруг? Во-вторых - утопия. Не влаштовує. Тому що не знаю, що Ви маєте на увазі під "ТИТУЛЬНА НАЦІЯ".
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ёрничать правилами не запрещено. Любопытные водочно-балалаечные аналогии. Настораживают.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Хто таке стверджує? На те вона і регіональна, а не державна, що її не повинні знати всі громадяни країни.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" "Буду краток (с) ВВП" Це з мого особистого досвіду спілкування у Києві, Сумах, Славуті, Шепетівці (ці два міста - з офіцерами РА) - і кілька подібних прецедентів у Львові. Відразу зауважу - в Києві таке собі не тільки маргінали дозволяють теж можна логічно пояснити - двомовне спілкування - важка справа. Тобто - потребує додаткових зусиль. Для "користі справи" - той, хто має змогу і знання - адаптується до того, хто не в змозі оволодіти ще якоюсь мовою, крім рідної. ні, Степаничу - це вже з іншої гілки "людина стільки разів людина, скільки мов знає" Тут не про вчити мову - тут вам, як дохтору - простий тест. -- Переважна більшість бродячих собак в місті - рижої масті. Чи можна зробити з цього висновок, що рудий колір для пса - домінантний ген?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Хартія ратифікована депутатами ВР? Конституція України - теж прийнята тим же органом: народними депутатами ВР! Чому ж Ви хочете протиставити Хартію Конституцієї, викрутивши її зміст на зразок того, як це зробили усілякі " сепаратисти" в 2004-2006 рр.? Чому вважаєте за можливе невиконувати Конституцію, і разом з тим вимагаєте виконувати (якось по своєму, якось так на свій манер) Хартію?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Усе життя спілкуюся, нічого важкого. Як дохтур дохтуру: "бытие определяет сознание"!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Гадаю те саме що й Ви, пишучи: А взагалі, користуюсь таким визначенням. Тільки скажіть, до чого тут вимоги нацменшин щодо обов'язкового зняння своє мови? Додано через 3 хвилини То що, виходячи з цього, росіяни мають вимагати знання їхньої мови від українців?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Я боюсь ошибиться, но кажется это Вы приводили целые куски из Конституции - о защите языков....Скажите - каким таким местом Хартия противоречит Конституции? Неужели - как у дедушки Крылова - "..ты виноват лишь тем, что хочется мне кушать..." ? (имеется в виду - тому що росiйска мова.....)
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" :D ПАдлАвілі! Ну, по-перше, те визначення є винаходом саме Радянського Союзу. Наскільки я знаю, в інших країнах такого поняття немає. В усякому разі український тлумачний словник не дає визначення цього терміну. По-друге, це поняття вводилося тільки для того, щоб "обізвати" союзну республіку і не несло якихось інших наслідків. Та хто вимагає??? Додано через 1 хвилину Та не вимагають вони! Вони хочуть щоб там, деїх більшість, регіональною була російська! Галичини це питання взагалі не стосується! Тому ж і дивно - чому такий спротив?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" т.е. для Вас это вполне естественно - "требовать от Граждан Украины русского происхождения" обязательного знания украинского языка? С какго такого переляку государство что-то от меня - его нанимателя - может требовать? Это я от него потребую общаться с гражданами страны на тех языках, которые им удобны. Почему тут так горой стоят за банду ожиревших чиновников и продажных политиков, устраивающих " лоховские разводы" свему народу, стравливая одних с другими - вместо решения, устраивающего всех....