Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ёптыть! А кто ОН? ???:cowboy: Додано через 4 хвилини Стоп, стоп! Почему отпадает? А водку пить тогда где и когда будем? :cowboy:
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Напевно українець, тому шо граматику українську знає і пише або на шпіона тягне, от тут краще помовчу, ніж маю щось дурне сказати... . Додано через 2 хвилини Не п"ю, веду здоровий спосіб життя. Між іншим, Полковнику, я служив в Москві, в Царіцино 1980-1982 роки.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" "Розмахувати кулаками, при відсутності аргументів - перша ознака рагулізму..." (перекл.на укр.) (С) D'art Додано через 10 хвилин з приводу звинувачень москви: скажіть будь-те добрі, а кому вигідно створювати провокації на зразок тої, що зробили відморозки з євразійського (!) союзу молоді....кого в даному випадку звинувачувати (не беручи до уваги юридично-правовий зміст обвинувачень)?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Скажіть, а якщо вітренківці, наприклад, або інші українські маргінали, нахуліганять в Росії, винним буде Київ?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" - колобок! :D :D :D Додано через 3 хвилини ця справа свідчить про ознаку українця?....а я думав це справа для мужчини, незалежно від національності....тепер треба міняти свій світогляд....
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Поговаривают, что татары в Крыму уже требуют своей териториальной автономии и своего правительства. Наверное в составе соборной. Пока. Наверное это тоже справедливо. Не?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Даже если он и не собирался нападать - кто ж ему, уже получившему, поверит. Додано через 12 хвилин А нафига пингвину летать? Куда? Ему плавать надо. Вот он и плавает. Очень даже неплохо, как для птицы.
Відповідь: Націоналізм слова Ваші - справедливі і заперечити нічим. Глобальний аспект питання розумієте правильно. ...але ж є в цьому глобальному питанні інша складова: дехто говорить "Я ГРАЖДАНІН УКРАІНИ", а дехто - ще інакше....ось про це якраз і говоримо, адже саме люди з неукраїнською мовою спілкування (здебільшоого - російською) роблять українцям закиди, що виражаючи свою любов до України - українською, українці перетворюються з патріотів на націоналістів, а деякі навіть (який жах!) на нацистів!
Відповідь: Націоналізм ................................ Прочувствовали? "Кто общается на русском - не украинец". Шо Зеник, опять перекрутили? И ли таки вы научитесь выражаться коректно.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Не спішіть! Адже українець перш за все мужчина! Це приклад. Чи потрібно прецендентів дочекатися?
Відповідь: Націоналізм Я думаю, что дело в том, что Народ Украины - это не только украинцы, но что еще более важно - украинцы совершенно не обязательно (какой ужас! пан zenyk) говорят по украински...Не надо прогрессорства, надо понимание - я - Гражданин Украины - горжусь этим вне зависимости от моего происхождения и родного языка.
Відповідь: Націоналізм Рідна мова-це святе! Нею моя ненька мені колискові співала. мої діди-прадіди нею спілкувались і я її не вивчав. вона з молоком матері до мене перейшла!
Відповідь: Націоналізм А так: "Родная речь - это святое! На ней мама мне колыбельные пела, мои деды-прадеды на ней разговаривали и я ее не учил, она с молоком матери ко мне перешла!"