Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Полковник, памятаєте анекдот. Розбився російський літак в Конґо. Лишилась жива стюардеса, яку взяв в жінки вождь племені. Через деякий час збирає племя і каже - моє племя, чи плакав я, коли тигр відкусив мені вухо? Племя каже - ні. Продовжує - чи плакав я, коли слон наступив мені на яйце. Племя - ні, хоробрий вождь. Він далі - так чому коли зараз я пісяю, я плачу?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" А Ви, прошу пана не переживайте, я бачу, що Ви не москаль, тільки косите під москаля... .
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Цистит - це запалення сечового міхура. Згідно іглорефлексотерапії сечовий міхур пов"язаний з очами. Додано через 3 хвилини Цистит - це запалення сечового міхура. Згідно іглорефлексотерапії сечовий міхур пов"язаний з очами. Ви подивіться на тих, хто з перепою, які в них очі червоні... . Додано через 9 хвилин Українець без української мови - це птах без крил, що нагадує пінгвіна... .
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Спасибо, спасибо, понял! Не надо 2 раза подряд! Мне кажется, что Украинец без Мовы, это птица не только без крыльев, НО и без ног, яиц и головы! Верно?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Вірно ! Полковнику, от Ви дійсно росіянин, за що я і поважаю Вас. І знаєте, тепер постараюсь не казати москаль, тому що багато хто не розуміє цього значення, а буду казати - пінгвін, це не так грубо і навіть прємно, тому що пінгвіни на вигляд гарні, тільки на жаль не літають... .
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" тому що пінгвіни на вигляд гарні, тільки на жаль не літають... и дурные как курицы! Называйте как хотите. А лично я лично Вас буду называть исключительно Консультантом. Как Вы и представились. С ув. П.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" забули додати про "помет" - якже птіца і без цього? як же вона свого ближнього шанувати зможе, якщо йому з висоти пташиного помьоту (ти б то пак зальоту) своє вітання на камізельку не приліпить?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" И это тоже... Хотя речь о: родить ребенка, построить дом и посадить дерево. Т.е. глухонемых украинцев быть не может по определению? Додано через 1 годину 21 хвилину "Вандализм на Говерле расколол украинский политикум! Все комментарии (обновлено)Поступают важные данные от Службы безопасности Украины:... Как отметил Валентин Наливайченко... Параллельно поступила информация от Ивано-Франковской областной государственной администрации, которая заявляет о фальсификации фотографий с разбитой гранитной плитой, установленной ко Дню Конституции на Говерле. Об этом говорится в сообщении пресс-службы облгосадминистрации. "Большинство фотоснимков, опубликованных в Интернете относительно этого события, не подтверждены", - отмечает пресс-служба. НСНУ осуждает уничтожение сторонниками Евразийского союза молодежи государственной символики на Говерле и подчеркивает, что преступные действия антиукраинских сил приобретают системный характер, в частности дважды осквернен мемориал памяти Героев Крут в Черниговской области, снесен памятный знак борцам за свободу Украины в Харькове. ..." http://mignews.com.ua/articles/275972.html Ну и т.д. и т.п. И смех, и грех! Воистину: "Какая страна, такие и теракты!". Это ж нужно: три урода нахулиганили, а шумиху подняли! Впрочем, а как без "вороженьків"? Без них никак! Кстати, а не тот ли это Наливайченко, который обзывал коррупционеркой судью КС? И она на свободе, и он на кресле. Вот где проблема!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Полковнику, консультант мене влаштовує повністю ! Ви знаєте, сьогодні я вийду на форум СТБ і внесу їм хорошу пропозицію. СТБ організувало "Битву екстрасенсів", а я запропоную думаю краще шоу. Взявши декілька чоловік, поїхати із знімальною камерою в Москву. Перебуваючи у всіх громадських місцях, розмовляти тільки українською мовою ! Якщо хтось буде "возмущаться" доказувати йому знову ж таки на українській мові, що він не українець, а чистокровний росіянин. Як Ви думаєте, шоу получиться чи ні...? Додано через 4 хвилини Ми патологію не розглядаємо, а людину з нормальним фізіологічним станом. Власне пінгвіни цілком здорові, не рахуючи хворих.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Нормально придумано!!!:y: :y: :y: Очень даже круто будет!!! Сколько командировачных будет..если в цене сойдемся..и я на халяву..в Москву сьезжу... Только камеру..не дорогую берите..на всякий случай..мона даже бутофорскую какую нибудь..... Я стихи на украинском знаю...буду там декларировать...:radist: Ну и соточку баксов...ближайшему постовому менту...а вдруг он тоже..."уличный боец" и реакция у него..пару сотенных секунд быстрее..кто его знает... А так..классно придумано!Удачи Вам!:agree: А так думаю..ничего страшного и нет ..в той Москве..бачил там и японцев...которые токо на японском разговаривали..и немцев...и даже таджиков...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Те, що Ви їх бачили, це нічого. Я також їх бачив, коли в Москві служив і декілька років на заробітки їздив. От, як би вони ще й всім докузували, що вони росіяни, було б нормально. Менше з тим. Починаємо формувати групу. Я буду в групі підстраховки, Читатель Обкома на українській мові буде всіх переконувати, що він росіянин. Тепер потрібна відеокамера, хтось з юристів, перекладачів і лікар. Після повної комплектації групи, питання буде узгоджуватись на рівні республіканського телебачення. Прошу записуватись в шоу-групу... !
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" А навіщо? В Москві достатньо своїх диверсійних груп любої національності. Правда, Полковнику? Кого хоч' задовбають, ще й підірвати можуть...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ні в якому разі. Це буде культурна програма для того, щоб подивитись, як би росіяни дивились на чоловіка, який не знає російської мови але всіх переконує, що він росіянин... . Думаю пора змінювати стереотипи мислення в оцінці до національної приналежності. Кому, як не нам починати...? Бачу щось з добровольцями на поїзку в Москву малувато... .
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Не турбуйтеся! Багато росіян і ТАК думають, що українці - це росіяни зі своїм "нарєчієм".
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" На жаль, дійсно шоу не получиться... . Полковник підтвердив версію Левандівки. Шановний Читатель Обкома, поїздка в Москву відпадає але вірші можете вчити... .