"Я УКРАИНЕЦ!"

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Fanny, 30 кві 2007.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!"

Полковник, памятаєте анекдот.
    Розбився російський літак в Конґо. Лишилась жива стюардеса, яку взяв в жінки вождь племені.
    Через деякий час збирає племя і каже - моє племя, чи плакав я, коли тигр відкусив мені вухо? Племя каже - ні.
    Продовжує - чи плакав я, коли слон наступив мені на яйце. Племя - ні, хоробрий вождь.
    Він далі - так чому коли зараз я пісяю, я плачу?

• Подобається Подобається x 2
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

А Ви, прошу пана не переживайте, я бачу, що Ви не москаль, тільки косите під москаля... .

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Если тебе украинец имя,
    Имя крепи делами своими!
    (с, с изменениями)

• Подобається Подобається x 1
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Приготувати гіляку для комуняки?

5. dArt

dArt Well-Known Member

Нее.. я маскируюсь просто хорошо, даже язык для этого выучил :)

6. консультант

Цистит - це запалення сечового міхура. Згідно іглорефлексотерапії сечовий міхур пов"язаний з очами.

Додано через 3 хвилини
    Цистит - це запалення сечового міхура. Згідно іглорефлексотерапії сечовий міхур пов"язаний з очами. Ви подивіться на тих, хто з перепою, які в них очі червоні... .

Додано через 9 хвилин
    Українець без української мови - це птах без крил, що нагадує пінгвіна... .

7. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо, спасибо, понял!
    Не надо 2 раза подряд!

Мне кажется, что Украинец без Мовы, это птица не только без крыльев, НО и без ног, яиц и головы!
    Верно?

• Подобається Подобається x 5
  8. консультант

Вірно !

Полковнику, от Ви дійсно росіянин, за що я і поважаю Вас. І знаєте, тепер постараюсь не казати москаль, тому що багато хто не розуміє цього значення, а буду казати - пінгвін, це не так грубо і навіть прємно, тому що пінгвіни на вигляд гарні, тільки на жаль не літають... .

9. Полковник

Полковник миється в бані

тому що пінгвіни на вигляд гарні, тільки на жаль не літають... и дурные как курицы!
    Называйте как хотите.
    А лично я лично Вас буду называть исключительно Консультантом.
    Как Вы и представились.
    С ув. П.

• Подобається Подобається x 2
  10. levandivka

Як діти малі, очі затулять, і думають, що їх ніхто не бачить... :D :D :D

11. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

забули додати про "помет" - якже птіца і без цього? як же вона свого ближнього шанувати зможе, якщо йому з висоти пташиного помьоту (ти б то пак зальоту) своє вітання на камізельку не приліпить?

• Подобається Подобається x 3
  12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

И это тоже...;) Хотя речь о: родить ребенка, построить дом и посадить дерево.

Т.е. глухонемых украинцев быть не может по определению?

Додано через 1 годину 21 хвилину
    "Вандализм на Говерле расколол украинский политикум! Все комментарии (обновлено)Поступают важные данные от Службы безопасности Украины:...
    Как отметил Валентин Наливайченко...
    Параллельно поступила информация от Ивано-Франковской областной государственной администрации, которая заявляет о фальсификации фотографий с разбитой гранитной плитой, установленной ко Дню Конституции на Говерле. Об этом говорится в сообщении пресс-службы облгосадминистрации. "Большинство фотоснимков, опубликованных в Интернете относительно этого события, не подтверждены", - отмечает пресс-служба.
    НСНУ осуждает уничтожение сторонниками Евразийского союза молодежи государственной символики на Говерле и подчеркивает, что преступные действия антиукраинских сил приобретают системный характер, в частности дважды осквернен мемориал памяти Героев Крут в Черниговской области, снесен памятный знак борцам за свободу Украины в Харькове.
    ..." http://mignews.com.ua/articles/275972.html
    Ну и т.д. и т.п. И смех, и грех! Воистину: "Какая страна, такие и теракты!". Это ж нужно: три урода нахулиганили, а шумиху подняли! :crazy: Впрочем, а как без "вороженьків"? Без них никак!

Кстати, а не тот ли это Наливайченко, который обзывал коррупционеркой судью КС? И она на свободе, и он на кресле. Вот где проблема!

13. консультант

Полковнику, консультант мене влаштовує повністю !
    Ви знаєте, сьогодні я вийду на форум СТБ і внесу їм хорошу пропозицію.
    СТБ організувало "Битву екстрасенсів", а я запропоную думаю краще шоу. Взявши декілька чоловік, поїхати із знімальною камерою в Москву.
    Перебуваючи у всіх громадських місцях, розмовляти тільки українською мовою ! Якщо хтось буде "возмущаться" доказувати йому знову ж таки на українській мові, що він не українець, а чистокровний росіянин. Як Ви думаєте, шоу получиться чи ні...?

Додано через 4 хвилини
    Ми патологію не розглядаємо, а людину з нормальним фізіологічним станом. Власне пінгвіни цілком здорові, не рахуючи хворих.

14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Нормально придумано!!!:y: :y: :y: Очень даже круто будет!!!
    Сколько командировачных будет..если в цене сойдемся..и я на халяву..в Москву сьезжу...:clapping:
    Только камеру..не дорогую берите..на всякий случай..мона даже бутофорскую какую нибудь.....
    Я стихи на украинском знаю...буду там декларировать...:radist:
    Ну и соточку баксов...ближайшему постовому менту...а вдруг он тоже..."уличный боец" и реакция у него..пару сотенных секунд быстрее..кто его знает...
    А так..классно придумано!Удачи Вам!:agree:
    А так думаю..ничего страшного и нет ..в той Москве..бачил там и японцев...которые токо на японском разговаривали..и немцев...и даже таджиков...:)

• Подобається Подобається x 4
  15. консультант

Те, що Ви їх бачили, це нічого. Я також їх бачив, коли в Москві служив і декілька років на заробітки їздив. От, як би вони ще й всім докузували, що вони росіяни, було б нормально.
    Менше з тим. Починаємо формувати групу. Я буду в групі підстраховки,
    Читатель Обкома на українській мові буде всіх переконувати, що він росіянин. Тепер потрібна відеокамера, хтось з юристів, перекладачів і лікар. Після повної комплектації групи, питання буде узгоджуватись на рівні республіканського телебачення. Прошу записуватись в шоу-групу... !

16. levandivka

А навіщо? В Москві достатньо своїх диверсійних груп любої національності. Правда, Полковнику?
    Кого хоч' задовбають, ще й підірвати можуть...

17. консультант

Ні в якому разі. Це буде культурна програма для того, щоб подивитись, як би росіяни дивились на чоловіка, який не знає російської мови але всіх переконує, що він росіянин... . Думаю пора змінювати стереотипи мислення в оцінці до національної приналежності. Кому, як не нам починати...? Бачу щось з добровольцями на поїзку в Москву малувато... .

18. levandivka

Не турбуйтеся! Багато росіян і ТАК думають, що українці - це росіяни зі своїм "нарєчієм". :)

• Подобається Подобається x 1
  19. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, а разве НЕТ????:moskali:

20. консультант

На жаль, дійсно шоу не получиться... . Полковник підтвердив версію Левандівки. Шановний Читатель Обкома, поїздка в Москву відпадає але вірші можете вчити... .

а де твій аватар? :)