Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" само-собою: це їх "ісконна руская зємля!" :D :D :D вони ж власноручно (своєю військовою машиною) ше в 18-му столітті "визволили" Крим від "бандітов", які як "бандіти УПА" тероризували своє ж населення, а потім і решту корінного населення Криму відправили куди подалі, за те ж саме - бо співпрацювали з фашистською Німеччиною під час ІІ-ї Світової.... ...підозрюю, що якби не УПА - і на Західній Україні не було б ні одного українця, а москалі тут кричали, що це їх "ісконна руская земля...."....
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" а от цікаво - якщо б зара заявилися поляки, і почали вимагати назад конфісковане у них майно? Що б ви заспівали? ви ж тут всі на колишній польській власності проживаєте? -- То чого до "рускоязичних" чіпилися? -- Це типовий приклад "тупого вирішення проблеми в лоб" - замість незначної проблеми - з бездонного міха висипається насіння майбутніх великих проблем. -- те, що то (ті майбутні проблеми і "горбатість" рішення) не для всіх очевидно, чи в біблії не написано - зовсім не означає, що у цьому винні якісь вороги (народу) чи шкідники-саботажники. Власна недолугість і тупуватість тут виною - та й більш нічого...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" на колишній польські власності проживають "асвабадітєлі", які в ході операції "Вісла" виселяли поляків в спішному порядку. А українці - жили в своїх хатах! крім того ті українці, що були в ході тої ж операції переселені на Україну - залишили свої статки для поляків, яких переселяли в Польщу. Однак ні один українець не був розселений в великих містах - всі по околицях, або по селах.... так що недолугі у Вас закиди і зовсім не підходять для порявняння! п.с. Ви ж подивіться хто в основній масі живе в центрі міста Львова - "асвабадітєлі" та їх нащадки...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" думаю - ви помиляєтеся. Хоча то несуттєво та не принципово. подобається вам все валити на "русскоязичних" - ви достойні опоненти тим, в кого всі негаразди пов'язані з бандерівцями.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" ....а Вам я бачу подобається "все валити" особисто на мене.... де Ви бачили, щоб я говорив, що в моїх негараздах з бізнесом, чи у відсутності грошей - я б звинувачував російськомовних? та й російськомовних я не звинувачую, адже було б абсолютно глупо говорити, що, припустим, п. D'art не дає кримським татарам оселитись в Криму!.... ...я намагаюсь висвітлити сміховинне поводження деяких промосковських невігласів (і я в тому не винен що вони всі розмовляють виключно російською) на підтримку імперських амбіцій москви!!!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" хотів довго відповідати - але шкода часу - все одно не зрозумієте. Все, у чому ви звинувачуєте "російськомовних" чи та ж "амбіційність москви" - все це є у вас у гіпертрофованому та перевернутому вигляді. Тому вас так і зачіпив мій допис - що й карму зняли. == І якщо ви думаєте, що "споконвіку з трийцідев'єтого року" українці були власниками землі на ЗУ - ви просто не знаєте історії. І роль жидів-орендарів у цій історії також. == А тепер собі уявіть - власники землі до 39 року вимагають повернути їм землю - що буде?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" ну закон про рестетуцію вимагає прийняти Євросоюз. Так що якщо хочемо вступати - маємо прийняти той закон. А там і будемо бачити скільки чого саме і у чиїй саме власності було!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" тобто - вперед всі у воду, не питаючи броду? а на тамтому березі - порахуємося? -- дійсно певно пора кудись до Канади тікати...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ви рахували вже? Від хліба, що Творець нам посилає, Ніхто й малої скибки не відкрає. Тож не турбуйсь про те, що в тебе є, I не турбуйсь про те, чого немає.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Будьте уважні, мова про інше! Додано через 13 хвилин Де зв"язок щодо теми???
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" ну як! війна за межу на городі - це ж одна з основних ознак українства... ще в "Кайдашевій сім'ї" було описано..
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Вы знаете в чем разница ? Здесь никто из русских или русскоязычных или даже украинцев не позволил себе сравнивать умерших от голода или подвергшихся коллективизации с крестьянами-ацтеками. Это общая трагедия. С вашей стороны - это было кощунство. Просто ведь. С точки зрения тех кто вам говорит такое, я надеюсь вы не считаете их людьми высокой культуры ? Это ведь кто на кого равняется и от кого отталкивается. Тоже просто ведь. Тут точно менталитет отличается. Я на лучших, неважно кто они по национальности.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" У Вас напевно проблеми з сечовим міхурем... . В мого товариша коли був цистит, йому різало очі... .
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Євреї, хоч живуть в інших країнах, залишаються одним народом, тому що вони знають свою культуру і мову, шанують і поважають їх. Тільки на відміну від "рускоязычных" вони розмовляють на мові того народу, на території якого живуть. А Ви говорите про християнську мораль. Яку і чию...? Визначіться спочатку кого Ви маєте на увазі москалів, чи росіян...? Я знаю багато росіян, які багато років живуть на території України і прекрасно розмовляють українською мовою- ось це і є наші брати і сестри. Так само і українці, живучи в Росії, розмовляють російською. Всі інші, які не здатні або просто не хочуть вчити, для мене просто москалі. І при першій нагоді я таким кажу: "А ти москаль, зуби не скаль..., бери роскаль і добувай сталь !
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" :y: :y: :y: Хороший стишок..надо будет запомнить...:radist: Кстати..а Вы за него...в лобешник..ни разу не получали?:cowboy: Просто..интересно...может Вы ето...разрядник какой нибудь..там...:shutup:
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ні я не розрядник, а вуличний боєць. В лобешник не получав, тому що маю звичку бити першим, на декілька секунд, чи долі секунди, випереджаючи майбутнього нападника.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" ( С перепугу перезодя на украинский ) І багато Ви в с.Турковичі тих клятих "москалів" зустрічали? Чи десь виїхзджаєте на полювання?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Старий анекдот... Вуйко в корчмі розповідає: - Ото я сиджу рибалю, а тут москаль до мене підходить - "как клюйот?" - питає... А я його веслом - та й в воду... А тут ще один приходить, і питає чи я того не видів... А я його веслом - та й в воду... Аж тут двоє ще - чи я тих двох не видів... А я їх весло..... - Дядьку-дядьку! постривайте! та на весь наш турківський район стільки москалів не набереться! - Та то дурниця!.... знали би ви, як я їх ненавиджу!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Хм, а я думал, что ЦИСТИТ связан с моче-половой системой. Или товарищь писял глазами?