о, то сам кайф - півночі говорити про якісь дівочі секрети-таємниці, ділитися найсокровеннішим, хіхікати донесхочу Ностальгія Тепер вже так не вийде.. А в мене тут промах наразі
Згадала ще одну річ, якої не робила - ніколи не була в Криму і на Сході України, максимум куди доїхала - то Умань
Ну так - південь, захід і трішки півночі мною охоплено Соромно признатися, але колись у дитинтсві ми з двоюрідним братом змагалися, хто дальше плюне ого, співчуваю..
Їдеш на фест, після концерту йдеш на after party, там мусиш себе проявити - так, аби на другий день вони тебе додали в друзі на фейсбуку. )))
І не кажіть, особливо ранню Арію, коли солістом був Кіпєлов. Мені тут, якщо так можна сказати, трохи повезло. Вживу спілкувався і пив каву з Павлом Дворським, Русланою Лижичко, Аллою Пугачовою, Кларою Новіковою, Миколою Фоменко, хлопцями з гурту "Білий Орел". Може ще з кимось, вже зараз навіть всіх і не згадаю. В житті вони зовсім інші люди, ніж той сценічний образ, який вони створюють. Я ніколи не був на полюванні.
ми в дитинстві мріяли там побувати, але мріі такі пройшли, я краще в Австрію поїду, у них австрійська страховка надійна. Я думаю що мрія здійсниться про Австрію - то напишу
та трохи було, Вам що їх усіх перерахувати? ---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ---------- а навіщо було відказувати людині з добрими намірами
оголошую але не для усіх----у школі були двоє Степан і Василь, по місцю проживання Роман , андрій і Микола в студентські роки було трохи більше процентів 30 із мого факультету , але усіх не памятаю добре особливо тих з якими мала спрву по п*янці , чи з бодуна.