Ніколи не стрибала з парашютом і не хочу... П.С. Але як змусять, то пригну Я ніколи не була в Австралії, а дуже хочу поїхати. Мріяти ж можна?
Ммм... згадала, як колись бились дівки на дискотеках. Такий підвид дівок був, агресивний... Згадала, як мене, флегматика флегматичного, все старались спровокувати на що-небудь - на різкий рух, на грубість. А потім ці дівчатка-амазонки ставали подружками і поважали саме за неагресивність, ходили радитись, як до мами, хоча я молодшою була. До речі, мінімум в трьох колективах мене мамою так і кликали. Всьо, пішла щось купити собі в нагороду за труди.
Та йой, та коли то було..В школі ще, у 8 чи 9 класі - довели А що було робити чемній, скромній відмінниці, до якої зачіпалися неформальні лідерки класу-от і в мене нерви не витримали А так я біла і пухнаста
і зубаста така? ---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ---------- чи за груди ?
О, в мене акурат їдного зуба нема ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- І за груди теж можна
Хулігане, нас читає СБУ Вони ж не так уважно читають, як ми з вами, подумають, жи то правда і запруть мене в застінки холодні. І хто мені сухарі носити буде?