А в мене одна ходка в пологовий, але яка... На другий день охрипла... Во-во. Бажаю ніколи нікому того не пробувати! А я би з чистою душею написала "я ніколи не лежала в лікарні і не мала операцій", якби не медінститут і гайморотомія три роки тому... Ех...
Теж ні Тільки вуха проколювала (то рахується як пірсінг?) . Але вуха знов заросли, треба по новій дірки робити, а я боюся
Думаю краще тут писати що ніколи не робили, але що хочеться, ато так можна писати всякий брєд на кшталт "я ніколи не пив соляру і не збираюся".
А я ще ніколи не бачив такого форуму, де би на корню присікали хамів і істеричних осіб, які тільки те і роблять, що створюють нездорову атмосферу, скандали і образи і заважають доброзичливому спілкуванню нормальних людей, весь час тролять і флудять. Що ж, таке суспільство, видно тепер саме такі люди в пошані.
Мені не дають розмовляти по гуцульськи. Тут відразу вилазять доморощені філологи (вони ж фуфлологи), які і не були ніколи в Гуцульщині, думають шо Гуцульщина - це Славське, і починають мені парити ахінею якусь. А в москальні так взагалі планка падає, вони думають, убогі, шо це особливо небезпечний бандерівсько-польсько-хреньзнаякий суржик.