Я - русский, но для меня моя национальность это не право, а обязанность

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем bayard, 4 чер 2011.

1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]В моих тоже! Поетому с панами Грандом и Бликом например во многом не соглашаюсь! :)[/OFFTOP]

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви склизький і мерзенний тип. переводити на вас час немає сенсу. Тим більше , що історію української незалежності розглядаєте з 91 року. Далі розмови з Вами вести немає сенсу. Такі як правило шкідливі для будь якої нації. Навіть для швейцарської та канадійської. Для того, щоб побачити різницю треба хоча би раз поговорити з швейцарцем, або канадійцем (звичайно ж з тими, хто під аватаркою писатиме що він швейцарець чи канадієць).

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Вона може не забувати о своїх українських коріннях. Але. Якщо проукраїнська позиція, яка випливає з тих корінь, буде означати антиканадську, то канадці, як я вважаю, мають повне право гнобити канадських українців за це. Просто Канада та Україна не мають жодних точок ворожнечі. Ні політична, ні культурна проукраїнська позиція деяких громадян їх ніяк не дратує, і не входить в суперечку з інтересами Канади та канадців. А от коли якийсь мусульман сидить у Британії, вдягає паранжу на жінку та ходить до мечеті молити алаха за перемогу алькаїди - це абсолютно антибританські дії з його сторони. І тому до нього ставилення нації, у країну якої він потрапив, зовсім інше.
    Росіяни в Україні винні у тому, що проросійська позиція - то є абсолютна антиукраїнська позиція.

4. ГРАНД

Степанич. А чому Ви вважаєте свої права у власній хаті більшими ніж права мишей чи тагранів, які також живуть у Вашій хаті?

5. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]:) Гггг та ну понятно, я Вас тоже люблю!:rolleyes:

"Не ешьте на ночь сырых помидоров", ну и вообще не хворайте! :):rose: [/OFFTOP]

6. Inga

Inga Дуже важлива персона

Конечно, на поезде проезжала.
    Да, в российских деревнях деревянные избы, у нас беленькие дома.
    Была в Архангельске и оттуда ездили в Холмогоры. Проезжали мимо деревень, домики обшитые вагонкой, выкрашены в самые разные цвета. Красиво.
    Но, имхо, внешнего наблюдения мало.
    Мне интересно в чем по сути жители сел Украины отличны от российских селян. Потому как согласна, что наши мегаполисы во многом идентичны.

7. ГРАНД

Ставленням до праці, землі, та і все ж таки пьють значно менше. Як що в українському селі маються одиниці пьяничок, про яких всі знають і відповідно до них ставляться з осудом, в москвинському селі п"янички чи не основна маса,- які звісно ж себе такими не вважають. Бо для них 0,5 випитої горілки це не пияцтво. А от як що валяється під забором кожного дня, - от то вже може вважатись пьяницею. І ставлення до пьянниць як до нещасних, без осуду, з прицілом, на те, що і самі в таке можуть перетворитись. від суми та тюрми ..... Ну і звичайно ж крадійство один у одного. У москвинських селян , це норма по умовчанню, хоча вголос засуджується. мовляв, хто ж сусіду винен , що він так погано сховав своє майно, от і його і вкрали. У наших селян такого ставлення до крадіїв немає.
    І це не все чим відрізняються. Ще відрізняються багато чим. Наприклад набожністю. Не на користь москвинів.

Ну і ліричний відступ.

Ви ніколи не побачите, українського селянина на шикарній автівці, як що у нього хата не матиме відповідного оздоблення та шику. А от московський селянин житиме в напіврозваленому срубі, але кошти вкладе в дорогу (для нього) автівку. При чому практична користь від того авта, для москвина не матиме значення. Головне щоб красива та дорога.

8. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Хм....дело даже не в избах....
    А еще бы в среду окунуться изнутри, не в Питере и Москве...
    Вот так аж сбивает с ног разница..

9. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

)))
    О...Дядько не в гумори))))

10. Luna

Поскольку я регулярно бываю и в тех селах, и в других, скажу чисто субъективно - у наших все как-то...ПО-ХОЗЯЙСКИ, что ли. Как говорится - если вбит гвоздь в стену, значит - что-то на нем должно висеть. Больше отличий н е замечаю - трудяги есть и там, и там, как и ханыги беспробудные.

11. Luna

Совершенно ни на чем не основанная выдумка. Знаю не один пример катания на кредитных иномарках с голой ж...у наших земляков.

12. forester

forester Well-Known Member

Пан Гранд, как жаль, что Вы уходите! Мне так будет нехватать Ваших забавных и наивных опусов...
    Кстати, хотел спросить, а крылья лебединые у украинцев из-под лопаток растут или в районе поясницы?:)

13. olegp

olegp миється в бані

жители сел России имеют церковь, в ином случае это называется деревня, в Украине- село anyway

14. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

А города, не имеющие, церквей, как называются? :)

15. Оникс

Оникс Well-Known Member

То, что в русских селах пьют значительно больше - 70-х было фактом.
    То, что украинские села были аккуратнее, как и их жители - тоже. Взаимоотношения между селянами в украинском селе, даже их свары, меня просто заворожили...
    А еще чистота в домах, рушники, спокойный говор, мудрое главенство женщины-матери в доме....
    Это трудно объяснить, это больше на уровне ощущений.
    В украинском селе я, горожанка, хотела бы жить. В русском - нет.

16. olegp

olegp миється в бані

то, что они не забывают, делает вашей диаспоре честь, у них даже, в городах средоточения данной диаспоры, названия улиц дублированы укромовно(интересно, Вы одобряете это или осуждаете?)
    само собой, чайнатауны- тоже не про меня:rock:

17. ГРАНД

Яскравий приклад москвинського лицемір"я. Йому жаль що я ухожу, навіть крокодилячу слезу лиє(але ж ми то знаєм що вона має запах сечі). А в голосуванні показує зовсім інше. Радикально інше. От цим Ви москвини і відрізняєтесь від всього людства. Саме тому пан Бісмарк призирливо говорив про договори з вами. А академік Павлов, взагалі Вас за людей не вважав.;)

18. Luna

:))Та никому не жаль, пане Гранд)) все знают, что никуда Вы не уйдете - чего лицемерить-то?) Ушли бы - было бы жаль. А эти..танго с уходами - ну смешно.

19. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

А давай поспорим, что гранд уйдет?:))

20. Luna

Не уйдет)) Ставка?

а де твій аватар? :)