Мене не було цілісінький день............. Я повернулась завчасно,і це супер!!!!!!!!!! Прсто повезло........підвезли. Бо я з того Горохова приїхала б вже аж завтра. А так........ сууууууууууууупер Л.Ф. - це така залежність в хорошуму розумінні. Вже думала не буду нині включати комп. відпочину трохи.... та де там
Всім привітик! Я ю є) На довше в мене сили волі не вистачило - але за останній тиждень попрацювала досить плідно, готуюсь до форумівки тепер
Враховуючи початок Великого посту, вирішив забути всі образи і вибачитись перед тими. кого образив. Починаю новий етап спілкування на цьому форумі. Вітаю всіх!
І вам добрий вечір! Заходьте, будем раді А можна маленьке питаннячко: ви чупакабру вже зловили чи ні?
Ну, что теперь поделаешь, раз решили начать этап... Вас не хватало. Заходил очень интересный Пан экстрасенс. Хотел ВАС познакомить. Правда, его забанили потом. Витаю, Консультант!
От !!!!!!!!!!Власне і я то кажу................. А вчора коли м не було ЛФ................."тоска грємучая" дістала ************* То я той на ДП тему підняла де ЛФ ся подівало............ А там кажуть................москалів порозганяло.............. Жеби м нам кровним Львів"янам легше сі дишало