Хто сказав?(с) Нірванко, не слухайте всяких пліток. Доречі, народ, маску вже можна зняти ту, шо на писку(від грипу), чи ше нє?
Я спитала Та то я побачила, що Ви комусь там карму поставили на днях і так втішилась :shy: Якщо Ви її носили стільки часу, то так раптово не знімайте, мало там що . Пробуйте поступово - спочатку на ніч знімати, а потім з часом і взагалі . Пампушки ж треба буде чимось їсти
Справді???Але ж мене там в понеділок не буде та що дивитись? Прийшли і залишились.Миху, без Вас так поогааано(
Св'ята закінчились...і я вже тут! Тиждень відпистки пролетів як завжди дуже швидко... Львівська погода виявилась як завжди непередбачуваною Друзі як завжди розповіли масу новин та пліток І як завжди не хотілось виїжджати зі Львова та повертатись до сірих буднів... Тішить одне: тут є поруч кохана людина, є ЛФ та інтернет нарешті працює
Навіть не знаю з чого почати... Така несподіванка - я знову на ЛФ , вкотре повернулась, і тако собі вчора згадувала, яке то за ліком буде повернення, то виходить, що 4 - вже як справжній термінатор, все I'll be back-нусь. Безліч разів "дякую" усім, кому не байдуже було до тієї ситуації, що виникла наприкінці листопада минулого року. ДЯКУЮ!!! І великий цьом. Та то було в минулому році, тепер вже новий, 2010, до речі, з початком якого всіх форумлян і вітаю! (правда, з "незначним" запізненням) І крім побажань здоров'я, добра, та усіляких гараздів, скажу, мабуть, відомі всім речі. Жодна людина не зможе подобатись усім, бо не можливо всім догодити. Тому не переймайтесь, коли когось Ви "не влаштовуєте" - по-перше, нервові клітини не відновлюються, а по-друге, завжди знайдеться хтось інший, хто Вас зрозуміє. Кіко ж то людей є в цілому світі - більш як 4, 5 млрд., нє? І всі різні - нема ж бо однаковісіньких людей. Тому той світ і цікавий! Тож хай Вам щастить у цьому, хоч і складному та непередбачуваному, але різноманітному світі!