Ото’м,дорогі мої,напружив я свої рудименти(в інших людей то називається мозґи),виконав,щось подібне на тото...і вияснилось,шо бракує мені вас... І так вити хотілось...але після кількаденної відсутності захтілось вити голосно... Прошу сильно не ржати,бо аватар’єм забрав... А,взагалі в мене нині було свято..та й отак... Ше забув сказати - не по пацанячому..:bazar: Чітатєлю,до того були іно поползновєнія... Нервів вупше нема...єдно дрантя... А,взагалі...таки дійсно нерви на межі...зриву...але піти не кращий вихід.... втіпала мене одна гілка..але туди просто не буду заходити,та й все...
є така опція як "відмова від підписки" і вупще забудьте про тоту гілку яка вас так внервила, що мусілисте покинути наш чудовий колектив на декілька днів. П.С. З поверненням!
Змучена, але щаслива... По трохи адаптуюсь до роботи і поєднання її з іншими ланками, але дається важко... ну дуже змучуюсь, особливо очі. Але нічого... це лише перший місяць, далі буде легше, так що думаю, що буду не раз заходити і на довше, а головне - плідніше.
Дякую З дороги змучена страшенно, очі клеяться , але не піду спати, поки хоча б половини не перечитаю
важно, щоб не на сплячку ! у пріроди нет плахой пагодииииииииииииииииии, каждая пагода - благодать....
Ну от я повернулась Їздила до Львова, похрестила донечку своєї коліжанки, після повернення до Польщі відпрацьовувала пропущені дні та їздила на весілля на вихідні. І от вже повернулась до більш-менш нормального ритму. Тож повертаюсь на форум
повернувся. дуже багато всякого "понаслучалось" за цей час) але про це не тут, певно... та і згадувати не хочеться! головне, повернувся)))