Какая история? Ну, решила мама, что нужно провод от модема провести через стену, чтобы не мешал. Пришлось мастерам его разрезать. А опять подсоединить правильно не смогли - руки не стоят - мастера называется. Проводок какой-то сожгли, хорошо, что не сам модем. Два дня мучилась без нета. Потом папа подключил по-другому, и нет заработал. Вот и всё.
Рибко, ану на ЛФ в темпі вальсу й залиште цю гілку в спокої. Не навчилися гумор сприймати, то не читайте Левандівку!
Як я за оцим всім скучила....:girl_tender::girl_tender:Home, sweet home....:girl_tender::girl_tender:
І я вже тут. Кілька днів у мене в гостях була коліжанка, трапилась чудова нагода відпочити від комп'ютера. Якщо мене десь бачили в онлайні, то це вона заходила. Як тут на форумі добре, ніби вдома
ну ось і я...повернулась Більше місяця відпочивала у Львові і не тільки (але на жаль на форумівку не попала, :girl_cray: не вийшло...треба було за місто виїхати :girl_sad ... а очі розбігаються від обсягу непрочитаної інформації... Але я рада, що я знову ТУТ!!! Привіт Всім!