Ну я знову зайшла сюди) Давно.. навіть дуже давно тут не сиділа) Бачу купу нових людей є, купу нових тем і дууже багато дописів)
незнаю чому..не тягнуло... бажання не було...Нині в розмові згадала форум і посиденьки, і вирішила зайти)
Ось це я розумію правильна логіка - нові теми, нові люди. Ось це головне. А те що форум новий - то справа наживна
Привіт) Насправді жахнулась, як нині зайшла, бо чомусь при відкритті любої теми щось скрипіло)) Але тепер того немає) Форум оновився, бачу) Гарно все.. Але не дуже звично))
я теє, того, тут проходив мимо. З кавуном, доречі. Тільки він підозріло кислий. А ще з розбитим коліном. Тільки но з лікарні. Ну а загалом, доброго здоров'я форумляни.
в Rewe вчора ще купив, сьогодні транспортував. Тут в неділю чорт ногу зломить, але нічо не купить. Я був близький, але на щастя, обмежився коліном.
100% та турків біля мене не має, або я ще їх не знайшов.. тому не завше катаюсь в місця їх дислокації. Мені казали, що десь тут є ринок, який працює в суботу. Але я кожну суботу проводжу в новому місті тому не маю змоги туди потрапити