та так... за обставин немала часу, щоб тут сидіти) Робота... хата.. дитина) Зараз у відпустці, тому інколи заходитиму)
Читайте в балачках) ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ---------- Нєа, там людей було мало і майже ніхто н купався , бо море +14 А на Сиваші уринотерапія не проходе, там ропа )
Поки Forest був відсутнім, тут встиг "прописатися" Forester. Оресте, ти не зникай. А "лісника", щоби уникнути плутанини, тре в баню!
Побачивім, що навіть така темка є на файному форумі. Отож, вроді, й я повернувся. Але за час своєї відсутності наслав на вас Москаля Чарівника)))) І як вам присланий мнов форумлянин? Останні пів року цей форум у мене відкривався якось частково - не знаю, як то вповісти..... всі реквізити вистроювалися зліва у вузенький стовпчик і більше ніяк((((((( Чи ФСБяка якісь палки в коліса встромляла, чи яка холєра?....... Коли влиюся в нормальне життє форуму - того не знаю. Хочу лише дещо запитати. Встатній рік провів в далекім-далекім від Неньки краю, який ся називає Камчатка. Троха є що вповісти, міг би багато чого озвучити в якійсь темі про подорожі, лиш не знаю, чи то доречно в теперішнім часі........ Що на то мені вповісте, шановне панство?