Получил конкретные предупреждения. Скорее всего в ближайшее время забанят. Всем удачи. Надеюсь, что после бани австро-венгры меня на форум выпустят. Ну, если нет, то нет.
Я обожал Леди Весна. А ее нет, Может, кто -то знает? ---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ---------- Полковник, ты реальный мужик! Я бы их давно нах отправил, да стремаюсь, людей хороших тут много. Андрей, лапу, если не побрезгуешь!
Отак, з роками, виробляється "шосте відчуття". Або, принаймі, на форумну кухню, десь перцю підсипати, десь часником натерти... Нє? А по-друге не выпустят, а впустят. Їхати випускати прийшлося б, якби когось закрили в квартирі (на дачі, ...). А так то хтось ломиться в хату на форум, і при тому норовить потоптатися черевиками по чужих ковриках. Тому і відправляють в баньку, помити черевики. Га?
Пан Темплар, тільки чесно, ага? Ти - росіянин, я - українка. Причому на всі 100. Я тебе назвав, звернувся, на ринку здачу взяв; "Москалик!". Ти як сприйняв би? Тільки чесно?
Це все Віктор. І брак часу. Колись зауважив, що я покарання дуже "кучеряво" розписую. А тепер і не хочеться....