Ага! Тато каже на мене бендерша! Та як можна провести літо в батьків, з двома малими дітьми, там де є 40 соток городу, 300 кущів помідорів і енна кількість грьобаних огірків???? Просто чудово!!!!!
та Бамбук тільки аби поговорити. У нього гиря - жінка. І від її хребта він ні на шаг ... Тому що дуже її кохає (жінку)
Ага... Любіть і чистіть! ---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ---------- Ми то вже знаємо! Хтось так на форумівку обіцявся!!!! Напевно, жінка не пустила...
Є одна притча на цю тему: Одного разу в ресторані сиділи і випивали Лев з Биком. Раптом у Лева задзвонив мобільний: - Так, мила, добре, вже біжу. Цілую, до зустрічі. Бик йому на те: - Ніколи не думав, що ти, цар звірів такий підкаблучник. Тільки дружина подзвонила, а він вже лапки склав і побіг. Та я би свою в такому випадку послав подалі, а вдома ще би відлупцював добре... - Не забувайся, - грізно заричав Лев, - моя дружина Левиця, а твоя - Корова!
Я так і знав, що ви як повернетеся, першим ділом до мене заговорите Радий вітати! ---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ---------- Правда, таку цифру зіпсували
Хе-х... Ніде не був. Був загублений у часі... Класно так... Ууууу! Так би там і лишився. На завжди. Але нема нічого вічного, на жаль. Якщо брати географію, то був в межах Західної України. Що до них... самі знають... може де і повиздихають
Ой чує моє серце, що певно скоро сам "загублюся в часі", бо щось останні повороти мені не дуже до снаги. От і думаю - може краще перечекати?
Як то кажуть: "Ви не маєте достатньо прав, щоби виконати цю операцію. Рекомендуємо звернутися до адміністратора". Так що кути не зрІзати, хіба обминути
Я теж спробував зрізати кути. Кажуть трохи не так: "Іван Іванович - при посаді. Ви не можете його ігнорувати"