Я повернувся, згадав логін та пароль, й дивлюсь що з 2009 року багато народу перестало, на жаль, спілкуватись на ЛФ. Навіть Бойцової рибки немає, з її різкими, але здуже часто з дуже правильними думками.
Дякую. А можно нескромне питання: Ви вийшли заміж? Бо півфоруму збиралося до Вас на весілля... Деякі віртуально,деякі реально? А подивився на Ваш профіль: незаміжня.
Вчора по циганській пошті мені один пан передав вітання від форумлянок і заклик повернутися на ЛФ. Ой, ну той Інтернет, просто нема сили. Один раз засвітився і вже тебе знайдуть. Як в тій пісні: "... нє спрятаться, нє скриться..." От я і вирішив ради тих, хто мене ще пам'ятає, кого поважаю і люблю, спробувати повернутися. Правда я трохи змінився за тих кілька тижнів, бо набагато більше часу вимушений був приділяти реальним справам, часом і не дуже приємним, а часом і дуже неприємним. Став можливо різкішим, безкомпроміснішим, бо в реалі все набагато серйозніше, ніж у віртуалі. І наслідки твоїх слів і вчинків набагато серйозніші, і за гнилий базар там не в баню посилають на тиждень, а можуть так забанити (словами чи в прямому розумінні), що мало не покажеться. Ну то вперед! Моя попитка №5
Я розумію тих, хто Вас закликав повернутись, і Вас розумію також. Егоїстично залишати тих, хто тебе любить, але і просити повернутись туди, де серцю важко - також егоїзм. Людина має право бути там, де їй добре. Але я рада, що Ви тут, Locke.
Так то воно так, але якби ж то були однозначно визначені місця, де людині абсолютно у всьому добре і комфортно. Так не буває. Хіба може в Раю, але я там ще не був і нічого конкретного сказати не можу. Бо якби такі місця існували не землі, то напевно всі ми доклали би максимум зусиль щоби постійно перебувати в таких місцях.
Тот, кто думает, что может обойтись без других, сильно ошибается; но тот, кто думает, что другие не могут обойтись без него, ошибается еще сильнее. Франсуа Ларошфуко
Я повернулася на ЛФ...Відгуляли ми наше весілля, замучені, виснажені, але ДУЖЕ ЩАСЛИВІ...ті всі зусилля, які були прикладені до організації нашого свята - виправдали себе, адже було все так як ми планували і хотіли...Господь подарував надзвичайно теплий і сонячний день, друзі та родичі-радісну атмосферу та суцільний позитив...як приємно було чути після весілля, що всім все дуже сподобалося...
Здоровеньки були!!!! Я повернулась, але чогось сюди забула написати.... Канікули минули, літо закінчилось, я вже дома у Львові і безмежно тому радію!!!! Три місяці то вже був перебір... Більш до тих "москалів" так на довго не поїду... Рада всіх знову "бачити"!!!!