Я повернувся/лася!!!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Coffe13, 1 гру 2008.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Да-а,забув спитати,а шо п.Мартіні далі начальник тута?
    Згадав старий анекдот,про мартіні,який тут де я ще...то якраз зараз чомусь популярний.Анекдот правда паскудний...
    Приходить ковбой з ферми до бару шось си випити,а на шнурку тєгне крокодила...І питається в бармена,щоб обслужив його і крокодильчика...
    А той:
    -Та нема проблєм!
    А ковбой:
    - Ну то налийте мені мартіні,а крокодиьчику...якогоь мексиканця!
    Поганий жарт,расистський...ходить по-світу!
    От тому і згадав про пана Мартіні.Пару раз поспілкувалися з ним приємно ,яко земляки,на Одеському форумі "Острів"...і усьо.Його додому потєгнуло,мене додому тєгне...Шось в тім є ,хлопи!:good:

• Подобається Подобається x 3
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

о_О:scratch_one-s_head:

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Радий вас знову тут бачити, пане НоТоЦо! Приємного спілкування!
    Надіюсь, ви помирились з Мартіні назавжди і вже ніщо нам не перешкодить спілкуватися з вами на довгі часи, читати ваш галицький гумор ну і декому пояснити, що біле то є біле, а чорне то є чорне.
    А то ще деякі таваріщі нам стараються довести зворотнє.
    Галицький дух - невмирущий! Нє?

• Подобається Подобається x 5
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та то радше на тлі останніх подій на Мексиканській границі.;)

5. poetka

poetka Дуже важлива персона

А шо тамка ся робе?
    Ми тут за своїми не вспіваємо:)

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ніколи не реєструвався на тому форумі
    Мені з ним миритися нема бажання, прийшов та й прийшов, я не злопам"ятний, хай спілкується. Ви, Педро, краще надійтеся, що він не буде поширювати в інтернеті брехню і бруд про ЛФ і адміністрацію, як це робив раніше, тоді адміністрація зі свого боку обіцяє дотримуватися нейтралітету.

7. Templar

Мені було б стидно знову тут реєструватись

• Подобається Подобається x 2
  8. Yurko NOTOCO

:)))
    Да-а...тяжких правил i філософських категорій прийдеться дотримуватись на цім форумі...Напевно не здужаю! Таки напевно ні! Ну і пам'ять...пам'ять-то людська яка моцна у людей.Про зле (а яке воно?) памята-а-а-ють...до гробової дошки!І що я можу поробити? Ніц?
    Добре...хлоп повів хто господар - гість зрозумів.
    А нарід може і має право кричати:-Тю його,на шибеницю,на смереку...або на ліхтар.:cry:
    Поживемо і зобачимо,що в кого в голові сі роїть!
    Обіцяю не надоїдати,своєю наглою,безсоромною присутністю!Потроху,помаленьку так...якщо буде контакт!:)

• Подобається Подобається x 1
  9. Yurko NOTOCO

То й не регіструйтеся...Чого Ви,раз Вам стидно,бути тут ?
    ...
    Хлопи...по-правді повім!
    Я шось поплутав напевно...Думав,що повернувся на регіональний форум Галичини при газеті "Львівська правда",а попав в приватний бізнесс,тсз, в приватну кав'ярню пана Мартіні,де подають гірку каву,чи-то каву з гіркотою якоюсь...А я не люблю гіркої кави!
    Тaк колись Ющ прийшов по-приватних справах до бувшого колєги по-міністерствах,а той му і дав горнятко кави...і в писок!
    Я люблю каву солодейку! І кулєг файних!
    Та й не мушу лазити за-дужо по-приватних кавярнях,шо нє? То все ваше,разом з назвою Львівська кава. Я на то не претендую! ;)

Останнє редагування: 27 жов 2010
  10. Templar

11. Yurko NOTOCO

Ну стидно...Але переломив себе! Думав на родіну вертаюся!
    А Вам (скрупулезно-дотошному),як...задоволені тепер? :cry:

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане НОТОЦО, не звертайте уваги. Тут за час вашої відсутності зайшло певне число підлітків, в яких культура спілкування на позначці нуль, а уявляють себе древньогрецькими риторами.
    Якщо це майбутнє України, то я вже ніколи не вернусь на цю багатостраждальну землю.
    Єдине, що я вас прошу, знаходьте якось спільну мову з Мартіні, бо старих форумчан вже можна порахувати на пальцях одної руки.
    Звичайно, тамтих дискусій вже не буде. Когось вигнали (мабуть в чомусь перешкоджали) а хтось сам лишив форум...
    Лишилося? Самі бачите...
    Надіюсь вуйко Стефко в доброму здоров"ї. Вітання від вуйка Міська.

• Подобається Подобається x 1
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Вы, шановный, Пана Поэта в обману не вводите.
    Можно подумать, что собирались возвращаться.

14. Yurko NOTOCO

Пане Педро...Я Вас розумію...і вce це я зрозумів тyт відразу,бо було прошито все білими нитками!
    Але при тім-всім хочу підтримати і Ваш дух і Свій,що...на Галичині ніц сі не міняє в традиційному розумінні нашої глибокої впевненості про необхідність боронитись Так,як Вміємо.Як Наші старші розуміли і вчили,так і Ми передали,передаємо і будемо передавати Тим Нашим достойним галицьким юнакам,дівчатиськам,Ті Наші міцні національні риси!
    Приїдете і зобачите! Я впевнений в сказаному! А таке-сяке...завжди супроводжувало нашу боротьбу і бажання бути Гордим Галичанином!
    То сі ще дасть знати!
    Притаманне Нам "Всраймося,а не даймося!",то не ругатєльство,як мовлять промосковські,а...символ нашої нескореності!
    І не дамося,що нє?
    Бажаю всього найкращого...і повернення в міру можливостей,до всього того,що нам,галичанам, притаманне!
    P.S.Тут зарегіструвався мій хороший колєга з шевченківьких країв.Людина з неординарним мисленням,з гарячим серцем,національною душею,і з тверезим розсудком на рахунок того,що діється в Україні! Поконтактуйте з ним при нагоді,якщо він тут затримається,а чи-то якщо йому тут сподобається....В нього велика повага і любов до нашого Галицького Краю!
    GRAND він є,на форумне Ім'я!
    Привіт вуйкові Міськові від вуйка Стефка!
    Шануймося! :)

15. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Щиро дякую за рекомендацію апне Юрко. Чесно кажучі я зараз трохи почервонів від того що почув про свою скромну персону. Але ж таки приємно. Дякую.

• Подобається Подобається x 4
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ґранда вітаю! Щиро сі признаю,жи нераз займаюсі плагіятом і тєгну вотуво матер'яли,які той пан знайшов і витєгнув на Острів... Правда,коментую тото сам,в міру диміння рудиментів в лепеті...

17. syavych

syavych копач

• Подобається Подобається x 11
  18. Peri

Peri Well-Known Member

:haha:
    ой,ну ви,Савич,і молодець!Один смайл - і стільки радості!:))
    Дивилася б і дивилася б:))

19. Кохана

Кохана LuBimaya

syavych, :give_rose::give_rose::give_rose:

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

зуби лічив?:sad:

• Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)