Да-а,забув спитати,а шо п.Мартіні далі начальник тута? Згадав старий анекдот,про мартіні,який тут де я ще...то якраз зараз чомусь популярний.Анекдот правда паскудний... Приходить ковбой з ферми до бару шось си випити,а на шнурку тєгне крокодила...І питається в бармена,щоб обслужив його і крокодильчика... А той: -Та нема проблєм! А ковбой: - Ну то налийте мені мартіні,а крокодиьчику...якогоь мексиканця! Поганий жарт,расистський...ходить по-світу! От тому і згадав про пана Мартіні.Пару раз поспілкувалися з ним приємно ,яко земляки,на Одеському форумі "Острів"...і усьо.Його додому потєгнуло,мене додому тєгне...Шось в тім є ,хлопи!
Радий вас знову тут бачити, пане НоТоЦо! Приємного спілкування! Надіюсь, ви помирились з Мартіні назавжди і вже ніщо нам не перешкодить спілкуватися з вами на довгі часи, читати ваш галицький гумор ну і декому пояснити, що біле то є біле, а чорне то є чорне. А то ще деякі таваріщі нам стараються довести зворотнє. Галицький дух - невмирущий! Нє?
ніколи не реєструвався на тому форумі Мені з ним миритися нема бажання, прийшов та й прийшов, я не злопам"ятний, хай спілкується. Ви, Педро, краще надійтеся, що він не буде поширювати в інтернеті брехню і бруд про ЛФ і адміністрацію, як це робив раніше, тоді адміністрація зі свого боку обіцяє дотримуватися нейтралітету.
Да-а...тяжких правил i філософських категорій прийдеться дотримуватись на цім форумі...Напевно не здужаю! Таки напевно ні! Ну і пам'ять...пам'ять-то людська яка моцна у людей.Про зле (а яке воно?) памята-а-а-ють...до гробової дошки!І що я можу поробити? Ніц? Добре...хлоп повів хто господар - гість зрозумів. А нарід може і має право кричати:-Тю його,на шибеницю,на смереку...або на ліхтар. Поживемо і зобачимо,що в кого в голові сі роїть! Обіцяю не надоїдати,своєю наглою,безсоромною присутністю!Потроху,помаленьку так...якщо буде контакт!
То й не регіструйтеся...Чого Ви,раз Вам стидно,бути тут ? ... Хлопи...по-правді повім! Я шось поплутав напевно...Думав,що повернувся на регіональний форум Галичини при газеті "Львівська правда",а попав в приватний бізнесс,тсз, в приватну кав'ярню пана Мартіні,де подають гірку каву,чи-то каву з гіркотою якоюсь...А я не люблю гіркої кави! Тaк колись Ющ прийшов по-приватних справах до бувшого колєги по-міністерствах,а той му і дав горнятко кави...і в писок! Я люблю каву солодейку! І кулєг файних! Та й не мушу лазити за-дужо по-приватних кавярнях,шо нє? То все ваше,разом з назвою Львівська кава. Я на то не претендую!
Ну стидно...Але переломив себе! Думав на родіну вертаюся! А Вам (скрупулезно-дотошному),як...задоволені тепер?
Пане НОТОЦО, не звертайте уваги. Тут за час вашої відсутності зайшло певне число підлітків, в яких культура спілкування на позначці нуль, а уявляють себе древньогрецькими риторами. Якщо це майбутнє України, то я вже ніколи не вернусь на цю багатостраждальну землю. Єдине, що я вас прошу, знаходьте якось спільну мову з Мартіні, бо старих форумчан вже можна порахувати на пальцях одної руки. Звичайно, тамтих дискусій вже не буде. Когось вигнали (мабуть в чомусь перешкоджали) а хтось сам лишив форум... Лишилося? Самі бачите... Надіюсь вуйко Стефко в доброму здоров"ї. Вітання від вуйка Міська.
Пане Педро...Я Вас розумію...і вce це я зрозумів тyт відразу,бо було прошито все білими нитками! Але при тім-всім хочу підтримати і Ваш дух і Свій,що...на Галичині ніц сі не міняє в традиційному розумінні нашої глибокої впевненості про необхідність боронитись Так,як Вміємо.Як Наші старші розуміли і вчили,так і Ми передали,передаємо і будемо передавати Тим Нашим достойним галицьким юнакам,дівчатиськам,Ті Наші міцні національні риси! Приїдете і зобачите! Я впевнений в сказаному! А таке-сяке...завжди супроводжувало нашу боротьбу і бажання бути Гордим Галичанином! То сі ще дасть знати! Притаманне Нам "Всраймося,а не даймося!",то не ругатєльство,як мовлять промосковські,а...символ нашої нескореності! І не дамося,що нє? Бажаю всього найкращого...і повернення в міру можливостей,до всього того,що нам,галичанам, притаманне! P.S.Тут зарегіструвався мій хороший колєга з шевченківьких країв.Людина з неординарним мисленням,з гарячим серцем,національною душею,і з тверезим розсудком на рахунок того,що діється в Україні! Поконтактуйте з ним при нагоді,якщо він тут затримається,а чи-то якщо йому тут сподобається....В нього велика повага і любов до нашого Галицького Краю! GRAND він є,на форумне Ім'я! Привіт вуйкові Міськові від вуйка Стефка! Шануймося!
Щиро дякую за рекомендацію апне Юрко. Чесно кажучі я зараз трохи почервонів від того що почув про свою скромну персону. Але ж таки приємно. Дякую.
Ґранда вітаю! Щиро сі признаю,жи нераз займаюсі плагіятом і тєгну вотуво матер'яли,які той пан знайшов і витєгнув на Острів... Правда,коментую тото сам,в міру диміння рудиментів в лепеті...