Ну при такій проблємі є два виходи: або купити нові штани (мені закупи завжди піднімають настрий) або повернутись до попередніх форм (чого не раджу робити, бо файно виглядаєте ) ________________________ І я повернулась...зі Львова...аж 1,5 дня там пробула...а відчуття таке, наче 1,5 години Побачилась зі знайомими, з мамою та бабцею, залатвила всі справи крім єдої найважливішої, але то певне іншими разом. Сижу, сумую троха за минулими вихідними, але настрій піднімає 2 кг халви, що лежать та пахнуть на поличці
не боюсь бо я собі то 2-кілограмове задоволлення на довго розтягую А крім того веду досить активний спосіб життя
Ох ти, ні фіга собі! На французьку перейшла? З поверненням додому Чекаємо на фотозвіт і просто розповідь про подорож
Дякую, класно, як завжди. Море +23, повітря +21 (ніч)...28 (день). Вино, шашлички, фрукти. Форумлянам персональні привітання від білої тигриці ТигрЮлі (портрет викладу пізніше). Як огидно йти на роботу після відпустки...
Борис! Вітаю! Вас мені бракувало... У вихідні про політику поговорити нема з ким... Дійсно добре відпочивати в Криму. А якщо за рахунок чиїхось податків, то ще й приємно . (це я про себе) А Йуля у Тигрюлі коли останній раз була? Там не казали?
Без претензій на якісні фото (з мобіли). Гарненька киця, нє? ...а харчується краще за деяких військових пенсіонерів!
Полковник пропав...цікаво,чи він доїхав до Москви? ---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ---------- Ой,я шось не в ту тему написала, але нехай вже буде
Ну чому ж все правильно. Гілка про повернення. А за Полковника не переживайте. Йому командування виділило взвод солдатів для охорони. Хіба що ввязались в якийсь зустрічний бій. Але Полковника цим не залякаєте. Стріляний вовк!
Повернувся тільки що із міста Брукліну опісля тяжких пригод за весь вечір і ніч. Але дорогі читачі не буду вас втомлювати бо поки що опісля довгих пригод зараз о 7-мій ранку щасливий що живий і дома і не в тому огидному місті хоч і п’яний (і не тільки) в дризг. Тому мушу проспатись що би щось написати. Тому до завтра, післяобідньої пори.
Саме вона. Має персональний вольєр. Імена усіх звірів там пишуться на огорожі. Ще є двійко білих львів - через доріжку від Тигрюлі. Ще мені сподобалися таблички у ведмедів: 1. "Служив у цирку. Звільнено за погану поведінку". 2. "Утримувалася на приватній дачі. Звільнено за агресивну поведінку".
Повернувся!...Файно вдома!Пан Полковник тута,Боря,Мих,Ромко-бомко...А шо і Левандівка також є? Цудно,хлопи і кобіти,цудно...жести не забули мі! Дєкую красно! Я си,як візьму розгін,ну то ще шось скалатаю файне...Ну не для всіх,канєшна файне...А зобачите!