Я был рядом! Кстати, коллега! А Вы каким-то образом связаны со вчерашним всемирным днем защиты гражданского населения? В любом случае - повод !
щоб довго не шукати, бо з останніх моїх вдівідин столики в кав"ярні попересовали, то привітаюся тут може хто за мною скучав, нє? всім привіт, я тут поживу недовго (читай вернулася на трошки)
Після майже 2 тижднів відсутності проведених у максимальному відпочинку від інтернету, я знову тут! ...600 км дальше від Львова
І я вже повністю тут.. 2 тижні була у Львові, а зараз за 420 км звідти.. :badc: Зато маю купу вражень, фоток, презентів, цукерок і кави Буду то все помаленько розкладувати по поличках і перечитувати прогуляне на форумі
Кофі,Поетко,дякую за теплу зустріч! Як жеж скучила за Вами!За всіма хорошими ЛФорумлянами! Де б то знайти таку гілку,щоб краще Ви розповіли як у Вас справи?
А мене не було цілий тиждень..і "никто не заметил потери бойца"...От і висновок: примелькалась..звикли..
А може навпаки, дівчинко - замало пишете? Пишіть більше, Ви знаєте, що Ви цікаві, до речі? Вас приємно читати як приємно читати молодих розумних людей.