а хто вам сказав що ми визнаєм цей закон.... Любий закон є законом тоді коли його сприймають громадяни, і неважно хто його прийняв чи підписав.
если каждый закон требует признания каждого отдельного гражданина - это не закон а надпись на заборе. для того и создан институт государства чтобы мудрецы принимали законы а большинство их выполняло. А если оно не хочет - то нужно присмотрется к таким элементам не враги ли народа?!
Ви трохи забуваєтесь, шановний. Цей форум називається Львівський форум. А поки що ні в Львові ні в області ніхто закону про російську мову як регіональну не приймав. Просто вам дозволено писати російською з доброї волі адміністрації Форуму. Ось завтра захочуть, не дозволять писати російською і все. Тоді хоч в стіну лобом бийтеся зі своїм апчєпанятним...
Ось завтра захочуть, не дозволять писати російською і все. ------- это очень страшно))) ну так я не спорю - во львовском районе и не признали этот закон так и было. но! Я ТО ЖИВУ не во львовской области. а значит на форуме может быть человек с любой области украины. а львовский форум это не есть кусочек земли львовской области. и подчинается не региональным а всеукраинским законам! можете почитать про это в нашем законодательстве.
Якась в вас дивна логіка, шановний! Ви випадково не Допа і Гєпа в одній особі? Значить, коли я приєднався до ЛФ проживаючи в Англії, останній повинен підкорятись англійським законам? Ви маєте апчєпанятний регіональним в Харкові, а поскільки ця мова не є регіональною в Львові, то кожний львівянин має право дати вам пораду запхнути свій "рєґіанальний язік" в одне місце...
то что она не есть региональной во львове это большой недосмотр по сути временный: лишь буква закона заставила вместо второго государственного пойти обходным путем и принять региональный. надо понимать это. это все временно.
Михаличу, а чого б Вам не поставити на міcце цього невігласа? Делкосхідник образиться, чи що? Бажаєте, щоб ми нібитo Ваші "супротивники" сами, з законами довели. Так кому?????
Ви в законах про банки щось тямите ? А де вони гроші беруть ? Яка різниця яка якада влада, за "вашої" стало гірше, спитайте хто бере ( намагається ) взяти/повернути кредити.
Тю, а "ваша" та попередня влада їх де тримала/позичала, чи насправді вважаєте використовувало кожен євро цент на нашу з Вами користь ? Ви в курсі скільки коштує валюта, під який відсоток банки позичають гроши? Ви у курсі які податки вже сплачені всупереч законам, а за затримання зп уголовна стаття ? Ви насправді вважаєте, що Ахмєтов нагодує всю країну завдяки сучасному конкурентно здатному виробницьтву ?
Грон. Я сказав те, що сказав. Не треба позичати, треба мати свої. Це стосується і країни, і людини, і бізнесу...
Михайлович правий - троль. Це очевидно. Але питання, чий троль? "наш" чи "їхній"? От власне з кожним дописом цього персонажа мені все більше здається що наш цей чувак тонко тролить москалів і фанатів партії районів
Згоден, тоді потрібна Держана програма. Ніяких підвищень пенсій, Державні угоди про газ, Державна............ Затягнути пояси та чекати.