"Я паркуюсь как хочу"

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем predtech, 11 чер 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Шановні! Сам факт того, що машина ДЕСЬ стоїть "не так" - НІ ПРО ЩО НЕ ГОВОРИТЬ!

Вона могла зіпсуватись. Водій чи водійка могли бути дуже знервовані якоюсь бідою. Вони могли себе погано почувати.

Їде собі дівчина, і тут їй терміново знадобилося в аптеку, за гігієнічними прокладками. Звичайно, вона негайно зупинилася і побігла в найближчу аптеку. А "громадянсько активні" - в Інтернет її!
    "Заклєймім тупую ідіотку!"

Чи якийсь чоловік просто терміново захотів у туалет - ну так сталося!

Є ще одна серйозна проблема - є люди, які страждають нездатність довго зберігати психофізичні та моторні навики з використання просторового зору. Тобто, в автошколі паркуватися навчили, екзамени здано, а потім, через півроку - людина реально НЕ МОЖЕ вірно оцінити відстань при парковці, "вписати авто" просторово... Вона має від цього постійний стрес, бо боїться подряпати інші машини! Вона керується добрими мотивами - боїться зашкодити!

А ви її в ідіоти записуєте...

Так само, якщо людина регулярно неправильно паркується біля будинку. Варто підійти і тактовно допомогти, підказати - тіпа, в тебе чудова машина, бо в неї великий кут повороту передніх коліс! Це так зручно! І це варто використати при паркування. І показати, як треба паркуватися.

Людина буде просто вдячна!

Тобто - все не так просто. :nea:

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

О, у Львівській області такого чуда багато, то правда. :))) Люди зз-за кордону, які сюди приїздять, просто в шоці, коли бачать такі "інженерно-фортифікаційні споруди". :)))

Пару раз і мене питали - що то!!!??? Я відповідав, що "лежачий поліцейський". Вони кажуть "так, ми зрозуміли, що та гора має виконувати його функцію, але нащо таке велике?? І воно мало бути гумове...".

Я відповідав, що всі дороги в СССР, які вели на Захід, були розраховані на просування туди совєцких танкових колон. То це тепер місцеві жителі, які за демократію та свободу, захищають вас від можливого нападу танкових армій. :haha:

• Подобається Подобається x 8
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

умгу. Я вже давно задумав ідею фотографувати і підвішувати на лекотрий час в НЕТі під назвою "впізнай свого знайомого", але ліньки фотіка за собою тягати. А в телевоні поганенька якість. Можливо таки спробую

:) Підїхав до стоянки де паркуються бампером до тротуару. В той час якийсь молодий хлопака (років 25+/-) паркується впоперек всіх на місці де ввійде два авто (останні два вільні місця) та ще й з виступом на проїзд. Подивився на мене і як нівчому не бувало виходить з машини. Бібікнув йому. Відкрив вікно, кажу :"Заїдьте так" і показав рукою в напрямку як стояли всі інші. Сів назад, заїхав. Став так що з обох боків купа місця але я вже не влізу. Виходжу з авта. Кажу : "Та запаркуйтесь так, щоб я міг заїхати". Перепаркувався. Я заїхав. Виходимо з другом, сміємось. Друг мені каже:"Де його вчили їздити?". З тої машини якраз стоїть пасажир і єхидно відповідає :"Ва Львовє". Переглянулись, посміхнулись, пішли далі :)

я би на перший раз просто поспускав колеса (якби сусіди пожалілись що хтось ставить і посилає). 100%-но. На другий раз пробив би.

ну це варварство. Бачив я такі лежаки. Через Зубру як їдеш з Сихова на кільцеву поробили 6 штук. Питання навіщо? Якщо лежак нормальний, то можна з ним погодитись. Якщо ж робили ті в кого тирса в голові, то не розумію в чому тут добре

• Подобається Подобається x 2
  3. nikolas

nikolas Well-Known Member

Пане Locke,ви десь проходили підготовку по боротьбі з автохамами?Підкажіть ще пару рецептів.:))):))):)))

• Подобається Подобається x 5
  4. Locke

Locke невиправний реаліст

Безумовно робити такі асфальтові гори на магістральній дорозі це дикість і варварство. Але у нашому випадку це зробили на вузенькій дорозі, на якій заледве розминаються два легкових авто, навколо будинку. Ця дорога є в глибині масиву і використовується здебільшо своїми мешканцями для під'їзду до будинку. Але дуже часто по ній ганяють п'яні водії, які об'їжджають можливі міліцейські пости, щоби не попастися. Я сам водій, але не розумію як, для чого і навіщо на прямій ділянці довжиною з двопід'їздний будинок з ревом і надривом двигуна розганятися до 60 і більше, коли і до того, і після того поворот на 90 градусів. В житловій зоні взагалі не можна їздити більше 20. От для таких шумахерів задля своєї безпеки і безпеки своїх дітей і зробили такий брустфер.

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ех... Жисть-жестянка...

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ніхто обличчя не втратить, тільки лобове шкло. :)
    Як кажуть - на авто хватило, на права хватило, на знання правил не хватило.
    На бардюр можна ставити авто, якщо між авто і спорудою залишається не менше 2м. (з пояснень ПДР) -я так вчився. Щось змінилось?

---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Аварійка навіщо?
    Якщо справа важливіша за життя і за цю жилізячку - майбах, то жилязячка не вартує того, щоб її берегти. Я не правий? Тим більше - якби хтось поставив авто як небудь- в пустелі, то до нього і притензій би не було...

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ----------

Аварійка!.....

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

:good:

:haha:

7. Якщо людина НЕ МОЖЕ, то навіщо вона взагалі водить? Так і збити когось можна, бо "не оцінив вірно відстань до пішохода". А як вам таке?

• Подобається Подобається x 1
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Рибко, ми всі різні.

Я, наприклад, оцінюю дуже точно ширину смуги перед мною, тобто не знижуючи швидкості проїжджаю між перешкодами (парканами, машинами, обома), від чого в мого чоловіка памороч. Чоловік же навпаки, оцінює ширину місця і паркує по дзеркалах на сантиметри - так, що вийти з машини практично неможливо, у найвужчих місцях.

9. nikolas

nikolas Well-Known Member

О,то вам добре,ви як справжні автогонщики.Один - пілот,другий - штурман,в мене в сім"ї нажаль не вийшло.Але може це і ліпше... .

10. majolika

majolika Well-Known Member

Я теж схильна до виправдання чужих поганих вчинків і пошуків прихованих добрих мотивів :))) але мене вже просто шляки трафляють від того, як паркуються мої сусіди на малесенькому подвір'ї нашої 14-типоверхівки. Там де спокійно можна поставити три машини - я розкарячу свою одну так, щоб ані з права, ані зліва не під'їхати!
    Якщо людям відверто плювати на тих, я ким вони живуть в одному домі і щоденно їдуть ліфтом, то що говорити про інших? :sad:

11. Templar

Templar Дуже важлива персона

мудаки, зайнятись нема чим!
    Нехай краще якісь двіжі роблять за дороги, за то шо катастрофінчо бракує місця для парковок!
    Де людина має ставити маши? Ну нема місця, немає ніде у центрі парковки!
    Кароч, мудаки вони, ше мало видно по писку получили!

12. Locke

Центр не гумовий. Місць для додаткових парковок практично вже немає. І скільки нових місць для парковки не роби - все одно буде катастрофічно мало, бо машин у Львові дуже багато і з кожним днем все більшає і більшає (криза блін, безробіття нема грошей). А якщо людина знає, що паркуватися в центрі ніде, то може не вартує заїжджати машиною аж в самий центр? Я, наприклад, коли їду в центр то переважно паркуюся на Князя Романа біля військової кафедри. І мені зовсім не важко перенести свою дупу 200 метрів пішки до місця призначення. Відсутність місця припаркуватися там де я хочу в даний момент зовсім не означає, що я в такому випадку маю право паркуватися в забороненому місці, поперек дороги чи на тротуарі. Якщо біля мого дому немає місця для побудови гаража, то це не означає, що я повинен вирубати кілька дерев, зруйнувати дитячу гойдалку чи збудувати гараж на клумбі під вікном сусіда.
    Жиріємо ми всі однако і розлінилися геть чисто. Скоро захочемо заїжджати автівками по сходах до квартири, по спускатися на вулицю ліфтом буде впадло.

• Подобається Подобається x 5
  13. night

night Well-Known Member

людина має ставити машину так щоб інші люди могли її після цього назвати людиною а не мудаком.
    получати по писку мають ті рагулики які кидають машини по серед дороги бо свою, вибачте на слові ,дупу дуже розумну перенести пару метрів не можуть від машини.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

От поставить такий розумник машину у Вас на виїзді і зникне на дві години - цікаво, якої заспіваєте...

А те, що в центрі нема паркувальних місць, тим більш тре пам"ятати тим, хто паркується за двох упоперек...

15. Templar

Ну тоді треба бити його машину поки не прибіжить!
    НУ це коли: "міг нормально поставити, а не поставив, полінився"

16. Locke

Якщо не міг нормально поставити, бо не було фізично такої можливості, то і нічого її ненормально ставити взагалі. Потрібно пошукати місце, де її можна нормально поставити.

17. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

без комментариев

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

19. Templar

Фрілендер рулить, крєпкий орєшек....

а де твій аватар? :)