да я уже запарился предупреждения выписывать, впечатление, что кто-то тут захотел пилюлю. ((((( Вспомните тему темы
Звісно, "як ті". Хіба ти зараз не накинувся на свідків ієгови, як ті фарисеї та інші єврейські священникі на Христа та його послідовників, які були для них сектантами якимись ? Чи хіба церква євреїв не була "апостольською", впевненою у своїх повноваженнях від самого Мойсея, як твоя ортодоксальна зараз ?
Господин Ортодокс, мы совсем недавно в другой теме обсуждали такие красивые способы общения. Мне реально понравилось!
[ADMIN="Князь"]Блин горелый, я лучше удалю, чем потом всю поливу вычищать. Будьте вежливы, господа. Все в сад чистить манжеты!!![/ADMIN]
текст своих постов я бы поменял, суть нет. перед Ортодоксом прошу прощения, и надеюсь что свои слова он будет держать. причем все слова и обещания которые он тут давал. PS а пост вы мой до этого Князь зря удалили.
[OFFTOP] Находясь в обществе, мы обязаны не только доносить свою мысль до собеседника, но и предполагать и избегать провокационных заявлений. Если мы, конечно, не толстые тролли. Ко всем относиться [/OFFTOP]
условия, это когда есть слово "если", это я вам как математик математику.. я сказал "и". ЭТО не условия.
[ADMIN="Князь"]БРЭК[/ADMIN] Кстати, форум заглючил как бешеный. Это только у меня так? Предлагаю паузу. Итак всех распугали.
До речі, ось показова різниця між ортодоксами (православними) та протестантами взагалі, як я розумію. Протестант ніколи не скаже про себе (та ще з кокетством) "грішен я, грішен". Як це грішен ? По їхньому, якщо людина правідна (тобто врятована) вона не може бути грішною, вона просто веде праведний спосіб життя і не грішить, і це вона не заробляє бали для проходу до раю, а просто інакше бути не може. А у православних така народна приказка навіть є - не согрішиш, не покаїшся. Тому у протестантів мета не грішити, а у православних - каїтись. З усім, що з цього випливає.
А випливають з цього страшні речі у православних. Деякі це так і розуміють - не страшно согрішити, головне потім вчасно покаїтись. %-) Перед батюшкою за гроші згідно із прайс-листом.