Я (-не) верю в Бога потому что...***

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем kertis, 8 лют 2009.

1. Тихон Петрович

Тихон Петрович advocatus diaboli

Красиво?
    Даже я - воинствующий безбожник не позволяю себе называть шнягой то, во что свято верят другие люди. Это как-то не очень вежливо, что ли...

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Ето шутейно, и ужо не первый раз мной практикуетсо! ;))[/OFFTOP]

3. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Результаты копрограммы фразы вызывают озабоченность. - Уж не бес-богохул ли под личиной синдрома Туретта у Вас на языке гнездится?
    Пусть говорят! (с)

4. Аятолла

Аятолла Касым

Не-а, богоравный, не вызывают...это нормальный речевой оборот для определенного сорта граждан с "голубой кровью"...:sad:

5. Соло

Соло Рыжая до белого каления

копрограмма это очень правильно))))))))))))))))) по научному)))))) некоторые фразы только этой процедуре и возможно подвергнуть...:scratch_one-s_head:

6. Orthodox

Эх, т.е. ах... Вызывают.... патамушта я и сам такой гражданин с оборотами, тока кровь, слава Богу, не голубая (и трижды побежал трижды постучать по всем ближайшим деревьям):):pardon:

7. Hightower

[OFFTOP]Эх, Вы тута еще черепами померяйтесь, "горячие финские парни" )))))) [/OFFTOP]

8. Orthodox

(відганяючи кобзою спокуси)
    Та навіщо?:) Ну яка там ще Хвінляндія з примірками? Ми ж просто сумно співаємо акинські пісні про недоброзичливих блакитнокровних паничів, хай їм грець!

9. Hightower

Мы себе поем, они себе поют, а толку? Мож каких веселых песен сполнить лучше? ;))))

10. Orthodox

[OFFTOP]Да запросто! :))[/OFFTOP]

11. Соло

Соло Рыжая до белого каления

калинку малинку тока не пой)))))) и хава нагива...рефлексы страшная штука..

12. Orthodox

13. mavka

mavka Well-Known Member

:rose: ні Соло, Ви неправильно зрозуміли не вчитавшись уважно й поспішивши проявити емоційну сімейну одностайність, - що суть річ архиважлива, але непротрібна в дискусії. дописи Аятолли завжди викликають повагу власне розважливістю та політкоректністю, вмінням побачити суть, - цього я не зауважила в пості на який відписала. а тепер розширене правильне тлумачення моєї думки:

" Для чого Ви, Аятолла, запостили про Буса Білояра зневажливо прокоментувавши ? що Ви знаєте про нього ? чи цікава Вам історія , справжня історія землі, на якій живете ? "Ісус" - особа міфічна, Ваших знань достатньо для того, щоб не сумніватися й знати ( а не вірити) що це збірний образ, символ. тоді ж , коли Бус Білояр залишив по собі пам"ятні місця, справжній киянин, а не перекотиполе, знає їх історію, бо це коріння його Дерева. якщо ж мудрий чоловік чогось не знає, йому вистачає толерантності промовчати, але не бути зневажливим. "
    те, що Ортодокс пише зневажливо про Галілею та Галичину, мене не зачіпає, - інші його дописи з лишком компенсують поправляючи гумор. я для того й приходжу сюди з горнятком чаю ввечері похіхікати словоплетінням.
    але ніколи не могла б подумати, що саме Аятолла спричинить мені таку гіркоту. і про голубу кров...

Соло, ми з Вами в однакових умовах. :rose: тільки я відношуся до свого чужиньства в Америці з гумором і без комплексів. розмовляю англійською і маю громадянство. але принципово не ходжу на вибори й не схиляюсь ні до якої партії, мене сюди ніхто не кликав, країну цю предки мої не будували. але я заплатила за університетський курс й сумлінно вивчила Історію країни, хоч їй всього 300 років. поважаю місцеві закони, але навіть дистрикт-менеджер нашої корпоріції і два власники знають, як я люблю Батьківщину й тужу за нею. це пуповина, яку не обрізають. "та шо такое...я может хочу прослыть справжней в глазах справжних...шоб избежать гонений и этнических чисток.." - навіщо ?

думаю, Ортодокс це теж прочитає. :)

чур, Вас, пек ! болячки наганяти.

індульгенція лежить в Біблії - Матвія 12:31 у правильному перекладі.

14. Orthodox

Не зовсім так. Я сміюсь над ототожненням цих доволі різних місць.
    Звісно. Якби пані Ester читала уважніше, то помітила б, що я вже відреагував самокритикою [CENZ](хоч, і напівюродською, як завжди, але все одно щирою:pardon: )[/CENZ] у тому числі й на те, на що Ви прозоро натякаєте. Ось тут я себе ремінцем перетягнув за невихованність:
    Та Господь з Вами! Я зла нікому не бажаю [CENZ](виняток - "Динамо" (Київ) та ще один сусід, у якого корова ніяк не здохне)[/CENZ].
    Нажаль, але моє ставлення до інсайдерської інформації про Біблію досить іронічне. Чомусь виникають асоціації з розмовами про світові змови. Вибачайте.:rose:

15. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]вони хочуть витіснити автохтонних жителів, зробити іх ними, на менше вони не згідні "человєк проходіт как хазяїн" їх кредо,а то що вони в приймах то і в голову їм не приходить[/OFFTOP]

16. Forpost

Forpost Стоїк

і що характерно таке відношення у всіх православних і номінальних християн,навіщо Біблія, якщо піп її не читає.Краще послухати казаннє...
    Да ....мерзость запустения и три ангела Апокалипсиса(имя четвертому - СМЕРТЬ!) уже наготове http://www.youtube.com/watch?v=Y9SOXZGBrqc

17. Orthodox

А навіщо пересмикувати? Я писав про моє ставлення до різних езотеричних фантазій на біблійські теми.
    Біблія - головна Книга для усіх християн. І для православних у тому числі. Доречі, у Вашій секті теж є своє "казаннє", тільки модернове:rolleyes:. Я про "святі" журнали «Сторожова башта» і «Прокиньтеся!»:)) Про Чарльза Тэйза Рассела не забули?:rolleyes:
    "А Вы знаете, что скоро конец света?" - классический подкат бабушек расселисток.:)):)):))

18. Forpost

Forpost Стоїк

я не пересмикував, туть у мене живе прихожанин(+ працює в церкві вільнонайомним) РПЦ,то він мене просвіщає про церковні порядки

19. Forpost

Forpost Стоїк

каждьій верующий в Бога должен вставать и ложиться с єтой мьіслью,а иначе то как спастись,Ґа?

20. Orthodox

Ну якщо Ваша ставлення до православної церкви формується лише таким чином, то мені нема що сказати.:))

P.S. ...как в анекдоте прям "сам Шаляпина не слышал, но мне вчера Рабинович напел: ни слуха, ни голоса":rolleyes:

а де твій аватар? :)