Ну ви ж не вірите у абстрактного бога, ісламського бога, якогось ще. Ви ж, мабуть, вірите у християнського бога. І є прочанином якоїсь церкви. І якщо ви не будете сприймати догми цієї церкви, вас просто відлучать від неї.
а вы постарайтесь за буквами текст увидеть. и кроме деревьев лес разглядеть. называется угадал все буквы, не мог назвать слово. Блик, воспринимайте священый текст не пословно и побуквенно. а то получится у вас, "запрет на переливание крови". а не восприятие Библии.
давайте..немецкие нацисты..так почему? чем они им мешали? неужели как пишет Торро на религиозной почве? за то что иисуса распяли? никто сейчас не в силах ответить..то есть итальянцев которые не в восторге от наплыва беженцев я понять могу..другой менталитет,другое вероисповедание..другая культура..а извечная вражда к евреям мне совершенно непонятна..я наверно чего то не знаю..
Если посмотреть со стороны, то очень нормальные и естественные вопросы. Во всяком случае для тех, кто не зомбирован))))))
Ну, взагалі, що до Ісуса Навіна, там пряма мова бога йде, про землю, яку він обіцяв євреям. Як і у багатьох місцях біблії. І інший зміст за цими буквами побачити неможливо. Або - євреї не так зрозуміли і записали слова бога. І тоді цитувати вітхий завіт взагалі не має сенсу. Як і вірити в те, що там написано. Бо за єврейським перекривленням ми не вже ніколи не дізнаємось, що насправді сказав бог. А вся християнська філософія, теологія - вона ж на прямих цитатах.
Його голос можна почути тільки після тонкої настроїки медичними препаратами лоботомією та електрошоком
"Почему если я разговариваю с Богом - это молитва. А если Бог со мной - это галлюцинаторно-параноидный синдром?"(с).
А що тут розуміти ? Євреї були єдині нехристі, які з давніх часів жили поруч із християнами у Європі. Інших же не було. Християне один одного не могли терпіти, якщо один католик, а інший протестант, а тут взагалі люди, що у христа не вірують. У тому ж самому місті, на сусідній вулиці.
для тех кто читает побуквенно, таки да. совершенно непонятный текст. местами ужасы. местами кровь, местами сказки. таки да. подумаешь ну Адам, ну Давид, ну убивали ну резали. ну пророки.. подумаешь-пьяные-пастухи-напридумывали-а-нам-заморачиватся.
Вывод? Ну не то, чтобы вывод, а мнение могу сказать. Его никто не видел, никто не слышал, так есть ли Он?
вы похожи на человека, который подошел к океану. зачерпнул ложку воды. и вопрошает. есть тут кит? я не вижу.. так есть ли они вообще? )