Я (-не) верю в Бога потому что...***

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем kertis, 8 лют 2009.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я не вірю в бога, тому що усі мудреці від церкви не можуть відповісти на нормальні питання, що до його вчинків, які виникають в звичайних людей, які виявляють здоровий скепсіс. Все закінчується "неісповедимі путі господні" та "так спеціально задумано".

2. ull9

ull9 Дуже важлива персона

тут какой ворос - такой ответ.
    попытайтесь сами посмотреть на себя со стороны.. какие вопросы ва задаете.

3. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]ну видите некоторьіе уже зомби не будем указьівать пальцем[/OFFTOP]

4. Mr. Blick

Абсолютно нормальні питання,як на мене. Чому, наприклад, раніше бог за своїх вважав тільки євреїв, а починаючи з христа - усіх людей.
    Чим не питання ? Церква ж визнає правдивість усього, що говоритсья у старому заповіті. :)

5. Forpost

Forpost Стоїк

ага СПИД
    [OFFTOP]с пребольшим удовольствтем,особенно дрогобьічскую колбаску уважаю[/OFFTOP]

6. Forpost

Forpost Стоїк

промахнувся у виборі, мав би вибрати українців!,вони не засмутили б свого Творця,і не розіп"яли Сина ,були б вірними до кінця

7. Forpost

Forpost Стоїк

залежить від церкви,свідки визнають

8. Соло

Соло Рыжая до белого каления

недавно был повод...читала требования к донорам...нужно было переливание крови 4летней девочке с лейкозом..
    алкоголь,антибиотики - не употреблять в течении трех месяцев вроде бы..никаких болезней вроде язвы,и еще чего то...но нигде не написали что необходимо временно извлечь душу и только после переливания вернуть обратно..шоб не вытекала с кровью..надо же...как всё сложно в этом мире..

9. Соло

ну я бы не сказала что они именно ПРЕДАЛИ... они просто НЕ ПОВЕРИЛИ что он мессия...я так поняла..

10. ull9

ну так потрудитесь Блик и подумайте.
    евреи видели его таким, они понимали Бога, как своего. им и не дано было иначе понять.
    ветхий завет надо читать смотря из нового завета.
    имеющий уши - да слышит.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Яке відношення має бюрократичне угрупування "церква",секта і теде і тепе до віри в Бога?

12. ull9

они вчера еще ему кричали Осанна, Осанна. принимали его как мессию. а уже послезавтра будут кричать распни его.
    это и есть предательство.

13. Соло

ага..ситуация проянилась,спасибо) но я бы не стала настаивать что на такое способны исключительно евреи..любая толпа любой национальности..имхо..
    и всё таки это не объясняет почему немцы их так возненавидели..хм..

14. ull9

безусловно.

15. ull9

не немцы а нацисты, давай будем политкорректными.

16. Forpost

Forpost Стоїк

Намісник тоді відповів і сказав їм: Котрого ж із двох ви бажаєте, щоб я вам відпустив? Вони ж відказали: Варавву.
    Пилат каже до них: А що ж маю зробити з Ісусом, що зветься Христос? Усі закричали: Нехай розп'ятий буде!...
    А намісник спитав: Яке ж зло Він зробив? Вони ж зачали ще сильніше кричати й казати: Нехай розп'ятий буде!
    І, як побачив Пилат, що нічого не вдіє, а неспокій ще більший стається, набрав він води, та й перед народом умив свої руки й сказав: Я невинний у крові Його! Самі ви побачите...
    А ввесь народ відповів і сказав: На нас Його кров і на наших дітей!...
    Тоді відпустив їм Варавву, а Ісуса, збичувавши, він видав, щоб розп'ятий був.
    (Мт 27:21-26)

17. Forpost

Forpost Стоїк

...

18. Mr. Blick

Хитро. Але, вибачайте, якщо буква біблії каже, що бог сказав Ісусу Навіну - "ця земля конкретно вам, євреям, я від тебе не відступлюся, сучі там усіх". То як це можна інакше розуміти, не як євреї це розуміють ? Якщо буква не підлягає сумнівам, а можна тільки її інтерпретувати. То тут інтерпретацій інших, навіть через призму нового заповіта, як не придивляюсь, я не бачу.

19. Forpost

Forpost Стоїк

нє не русские, а коммунистьі

20. Forpost

Forpost Стоїк

так і дав їм ,всі навколишні народи були знищені.,А ви як думали? Доцільно буде згадати, що всі хто вийшов з Єгипту, в землю, що "тече молоком та медом" не попали

а де твій аватар? :)