Я (-не) верю в Бога потому что...***

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем kertis, 8 лют 2009.

1. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

2. Парусник

Парусник Скиталец

- Верующий ли я? Это одному Богу известно..!

:o:scratch_one-s_head:

3. Тихон Петрович

Тихон Петрович advocatus diaboli

4. Парусник

Парусник Скиталец

По большому счету,современная церковь,вообще, имеет такое же отношение к Богу, как кассир театра к искусству..!

:sad::scratch_one-s_head:

5. Добряк

Добряк Well-Known Member

переврали, перекрутили. чисто для рубилова бабла.
    так еще и людей сколько убили. ащее жесть

6. Forpost

Forpost Стоїк

так в рай пропуск зато вьідали!

7. Добряк

Добряк Well-Known Member

ну да.
    выдали.
    не знаю, рая там я никакого не видел.

8. Forpost

Forpost Стоїк

ну да Гагарин летал...долетался правда

9. Добряк

Добряк Well-Known Member

я умирал уже.

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

все правильно, у Біблії чітко написано, що не існує ніякого потойбічного рая та пекла
    рай знову буде тут, на землі
    тому люде, які пережили клінічну смерть -- або нічого не бачать, або бачать "світло" -- внаслідок хімічних процесів у мозкові від недостачі кисню

11. mavka

mavka Well-Known Member

а що заважає Вам, наприклад, вважати, що Ви живете в раю зараз ? :)

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[STRIKE]паскудні сусіди[/STRIKE] :rolleyes:
    нерайське життя ;)
    а у Вас воно райське?

13. Парусник

Парусник Скиталец

"Мир-дружба! Прекратить огонь!" -
    Попер он как на кассу,
    Козе - баян, попу - гармонь,
    Икону - папуасу!

:pardon::scratch_one-s_head:

14. Добряк

Добряк Well-Known Member

ага, я о том же.
    а те кто видят тоннель - такой бред.

15. Парусник

Парусник Скиталец

Посредники - тоже,не помогут...:scratch_one-s_head:
    Cвященник - всего лишь билетный спекулянт у врат рая.:sad:

16. Добряк

Добряк Well-Known Member

ну так, я о том же.
    священник - обыная работа.
    ничего общего не имеет с высшими духовными ценностями

17. Forpost

Forpost Стоїк

где-то єто я уже сльішал....если вьі по уши в дерьме ,не огорчайтесь,измените взгляд на мир! оно же не заливается вам в ноздри... ну так вонят мальоха,но єто как говаривали проклятьіе коммуняки- издержки производства

18. Добряк

Добряк Well-Known Member

в этом ключe я и нe хочу соотносить сeбя с христиaнством. Взяли и пeрeврaли культ солнцa.

19. Forpost

Forpost Стоїк

гьі... оказьіваться и в религоведении силен

20. mavka

mavka Well-Known Member

:) оп"ять двадцатьп"ять. "Пропала Мальвіна, невеста моя..."

чого цілком благополучні люди встають добровільно в позу й нарікають безперестанку на своє життя! Торро, та може поміняли б вже ту ролю свою. можна зрозуміти, коли за ногу до галери прикували. чи в яму посадили на 25 літ. (ось вам ліричний відступ). [OFFTOP]

"Від живих свідків, літніх монахів, Яворницький довідався, в яких тяжких умовах перебував Калнишевський у камері Прядильної башти: "В'язням, приреченим сидіти в таких ямах, спершу заковували залізом обидві ноги з лівою рукою, вільною залишали тільки праву руку, а потім по драбині спускали людину в яму. Після цього з ями витягали драбину, пристукували залізною лядою або кришкою, через яку потім подавали злочинцеві хліб і воду. В ямі в'язень дерев'янів од холоду, він не знав ні тепла, ні світла, тіло його, особливо закуті ноги, вкривалося страшними болячками, а в суглоби ніг і рук проникав нестерпний ревматизм; одяг в'язня перетворювався на лахміття, нігті виростали і ставали схожими на пазурі, власні випорожнення отруювали міазмами всю яму, і, на додаток до всього цього, на нещасного в'язня нападали цілими зграями голодні пацюки. Тоді порушувалося питання про те, чи можна спустити в яму палицю, щоб в'язень відганяв од себе злих пацюків. Але це питання вважалося за таке важливе, що з приводу цього зверталися по дозвіл до самої столиці, і, поки звідти приходив дозвіл, пацюки завдавали безсилим мученикам тяжких страждань; вони об'їдали їм носи, вуха, пальці ніг, закутих у кайдани.
    "...Коли кошового перевезли з Прядильної камерив інше приміщення, то від нього залишилосяв камері більше як на два аршини нечистот; що, просидівши в тюрмі такий довгий час, він здичавів, став похмурий і втратив зір; що в нього, як у звіра, виросли великі пазурі, довга борода і весь одяг на ньому, каптан з гудзиками, розпався на лахміття і звалювався з плечей"
    .[/OFFTOP]

тоді про якийсь smelly poop можна поговорити. а так !?
    Ви ж в Бога вірите ?
    тим більше, "по вірі вашій вам дано буде".
    й якщо людина думає, що її життя - тотальний poop, то воно таким й стане. [OFFTOP]вона вишукуватиме всякі поганки в себе й навколо, обов"язково приб"ється ще одне таке "позитивномисляще" - от вже й товариство є. так вони й тягнутимуть один одного на дно вібруючи на низьких хвилях й притягуючи до себе подібне.

даю Вам місяць на виправлення. зі звітом про пророблену роботу. всякі стреси й навіювання добре знімає фізкультура. Ви 25 разів можете віджатись від підлоги ? :p[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)