Качество украинского товара в Европе все знают и очень любят! Девушки очень красивые и Ооочень добрые.
Вы жестокий. А что девчёнкам делать, если Ющенко так и не обеспечил их 5-ю миллионами рабочих мест? Небось, не от хорошей жизни, "обслуживают" граждан дружественного ЕС?
Но тем не менее вы им верите (8,5млн. этн. русских) Доброта и красота девушек ну никак не относится к конкурентной экономике А почему ОН должен обеспечивать? В любой Европейской стране со свободным рынком труда государство создает условия для того чтобы человек самостоятельно искал средства. А мы все ждем подачки. Это в вас говорит совковое мышление, наследуемое с тех пор когда царь даровал все, начиная от привилегий и заканчивая правом на жизнь. Ведь испокон веков на Руси все даровалось/отнималось, а не зарабатывалось своим трудом.
Зато источник пополнения валюты для государства. Да и секстуризм Украине доход приносит. Так шо... Сморя с какой стороны посмотреть.
Ну и хде гос-во создаёт условия для бизнеса ,а значит рабочие места? Или савок должен был позаботиться. Га?
Во-первых, в 2004 году его никто не тянул за язык. Во-вторых, что конкретно Вы могли бы предложить сделать молоденьким девушкам, вынужденным заниматься древней профессией. Ведь не у всех есть обеспеченные родители, не всем по карману хорошее образование, и так далее.
Bogun, а почему Грушевский и Чорновил были за федеративную Украину. А унитарная УССР - это позорное прошлое преступной коммунистической власти
ничего не поняла) особенно вот это: "Російськомовних українців, я вважаю українцями у яких національна мова українська" - как же у них национальна мова украинская, если они русскоязычные? потом что за понятие такое "украинские россияне" - это что) короче, путаница в головах у вас. я росийськомовна украинка, родной язык - русский, так под какую вашу категорию я подпадаю? А ни под какую. Потому что ко всему не нужно еще и категорию заводить, придумывать.
Просто щоб нагадати. За що вибрали Президентом цього, як з"ясувалося, брехуна: "ЯКОЮ Я БАЧУ УКРАЇНУ Я бачу Україну справедливою і заможною європейською державою. Де кожна людина може реалізувати свої можливості, не шукаючи кращої долі за кордоном. Де кожен, хто бажає працювати, має роботу і гідну зарплату. Де кожна дитина може отримати якісну освіту. Де кожен громадянин має доступ до належного медичного обслуговування; кожна літня людина отримує гідну пенсію. Де надійно захищене життя - сім'я, материнство і дитинство. Де шанують ветеранів. Де влада користується довірою і повагою громадян. Де державні чиновники компетентні і законослухняні, отримують високу зарплату і не беруть хабарів. Де всі рівні перед законом; де кожен із нас, а не лише багаті, може захистити свої права у суді. Де надійно гарантовані свобода думки, свобода слова, свобода совісті. Я бачу Україну державою, яку шанують і цінують її власні громадяни і до якої з повагою ставляться у світі. Я бачу Україну, в якій житимуть, як казав Олександр Довженко, „по закону Божеському і людському". ЗА Створення мільйонів нових робочих місць. Економічне зростання, що позначається на добробуті кожного громадянина. Кардинальне підвищення зарплат і пенсій. Доступність якісної освіти, медицини. Пристойне житло для кожної сім'ї. Державу, яка захищає інтереси простих громадян, а не прислуговує купці олігархів. Зменшення податків, стимулювання виробництва. Обмежене втручання держави в життя громадян. Незалежний суд, що надійно захищає права простих людей. ПРОТИ Приниження людської гідності. Бідності і безробіття. Розкрадання державної власності і державного бюджету. Репресивних податків, що не дають підприємствам працювати, а людям – отримувати гідну зарплату. Зловживання владою. Обмеження прав і свобод простих громадян. Масової корупції і хабарництва, на чому тримається нинішня влада. Як економіст за фахом, маючи досвід роботи на посадах Голови Національного банку і Прем'єр-міністра України, як лідер найбільшої парламентської фракції - я знаю, як цього досягти. За півтора роки роботи мого Уряду був наведений порядок у бюджетній сфері, усунуті бартерні розрахунки. Стали прозорими грошові потоки, припинилися масові відключення електроенергії. Ми підвищили зарплати і пенсії усім категоріям населення. Домоглися вчасної виплати зарплат, ліквідували заборгованість із виплати пенсій. І головне - ми досягли цього без зовнішніх запозичень, з опорою виключно на власні ресурси. Після перемоги на президентських виборах я зобов'язуюся перед народом України виконати такий План дій. ПЛАН ДІЙ ВІКТОРА ЮЩЕНКА „ДЕСЯТЬ КРОКІВ НАЗУСТРІЧ ЛЮДЯМ" 1. СТВОРИТИ П'ЯТЬ МІЛЬЙОНІВ НОВИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ. Для цього: • Створення нових робочих місць з гідною зарплатою визначити критерієм оцінки діяльності влади на всіх рівнях. ... • Відносини з Росією будуть взаємовигідними, дружніми і стабільними. • Наші партнери, як на Сході, так і на Заході побачать іншу Україну - міцну, надійну, яка дотримується зобов'язань і водночас здатна захистити свої національні інтереси. * * * Я йду на вибори, щоб подолати в Україні бідність і безробіття, забезпечити високі стандарти життя для простих людей. Я знаю, які проблеми хвилюють кожного громадянина України. Я знаю, як ці проблеми вирішувати - і я вмію їх вирішувати. Всі мої дії на посаді Президента будуть законними, прозорими і зрозумілими. Мої дії будуть рішучими, послідовними і ефективними. Вже з наступного року ми всі відчуємо, що живемо в зовсім іншій державі - яка дбає про всіх громадян, а не лише про чиновників і олігархів. Тим, хто мене підтримає на виборах, і тим, хто цього не зробить, гарантую: я стоятиму на сторожі прав кожного з вас. В Україні буде зручно і затишно усім і кожному - в цьому я вбачаю свій головний обов'язок. Говорячи словами Івана Франка, ,,мільйони чекають щасливої зміни". Нас в Україні – 48 мільйонів. Разом ми змінимо життя на краще!" http://www.cvk.gov.ua/pls/vp2004/WP009?PT021F01=51&PT001F01=500
Повії - психічно нездорові люди, імхо. Краще я працювала би прибиральницею за копійки. І взагалі, ми тут про мову. Та всі вони такі. Ми тут не граємо у "вірю - не вірю". Це офіційна статистика. Ви більше вірите Вітренко чи Левченку? Мабуть, у них 100% українців вважають рідною російську. Давайте спиратися на офіційні дані.
Ні, навпаки. Просто вас, молодь, виховують в певному дусі. І якщо ви розумієте, "хто є ху", то це лише доводить, що молодь росте розумна.
Цю інформацію помістила у цій гілці, бо не знайшла підходящої (підходящі теми у розділі мовне питання закриті). Мій допис не має ніякого відношення до дискусії з СФО. Просто інформація. Протягом 5 днів декілька людей дзвонили у справах у різні організації Черкаської та Кіровоградської областей (Черкаси, Кіровоград, Сміла, Шпола, Умань, Олександрія, Новоукраїнка...) розмовляли з різними людьми (не держслужбовцями). Після кількох дзвінків одна з моїх колег звернула увагу, що їй відповідають українською і запропонувала порахувати відповіді російською та українською мовами. Тільки-но підбили підсумки. Усього дзвінків - 328 Відповіли українською – 287 З них 82 перейшли на російську, але тільки 42 людини говорили російською досить добре (не збивалися на українську). Троє з нас розмовляли українською, то багато наших співрозмовників, знаючи, що ми з Донбасу навіть дякували, що ми спілкуємося українською... Ми трохи здивовані... Черкаська та Кіровоградська області – це не західна Україна.
Ви під особливу підпадаєте категорію. Як там в Османській імперії, яничари говорили слов*янщиною (слов*янськими мовами), але їм не заважало вбивати своїх батьків, родичів. Національна мова у вас українська, МОВА ВАШОЇ НАЦІЇ, у вас ще з логікою проблеми.
Чесно, пані Ведо, у нас в Хмельницькому існує жарт для російськомовних: "Коли Вас зупиняє ДАЇ, ви спершу російською нецензурною лайкою згадаєте все, а коли він підійде щирою українською мовою звернетесь до даїшника". Пані Ведо, просто, особливо в містах літературна мова витісняє російську, суржик і частково місцевий діалект. Я коли їду в село, то на мене люди ображаються кажуть: "Не говори з нами, як прохвесор університету". Згодом переходжу на нього, навіть не помічаючи цього. Навіть мені одна викладачка розповіла жарт. Вони з її україномовним чоловіком (з Кіровоградської області) приїхали у гості до бабусі, а бабця йлму сказала приблизно таке (нам подолянам зрозуміло усе): "Ся подиви на призьбі під ринвою коло фуфайки єст жєлезна кварта" (сказано швидко). Їй довелося перекладати: "Поглянь на ґанку під водостічною трубою біля старої куртки має бути металева кружка".
То стереотип. Міняйте. Наприклад, у нас в Олександрії така проблема взагалі не стоїть. Як ви до нас, так і ми до вас.