"Я не понимаю украинского языка" з SFO

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем SFO, 23 лют 2009.

?

Государственный язык в Укранине

1. В Украине должен быть 1 государственный язык - украинский

79,3%
  2. Русский может быть 2-м государственным

11,7%
  3. Русский может быть 2-м государственном, но в будущем

0 голосів
    0,0%
  4. Русский может быть признан региональным языком в отдельных регионах

9,0%
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну зачем... Он просто молод. Зачем хамить? Даже женщине 8-го Марта.

• Подобається Подобається x 2
  2. Madson

Madson миється в бані

Шановна lеvаndivkа пускай спілкується російською мовою SFО. Нетребо його банити, адже тут багато людей спілкується російською мовою! У каждого есть право на общение!

• Подобається Подобається x 4
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А... знайома назва... Батьківщина деяких мутантів...
    "Червоний пояс".

Обережний пілот облетить стороною.

Для цього як мінімум потрібне бажання іншої сторони.

Ви подивіться список "банщиків" (не-українські ніки) і пошукайте їхні дописи (ті, що збереглися, звичайно).
    Ви вважаєте, що нам було цікаво з кожним із них ?
    Просто сценарій повторюється раз за разом і кожний з таких "близнюків" чомусь претендує на ексклюзивну увагу до його суперцінної персони.

• Подобається Подобається x 7
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

SFO Ви ще Левандівці бутилку поставите, за те що потихеньку на форумі мову вивчите.Якщо є якісь незрозумілі слова, я Вам потихеньку підкажу один сайт,я сам ним часто користуюся.http://pereklad.online.ua/ Спочатку будете частіше туди заходити а потім все рідше і рідше а потім зрозумієте що Ви стали духовно багатше,так як всі ми,адже ми Вас розуміємо.Повірте це від Вас не забере,а тільки прибавить.:good:

• Подобається Подобається x 9
  5. Boris_Kiev

А Ви візьміть англо-російський словник і перекладіть my undersign.

• Подобається Подобається x 3
  6. Madson

Madson миється в бані

Воris_Kiev, ну однаково я вважаю що в кожної людини повинне бути право висловлювати свою точку зору, тим більше на форумах! Для чого тоді вони потрібні? І неважливо на якому мові він це робить, на російському або на українському! На форумі повинні бути присутнім різні люди з різними поглядами! ІМХО У цьому вся й "фішка" що б посперечатися з опонентом!

• Подобається Подобається x 4
  7. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Да, похоже на передачу эстафеты :) Рыбка наверное покурить вышла, попросила кого-нибудь за нее на форуме посидеть :)

8. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Я з Вами згідний. Але... Мені подобоється ставати в двобій з опонентом (не з ворогом) з відкритим забралом. Наприклад, я не приховую хто я, звідки. Мої фото, і фото моєї сім'ї Ви можете знайти на форумі як і моє прізвище ім'я. Я дорожу ЛФ і відношусь до форумчан з повагою не зважаючи на політичні, релігійні чи інші відмінності в поглядах. Я відстоюю свою думку але не нав'язую її. Багато форумчан спілкуються вже дуже тривалий час. В них встановились доволі дружні стосунки. Для чого ж тоді, тільки прийшовши на форум встановлювати свої правила? Чи не краще спочатку просто почитати, вловити дух форуму а потім дискутувати.

• Подобається Подобається x 14
  9. Boris_Kiev

Madson

А я тут - із листопада 2004. Плюс модераторський стаж (зараз вже не модерую).

Як Ви вважаєте: форум - це смітник ?
    "Висловлюватися" краще в ЖЖ.
    А на форумі краще почитати деякі гілки з початку і знайти по 15 серій відповідей на свої "запитання".

Хочете спілкуватися із троллями - Ваша справа. Ніхто Вам цього не забороняє. Підхоплюйте естафету і вперед.

Але краще керуватися принципом "устанет - перестанет".

• Подобається Подобається x 12
  10. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Это характеристика форума, которая даётся на Львовском портале. Хотите вы того или нет, но ЛФ давно перерос границы городского форума, давая возможность людям из самых различных регионов и, соответственно, с различными мнениями, приоткрыть для себя этот город.
    Следует гордиться развитием ЛФ, а не тянуть его на дно. Судя же по постам Бориса, случайный посетитель, решившей узнать, "а правда ли, что во Львове русскоговорящих прилюдно сжигают на костре" и прочих распространённых небылиц, только утвердится в своём мнении.
    P. S. Кстати, термин "тролль" тут в основном используют теперешние, скажем так, "нерезиденты" Украины. Это что, таким макаром тяга к корням реализуется?:)

Останнє редагування: 9 бер 2009
    • Подобається Подобається x 6
  11. Patrick

Patrick Well-Known Member

А може це кіно знімали?...

• Подобається Подобається x 6
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Эх, если бы КИНО.......

Ой, ой, ой!!!!
    Говорить Вам постоянно "КУ"?????

Останнє редагування модератором: 9 бер 2009
  13. рівнянин

Ну Полковник! Не кривите душой! 1 мая и 7 ноября в Москве поболее шествия бывали...По сравнению с ними во Львове это так...маленькая группка...:)

14. Полковник

Полковник миється в бані

Согласен.
    Но ТАМ мы знеем, что увидим.
    А супруга просто не ожидала ВДРУГ увидеть колонну фашистов со стягами.
    Я ведь не в притензии.
    Я и в первом своём посте её дурой назвал.
    Не соображает просто, что национальное самоутверждение по разному может проявляться.....

• Подобається Подобається x 1
  15. Шоооо???????????? Це дядя Рома смалить, як паровоз, а я - НІ!!!

• Подобається Подобається x 13
  16. рівнянин

Гм...Паровоз в порівнянні з нами екологічно чистий транспорт...:)

• Подобається Подобається x 11
  17. рівнянин

Полковник! Ваше недопрацювання! Закинути резидента в тил до ворога і не підготувати його...:) Беріть приклад з підготовки Грачова...він же Пауль Зіберт...він же М.І.Кузнєцов. Скільки разів фашистів обвордив навкруги пальця...правда проколовся з "нациками", як Ви кажете, під Бродами...

18. SFO

SFO Well-Known Member

Название этой ветки - идиотизм.
    И дискриминация.
    Я уже говорил, что мне нравится на Украине большее стремление к демократии, чем в России.
    И что мне не нравится мелкий, провинциальный национализм большого количества личностей, по отношению к России направленный.
    Создание этой ветки - прямое отображение того, что мне в вашей стране не нравится.
    Вы так хотите строить демократию?

Останнє редагування: 9 бер 2009
    • Подобається Подобається x 3
  19. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Ну мова теж жіночого роду:blush:

• Подобається Подобається x 1
  20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Так на то є об'єктивні причини-у всіх галузях нашого життя, і заперечувати таке-дурість,
    а ви вчіпились до як банний лист до одного місця, щодо статусу російської мови, знаючи в принципі, реальну позицію форумчан щодо цього питання та рфіційної позиції нашої держави, н наші громадяни з російськомовних регіонів так не виступають як ви, а воно вам нашо треба-шпійоните?

• Подобається Подобається x 11
а де твій аватар? :)