Шановна lеvаndivkа пускай спілкується російською мовою SFО. Нетребо його банити, адже тут багато людей спілкується російською мовою! У каждого есть право на общение!
А... знайома назва... Батьківщина деяких мутантів... "Червоний пояс". Обережний пілот облетить стороною. Для цього як мінімум потрібне бажання іншої сторони. Ви подивіться список "банщиків" (не-українські ніки) і пошукайте їхні дописи (ті, що збереглися, звичайно). Ви вважаєте, що нам було цікаво з кожним із них ? Просто сценарій повторюється раз за разом і кожний з таких "близнюків" чомусь претендує на ексклюзивну увагу до його суперцінної персони.
SFO Ви ще Левандівці бутилку поставите, за те що потихеньку на форумі мову вивчите.Якщо є якісь незрозумілі слова, я Вам потихеньку підкажу один сайт,я сам ним часто користуюся.http://pereklad.online.ua/ Спочатку будете частіше туди заходити а потім все рідше і рідше а потім зрозумієте що Ви стали духовно багатше,так як всі ми,адже ми Вас розуміємо.Повірте це від Вас не забере,а тільки прибавить.
Воris_Kiev, ну однаково я вважаю що в кожної людини повинне бути право висловлювати свою точку зору, тим більше на форумах! Для чого тоді вони потрібні? І неважливо на якому мові він це робить, на російському або на українському! На форумі повинні бути присутнім різні люди з різними поглядами! ІМХО У цьому вся й "фішка" що б посперечатися з опонентом!
Да, похоже на передачу эстафеты Рыбка наверное покурить вышла, попросила кого-нибудь за нее на форуме посидеть
Я з Вами згідний. Але... Мені подобоється ставати в двобій з опонентом (не з ворогом) з відкритим забралом. Наприклад, я не приховую хто я, звідки. Мої фото, і фото моєї сім'ї Ви можете знайти на форумі як і моє прізвище ім'я. Я дорожу ЛФ і відношусь до форумчан з повагою не зважаючи на політичні, релігійні чи інші відмінності в поглядах. Я відстоюю свою думку але не нав'язую її. Багато форумчан спілкуються вже дуже тривалий час. В них встановились доволі дружні стосунки. Для чого ж тоді, тільки прийшовши на форум встановлювати свої правила? Чи не краще спочатку просто почитати, вловити дух форуму а потім дискутувати.
Madson Реєстрація: 16.02.2009 А я тут - із листопада 2004. Плюс модераторський стаж (зараз вже не модерую). Як Ви вважаєте: форум - це смітник ? "Висловлюватися" краще в ЖЖ. А на форумі краще почитати деякі гілки з початку і знайти по 15 серій відповідей на свої "запитання". Хочете спілкуватися із троллями - Ваша справа. Ніхто Вам цього не забороняє. Підхоплюйте естафету і вперед. Але краще керуватися принципом "устанет - перестанет".
Это характеристика форума, которая даётся на Львовском портале. Хотите вы того или нет, но ЛФ давно перерос границы городского форума, давая возможность людям из самых различных регионов и, соответственно, с различными мнениями, приоткрыть для себя этот город. Следует гордиться развитием ЛФ, а не тянуть его на дно. Судя же по постам Бориса, случайный посетитель, решившей узнать, "а правда ли, что во Львове русскоговорящих прилюдно сжигают на костре" и прочих распространённых небылиц, только утвердится в своём мнении. P. S. Кстати, термин "тролль" тут в основном используют теперешние, скажем так, "нерезиденты" Украины. Это что, таким макаром тяга к корням реализуется?
Ну Полковник! Не кривите душой! 1 мая и 7 ноября в Москве поболее шествия бывали...По сравнению с ними во Львове это так...маленькая группка...
Согласен. Но ТАМ мы знеем, что увидим. А супруга просто не ожидала ВДРУГ увидеть колонну фашистов со стягами. Я ведь не в притензии. Я и в первом своём посте её дурой назвал. Не соображает просто, что национальное самоутверждение по разному может проявляться.....
Полковник! Ваше недопрацювання! Закинути резидента в тил до ворога і не підготувати його... Беріть приклад з підготовки Грачова...він же Пауль Зіберт...він же М.І.Кузнєцов. Скільки разів фашистів обвордив навкруги пальця...правда проколовся з "нациками", як Ви кажете, під Бродами...
Название этой ветки - идиотизм. И дискриминация. Я уже говорил, что мне нравится на Украине большее стремление к демократии, чем в России. И что мне не нравится мелкий, провинциальный национализм большого количества личностей, по отношению к России направленный. Создание этой ветки - прямое отображение того, что мне в вашей стране не нравится. Вы так хотите строить демократию?
Так на то є об'єктивні причини-у всіх галузях нашого життя, і заперечувати таке-дурість, а ви вчіпились до як банний лист до одного місця, щодо статусу російської мови, знаючи в принципі, реальну позицію форумчан щодо цього питання та рфіційної позиції нашої держави, н наші громадяни з російськомовних регіонів так не виступають як ви, а воно вам нашо треба-шпійоните?