я від самого початку відносився до теми як до аналога "більше ніж анекдоти", але вже й це набридло ким треба же бути - не втямити того, що пояснили вже десяток разів.
Большинство - ЗНАЮТ, но не ОБЯЗАНЫ знать, так? Хорошо, если разницу почувствовали. Да был я на этом Брайтон-бич. Есть те, кто не учит английский, они сами выбрали свою жизнь. А совсем недалеко (в каких-нибудь 2000 километрах на север ) - есть провинция Квебек, очень многие люди в которой знают английский на уровне "HOW MUCH IS THIS?" и никто их не заставляет его учить.
Канада - колонія, США - колонія. Індіанці живуть в резерваціях, може українців теж у резервації. Я не можу
SFO, Ви мені нагадуете Задорнова, коли він розповідає про пострадянських туристів за кордоном. не тямлять нічого в мовах, втовкмачують продавчиням в магазинчиках російською а потім з праведним гнівом та зневагою кричать-ну оні тупие!
У мене таке враження, що ми за вами однолітки, вам 19-20 років чи на кілька років старші або молодші?
Знаете - я зашел Заинтересовался разделом - музыка. Зайдите и Вы... Ну - кто говорит, что мы воюем на "языковом фронте"? Увжаемые господа! Заполние данные о себе - не стесняйтесь! Молодость - вещь проходящая - но она - гораздо лучше старости! Даже - не сомневайтесь!
Что мне сколько? Я народився в 1989 році, Україна стала незалежною у 1991 році. Я, українець. У мене українське патріотичне виховання. Для мене Росія - країна-сусід, не більше. СРСР - сторінка історії. Чесно Вам 25 років, ви народились у 1984 році - це багато що пояснює.
А як це ваш гість? Ви тут господар? Та й я не проти сюди зайти - аж руки іноді сверблять відповісти, так обурюють висловлювання деяких.
В 1983. Я россиянин. У меня обычное воспитание - родительское. Для меня Украина - страна-сосед, не меньше. Все остальное - как у вас.
Шановий пане СФО, ви своїми дописами порушили болючу тему для українців. Вам то для чого? Ви зрозумійте, я читаючи ваші дописи, починаю ненавидіти вас особисто, Росію яку ви уособлюєте, ви починаєте інколи говорити від імені російськомовних українців, що вам не личить і ви до кінця не розумієте суті проблеми, бо певно дивитесь на неї крізь призму російських телеекранів. Насправді конфлікту немає між носіями мови глобального. Я по роботі працюю часто з російськомовними і нічого нормально все. Не створюйте конфлікту. Я виходжу з дискусії, обридло і почуття гніву з"являється. Краще таких Сфо ігнорувати
Як моя сестра. У Вас дорослішення відбулося наприкінці в середині та в кінці 90-х, а в мене з 2001-2007. Я про це, в дечому я Вас розумію, але ми вже громадяни інших країн з відмінним світоглядом на Світ та майбутнє своєї країни.