А куда ж их тогда девать? Если они граждане Украины их не депортируешь Или старыми-добрыми методами дедушки Сталина?
Та Ви що, їм можна, а ми тоді будемо за словами "генія" нашого форуму: "Заядлые националюги в истерике".
Якщо вони громадяни України, то мають хоч якось поважати свою країну. І взагалі, я не розумію, як можна жити в Україні, не розуміючи української. Ну не розумію цей феномен, і все.
В Україні феномен, а в Білорусі з "гасударстєнним" російським - правда життя, ну не розуміють білоруську, а навіщо розуміти "дєрєвенській ґовар"?
мені ситуація з СФО та трьома б... нагадує анекдот. арабо-ізраїлська війна-на позиції арабів вривається танк, стріляє, давить все підряд... і тут - дір...дір...глохне мотор. до безпомічного танку біжять радісні араби та плять з усього по ньому... в танку відкриваеться люк, висовується еврей і кричить-"ви що! ви що! куда стгіляете? тут же люди!!!"
А навіщо Україні такі "українці"? Зрада рідної мови - це вже і так злочин, а якщо захоче всю країну занапастити - зустріне збройний спротив.
Рыбка, так и есть, я не буду спорить. Во всей России отношение к украинцам очень плохое. "Хохлы поганые!" - так думают 60% точно. Правда есть и другие люди, но их очень мало, я встречал положительное отношение к Украине только у тех, кто там непосредственно был. У меня есть друг, мы с ним когда в Киев съездили, он сказал после этого что-то вроде: "Да, это действительно другая страна, а то все говорят "Хохлы поганые, да хохлы поганные!" Ему Киев настолько понравился, что он на следующий год опять туда поехал. И так практически у всех, кто ездил. И мнение о том, что это другая страна складывается, мне кажется, не потому, что там другой язык, наоборот, в Киеве большинство отвечает по-русски, а просто потому что... страна другая и все А в основном все люди видят Украину "по телевизору". Я думаю, пропаганда тут роль играет, но ещё и то, что люди воспринимают вас как бывших наших, предавших нас, ушедших в какую-то другую сторону. Поэтому и такой негатив. Если бы больше людей ездило в Украину, все было бы по-другому. А то, что люди будут отвечать на улице не по-русски, будет только негатив создавать и все. Ну что плохого в русском языке-то? Просто на нем раньше разговаривала 1/6 часть суши и все. На испанском говорит вся Латинская Америка, это же не значит, что все эти страны - под пятой Испании? + Когда я был в Украине, я старался говорить "Дякую". Это вам, Bogun, на заметку
СФО, ну не написано у вас на лобі, що ви з Росії. А в Києві більшість людей однаково добре спілкується як українською, так і російською. Тому й відповідають будь-якою з них.
SFO, скажіть чесно, Вам не соромно за свою країну? рассияне об украине Проблема мови в Україні/Проблема языка в Украине.
? я знаю язык и мову лучше вас. Вас именно этот факт обижает. стоп. Что вы оклеветали и в кусты. Чем я вас лично обижала-обидела?
Пане СФО, до туристів все рівно у всіх країнах ставляться поблажливо, коли я бачу туриста і він не розумію української, я перейду спершу на англійську, а коли цей турист з Росії та колишніх країн республік СРСР, то на російську. Але коли людина сюди приїхала працювати, жити чи взагалі має відносини з Україною, то як мінімум має розуміти українську, а як максимум спілкуватися нею. Я можу до польського туриста звернутися польською, але для поляка не буде створюватися гілка на Львівському форумі: "Я не розумію української мови". Погоджуюсь з terrible.
блиииииин....премиум.. ТО ЖЕ самое со стороны украинцев показать?! или не надо? я, хоть украинка, но терпеть ненавижу, когда только одну сторону винят во всех грехах. Не бывает так.