Та з чого ж такий висновок? Вам же ніхто не заважає прочитати та зробити свій. Я висловила свою думку. А у вас своя є?
Тю на вас полковнику, так жінку налякати! Не маєте ви своєї думки або боїтеся її самі. Я вам вихід пропонувала, а ви... Ну вас, шановний, більш вас не чіпатиму - не цікаво
Я прочитав 4 сторінки БФ. І вважаю, що "тутешньому топікстартеру" варто прочитати допис форумлянина: шерутимов Полураспавшийся и одичавший Местный мудрец Рейтинг: +737/-738 Israel Сообщений: 12958 "да кому на хер эта тема нужна " А ще сподобався те, що вони виводять ігнор-лист: Ось у форумлянина Skabichevsky ___________________ Жидо-Масон. Игнор: Армяшка, ВО какой кретин, Старсука, гандон АРАП, эка-номов камунистичиский глист, старуха-сука, Juli (axuli).
Я бачу , полковнику, ви заскучали , бо на гілці людей обмаль. Відповідь від мене ви теж отримали, а вам все не йметься. По-перше, при цитуванні ви, шановний, загубили часточку не По-друге, не прикидайтеся дурником. Якщо й досі незрозуміло, то "у нас" це там, де ви маєте можливість після цього допису залишити або , або і не виривати слів з контексту, тобто на ЛФ. А ще, підніміться вгору цієї сторінки і перечитайте ще раз (доречі там написано російською мовою) назву цієї гілки . Якщо для вас це стало актуальним , користуйтеся перекладачем, щоб зайвий раз не чіплятися.
понадавали ссылок гадких они... Давайте я тоже выложу ссылочки на крутые форумы, где даже за посты на русском языке банят, а? ...про що будемо тоді казати?
Марусино, я не знаю, про який Ви форум говорите, але як модератор (не цього форуму) скажу - є така річ, як правила форуму, і якщо Правилами обумовлено коментування тільки українською, то російська розцінюється як їх пряме порушення чи провокація. Усього. Коли приходимо до когось в хату, в гості, то зазвичай поважаємо заведені порядки, чому цього не робити і у форумах?
Якщо на цих форумах російська така, як на вищенаведених форума, то я б тільки за ніки вже б банила. ...Хоча, трохи подумавши, за ніки б не банила всеж таки яке ні є, а лице дописувача
как вы можете знать, про какие я форумы говорю) их много, не обольщайтесь) очень много. Всякие во свободы там, тризубы, нескорэни шухевичи и фсё такойе. Если там всерьез обсуждаются вопросы типа "Чи відповідати, коли в тебе запитують російською", або супер-серьезном уровне все пишут, к примеру, про то, что Президент должен обязательно общаться через переводчика, хоть с российским президентом, хоть с казахским. Или "ми прийдемо з вилами і будемо хазяйнувати", даже был один чудик (ну совершенно невменяемый, как по мне), писал, мол, "колись ще будуть комісії, і я в складі, і будемо навіть по фаміліях дивитись - якщо в тебе москальска фамілія, або не дай боже жидівська, все, ніякого разбіратєльства, газен ваген" ...а вы говорите. И почему потом мы еще ругаемся. Потому что есть такие вот идийоты.
Я ж кажу "якщо" , читаймо уважніше і не будемо сваритися. А такого добра і в Росії, мабуть, вистачає, вам не здається? Радікали є скрізь, і на ЛФ інколи трапляються, як з одного боку так і з іншого -- робота така, тільки довго не живуть. P.S. І як то вас на такі форуми заносить, бр-р-р, жах якийсь?
як заносить? для самой загадка. Но скорее всего так: зная в душе, что есть украинская кровь, родство - тянет изучить все вопросы, особенно больные. Вот и...хотя самой мне это очень не нравится в себе. Глаза б мои не видели всех этих форумов, руки не тянулись бы отвечать, и вообще. Но не могу иначе - пробовала, правда
Є таке нібито інформативне і-нет-видання ForUm. Відгуки на інформаційні статті пишуть у більшості своїй російськомовні ... громадянами їх назвати важко...України. Інколи і россіяни заходять. Якщо подивитись російськомовну (звичайно) версію і знайти ін-фу з найбільшою кількістю відгуків... Чесно кажучи, я ніде не зустрічав такого по відношенню до Росії... Хоча інколи мені їх просто жаль...Таке накопичення злості...Такі люди довго не живуть. http://for-ua.com/
Знайомий з багатьма мандрівниками з Росії,котрі обїхали купу країн. В дорозі вивчають на мінімальному рівні тайську,малайську,індонезійську,навіть китайську. І все це за 5-10-20 днів. Але коли приїжджають до України,то тут повний ступор. Примітивне "дякую" і "вибачте" у них "нє палучаєтса". Думаю це все принцип. В Джакарті їх російську ніхто не розуміє,тому вчать "бахаса індонесіа".А в Києві чи Лвові їх російську всі розуміють. От їм і начхати на те,де вони знаходяться.
Не нужно такого ярого фанатизма. Украинская и российская культуры и социумы неразделимы. Как бы вам этого не хотелось
На кожному форумі - свої правила. Як прописано - так і треба виконувати. Ось я знаю цілком демократичний російський форум, де заборонено трансліт та іноземні мови в основних гілках. Тільки цитати англійською (і як я переконався, цкраїнською) дозволяються. Для іноземців і тих, хто пише транслітом є окрема "кімната", де волонтери перекладають або транслітерують. Так прописано в правилах - і все. Погодився - зареєструвався. Не погодився - бай-бай!