Оце заявочка... Цікаво, а що було б, коли б татари, що живуть в Татарстані, не хотіли вчити російську мову?
русских нормальных много! это вы все обосторяете! ненависть к русским ничего хорошего вам не сделает! ваша страна нищая! "Если человек идиот, то это надолго" - это как раз к вам относится. вы с жиру беситесь уничтожая наши памятники у себе в стране, типа мы захватчики, а бендэр освободитель! вы за того человека который воевал на стороне гитлера! который всех подряд в печах сжегал? миллионы людей были расстреляны, потому что не той нации и не того цвета кожи! и по вашему это можно назвать освобождением? и вы думаете, что если бы гитлер одержал победу, то бендэр остался бы жив? он бы тоже сгорел в печи как и вашь народ! сейчас историю можно как угодно перевернуть с ног на голову!
Оппа! дякую, братюнічка!!! сиджу тепер тут і плачу... без Вас навіть не знаю, щоб і робив. дякую, що відкрили мені очі на цей фошистський гадючник! я то гадав, що це солідний форум! от кАзли ! Бендеру люблять тут!!! ах фошисти! дякую, міцно обіймаю!
Левандівко, для чого назад цю гілку відкрили? Дивіться, вже аж Пекло сюди полізло. MadLucifier вже є. Хто наступний?
та Ви що! він же мені очі відкрив! в мене ломка світосприйняття почалася! як уявив, як Бандера кого попало в піч засовував так відразу і почалася ломка тая... відносьтесь до теми як до аналогії "Більше ніж просто анекдоти" та і все
имеется ввиду вы уже не знаете как русским нагадить я говорил про то, что он был на одной стороне с тем человеком, который всех сжигал за любую не похожесть на себя
Я тільки констатую факти... Я поважаю російський народ... але ненавижу tupo sovetikus... а Ви до кого себе відносите? Як про мене, Вас поважати поки нема за що...
Мене дуже шокували чехи (у Празі): я звертаюся (на вулиці, у крамниці) на досить зрозумілому для них українсько-польському суржику, а мені відповідають чудовою німецькою, якої я практично не знаю. Навіть слова шайсен і шіссен плутаю. Я мабуть мушу сильно злитися на чехів, нє ?
дозвольте не погодитись! як це нема за що? мені є! ця людина змусила мене по-новому поглянути на історію... вдумайтеся-одним-єдиним дописом!!! змусив згадати, що саме УПА на чолі з БЕндерою, озброєним буржуйкою, 22 червня 1941 напала на СССР. згадати, що вони вбивали москалів, більшовиків і ще харчувались переважно москальскими дітьми. а настрашніші підрозділи УПА-штурмові групи СС-"бЕндерівці"... ці звірі, що втратили людську подобу, навіть зброї не мали, а лише колючий дріт-щоб вязати москалів у "галицькі віночки"...
я отношу себя к русскому народу, отчасти.... мне моя страна не мила... но я не понимаю зачем всю историю второй мировой с ног на голову переворачивать!? не понимаю почему на западной украине столько ненависти к русским?
До москалів. Різницю пошукайте в Інтернеті. Надоїло розказувати. Але мусите знати, раз до Львова Вас закинуло.
Такие есть, нормально живут, между прочим. Их язык как я уже говорил, на территории Татарстана, принят как государственный. А что это вы статистику у меня просили, я вам привел - а вы ничего не ответили?
в точку! ось неперекривлена історія http://www.polit.ru/research/2005/03/29/revolt.html PS мені цікаво...щодо автора... а від цього щеплення якісь робляться?
Во-первых, название стран пишется с заглавной буквы. По-друге, не путайте совєтів з росіянами. Росіяни від совєтів постраждали не меньше чим інші. І ніякої ненавісті до росіян на Західній Україні нема. Ще. Перед тим, як писати допис на якусь тему, хоча б поверхнево почитайте про це. А то Ви все пишете з "цитантика парторга" року десь так 1950-го...
Ну-ну, дальше! Вы и SFO (ваши айпи известны) - давайте поговорим про Путина в плане детской психиатрии, например. Или расскажите, на чем чуть не спалился Путин, когда был мелким "собчачонком" - против него возбуждалось уголовное дело и адвокат Медведев его отмазал. Расскажите, прошу! Ключевые слова для СОРМ: путин детские комплексы, путин медведев уголовное дело ленинград, Куда вы, господа! В кусты ? Вы же пришли сюда шиссен, а уже бежите шайсн ? За куст ? Bush ?
Я вам в сотий раз кажу: якщо люди розмовляють російською, це не обов'язково значить, що вони хочуть бачити її державною в Україні. Не заводьте "Тату, а де море?"