"Я не понимаю украинского языка" з SFO

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем SFO, 23 лют 2009.

?

Государственный язык в Укранине

1. В Украине должен быть 1 государственный язык - украинский

79,3%
  2. Русский может быть 2-м государственным

11,7%
  3. Русский может быть 2-м государственном, но в будущем

0 голосів
    0,0%
  4. Русский может быть признан региональным языком в отдельных регионах

9,0%
  1. terrible

terrible Well-Known Member

резюмую:
    невже в Росії нормальні закінчились??? :sad:

mileelen1, а Вам я співчуваю.

• Подобається Подобається x 5
  2. Оце заявочка... Цікаво, а що було б, коли б татари, що живуть в Татарстані, не хотіли вчити російську мову?

• Подобається Подобається x 6
  3. MadLucifier

MadLucifier миється в бані

русских нормальных много! это вы все обосторяете! ненависть к русским ничего хорошего вам не сделает! ваша страна нищая!

"Если человек идиот, то это надолго" - это как раз к вам относится. вы с жиру беситесь уничтожая наши памятники у себе в стране, типа мы захватчики, а бендэр освободитель! вы за того человека который воевал на стороне гитлера! который всех подряд в печах сжегал? миллионы людей были расстреляны, потому что не той нации и не того цвета кожи!
    и по вашему это можно назвать освобождением? и вы думаете, что если бы гитлер одержал победу, то бендэр остался бы жив? он бы тоже сгорел в печи как и вашь народ! сейчас историю можно как угодно перевернуть с ног на голову!

4. terrible

Оппа! дякую, братюнічка!!! сиджу тепер тут і плачу... :cry::cry::cry: без Вас навіть не знаю, щоб і робив. дякую, що відкрили мені очі на цей фошистський гадючник! я то гадав, що це солідний форум! от кАзли :ireful1:! Бендеру люблять тут:ireful1::ireful1:!!! ах фошисти!
    дякую, міцно обіймаю! ;)

• Подобається Подобається x 5
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Левандівко, для чого назад цю гілку відкрили?
    Дивіться, вже аж Пекло сюди полізло. :) MadLucifier вже є. Хто наступний? :)

• Подобається Подобається x 7
  6. Та невже? о_О Цікаво, а в Англії, Австралії чи Китаї розуміють російську (я не кажу про емігрантів)?

7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ви вже якось дотримуйтесь однієї думки....а то так і до роздвоєння особистості не далеко...

• Подобається Подобається x 8
  8. terrible

та Ви що! він же мені очі відкрив! в мене ломка світосприйняття почалася! як уявив, як Бандера кого попало в піч засовував:haha: так відразу і почалася ломка тая... :haha::haha::haha:

відносьтесь до теми як до аналогії "Більше ніж просто анекдоти" та і все:)

9. MadLucifier

имеется ввиду вы уже не знаете как русским нагадить

я говорил про то, что он был на одной стороне с тем человеком, который всех сжигал за любую не похожесть на себя

Останнє редагування модератором: 21 бер 2009
  10. terrible

жах:sad:... і що ж то за людина така??? :scratch_one-s_head:

11. рівнянин

Я тільки констатую факти...

Я поважаю російський народ...
    але ненавижу tupo sovetikus...
    а Ви до кого себе відносите? Як про мене, Вас поважати поки нема за що...

• Подобається Подобається x 7
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мене дуже шокували чехи (у Празі): я звертаюся (на вулиці, у крамниці) на досить зрозумілому для них українсько-польському суржику, а мені відповідають чудовою німецькою, якої я практично не знаю.
    Навіть слова шайсен і шіссен плутаю.

Я мабуть мушу сильно злитися на чехів, нє ?

• Подобається Подобається x 10
  13. terrible

:nea:дозвольте не погодитись! як це нема за що? мені є! ця людина змусила мене по-новому поглянути на історію... вдумайтеся-одним-єдиним дописом!!! змусив згадати, що саме УПА на чолі з БЕндерою, озброєним буржуйкою, 22 червня 1941 напала на СССР. згадати, що вони вбивали москалів, більшовиків і ще харчувались переважно москальскими дітьми. а настрашніші підрозділи УПА-штурмові групи СС-"бЕндерівці"... ці звірі, що втратили людську подобу, навіть зброї не мали, а лише колючий дріт-щоб вязати москалів у "галицькі віночки"...

• Подобається Подобається x 9
  14. MadLucifier

я отношу себя к русскому народу, отчасти....
    мне моя страна не мила... но я не понимаю зачем всю историю второй мировой с ног на голову переворачивать!?
    не понимаю почему на западной украине столько ненависти к русским?

15. Оля

Оля Старожилка форуму

До москалів. :) Різницю пошукайте в Інтернеті. Надоїло розказувати. Але мусите знати, раз до Львова Вас закинуло. ;)

16. SFO

SFO Well-Known Member

Такие есть, нормально живут, между прочим. Их язык как я уже говорил, на территории Татарстана, принят как государственный.

А что это вы статистику у меня просили, я вам привел - а вы ничего не ответили?

• Подобається Подобається x 1
  17. terrible

в точку! ось неперекривлена історія
    http://www.polit.ru/research/2005/03/29/revolt.html

PS мені цікаво...щодо автора... а від цього щеплення якісь робляться?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  18. рівнянин

Во-первых, название стран пишется с заглавной буквы.
    По-друге, не путайте совєтів з росіянами. Росіяни від совєтів постраждали не меньше чим інші. І ніякої ненавісті до росіян на Західній Україні нема.
    Ще. Перед тим, як писати допис на якусь тему, хоча б поверхнево почитайте про це. А то Ви все пишете з "цитантика парторга" року десь так 1950-го...

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну-ну, дальше!
    Вы и SFO (ваши айпи известны) - давайте поговорим про Путина в плане детской психиатрии, например.

Или расскажите, на чем чуть не спалился Путин, когда был мелким "собчачонком" - против него возбуждалось уголовное дело и адвокат Медведев его отмазал.

Расскажите, прошу!
    Ключевые слова для СОРМ: путин детские комплексы, путин медведев уголовное дело ленинград,

Куда вы, господа! В кусты ?
    Вы же пришли сюда шиссен, а уже бежите шайсн ?

За куст ? Bush ?

• Подобається Подобається x 10
  20. Я вам в сотий раз кажу: якщо люди розмовляють російською, це не обов'язково значить, що вони хочуть бачити її державною в Україні. Не заводьте "Тату, а де море?"

а де твій аватар? :)